Синці під очима

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Farbovana, 14 Квітень 2016.

1. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

Дівчата , дана тема стосуватиметься такого питання як синці під очима.
    Мається на увазі не ті які наставили, а ті які з*являються самі.
    Тут можете ділитися ,тим що до них призводить , та порадами як їх уникнути або позбутися.
    Примочки ,масажі , олійки , висипання чи просто знак про проблеми зі здоров*ям.

• Подобається Подобається x 1
  2. lilochok

lilochok Well-Known Member

У мене така проблема
    не допомагають

Особливо помітні взимку. Влітку обличчя засмагле і помітно менше

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

я колись чула, що пакетики чаю заварені допомагають їм пропасти.хтось перевіряв?

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я перевіряла. Не допомагає, і противно (мені, принаймні важко лежати кілька хвилин з чимось мокрим і поступово охолоджуваним на очах). Найкраще допомагає гарний сон і прогулянки на свіжому повітрі. Якщо це від перевтоми, звичайно, а не проблеми з внутрішніми органами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

Слухала лікаря Скачко на ютубі, в якомусь він казав, що це висока в"язкість крові. Радив ранок починати з води, навіть не встаючи з ліжка. У мене синці з дитинства. І ще одне

6. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

коли ті синці ще незначні, то допомагає (можна змочити ватні диски у міцній заварці чаю).
    (робила колись двічі або тричі, як то кажуть "на свято", аби добре виглядати - на день вистарчало)

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Аналогічно, креми під очі теж не ефективні

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Сама не користуюсь засобами від синців (нема потреби). Але колись читала що найдієвіше (тільки не смійтесь) це креми від геморою. Синці ефективно усувають, і кажуть ефект ліпший за всякі косметичні засоби. Ще такі гелі і креми що мають в собі екстракт з п'явок дуже рекомендують.

Останнє редагування: 11 Травень 2016
  9. Bluewing

Bluewing миється в бані

В мене колись був крем для повік фірми Фаберлік. Так мені допомагав. Але не памятаю уже який він.