Я почала ходити в солярій, відходила 10 разів ("сеанс"). Не знаю як далі підтримувати засмагу, як часто ходити???
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Юлічка, я проти солярію. Ніколи туди не піду. Краще натуральний загар Дуже багато вже пишуть про негативні наслідки... А взагалі-то мені подобається "аристократична блідість".
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Достатньо раз на тиждень, щоб підтримати. Але сходіть до будь-якого косметолога і він Вам скаже, що категорично проти соляріїв. Серед неприємних наслідків - старіння шкіри, виступання пігментних плям та родимок, ріст пухлин. Хоча сама не один рік відходила туди, тепер намагаюсь повторювати походи у крайньому разі (коли необхідно одягати відкриту вечірню сукню і разово навесні). Додано через 2 хвилини Це гірше. Тому, що у солярії йде відсіювання шкідливої частоти випромінювання. Потрібно зрозуміти що шкідливий сам по собі процес загоряння, а не його вид, зокрема, солярій, який наближений до мінімально шкідливого. До речі, в окремих випадках лікарі рекомендують загоряння для підвищення імунітету. отаке
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Я також чула, що сонце гірше впливає на шкіру, ніж лампи у солярії. А щодо "блідності" - мені зовсім не подобається бліда шкіра, хоча б злегка загорівша!!
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Ні, просто загаряти потрібно правильно! зранку і під вечір... В жодному разі не під пекучим обіднім сонцем!!!
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? І я проти солярію, хоча після вагітності і пологів дуже хотілося засмаги. Але з солярію мене випровадили, і я не шкодую. Не люблю штучної засмаги. А на природному сонечку смажитися люблю коло моря хоч це і шкідливо
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? цікавлюсь солярієм,тому що весною моя сестра буде мати випускний вечір і біло-червоне плаття,тому хоче походити трохи в солярій. Boro,що порадите? Скільки потрібно сеансів для хорошого загару? У скільки це обійдеться? І куди краще ходити?
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Після 10-ти разів було досить добре видно загар!!! В прешому солярії результату зовсім не було - погані лампи. Правда, шкіра в мене трохи смугла сама по собі, тому результат швидше видно. На Витовського класна студія засмаги
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? опік шкіри.... засмага -- обшкварювання на сонці.... це мені нагадує принцип курки-гриль.... не люблю засмагати....
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Необхідно сеансів 8, роблячи інтервал між відвідуванням солярію, починаючи з коротших (2-3 дні) інтервалів і до довших - 5 днів перед останнім разом. Це не формула, просто з досвіду так краще чіпляється засмага і не так втомлюється шкіра. Як для студентки пропоную економічний варіант на Куліша - солярій Алла. Як на диво для таких цін (1,5 грн за хвилину) вони вправно змінюють лампи на нові (що дуже важливо). Якщо перший сеанс буде 4 хвилини то останній до 8 - разом коштуватиме порядку 66 грн. Але дуже залежить від шкіри і бажаного ступеня загару - може їй достатньо буде і 4-х сеансів. Тут є дещо про львівські солярії та контакти Алли. http://myrelax.com.ua/post/4/291 p.s. там по запису! попередньо телефонуйте.
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? В АЛЛІ, подружка розповідала - вертикальний (турбо). Вона не в захваті. Студія Еквадор - 1.35 хв. за горизонтальний, 2 грн. - вертикальний. Спеціалізуються суто на соляріях, це не салони, де є перукарські послуги, косметичні + солярій.
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? А ще я певно не наважилася б, щоб мене закрили в такому просторі. А що як забудуть??? Це фобія
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Ньюансів всюди вистарчає. В Аллі бувають черги незважаючи на запис та й понтів там нема, а декому хочеться) факт. Гламурним підійде Софія та Комільфо. Вертикальний чи горизонтальний - справа особиста. ВЕртикальний буде дешевше коштувати. бо там сеанс 4-8 хвилин. горизонтальний зазвичай хвилин 10-15 сеанс. Зважте. що в горизонтальному треба бути готовим морально лягати оголеним на поверхню солярію після когось. І давайте адресу, щоб з того була користь комусь Додано через 2 хвилини Закриваєтесь і відкриваєтесь Ви самостійно. У вертикальному фобії тому не діють. У горизонтальному є ньюанс - Ви фактично лежите на склі над лампами, а воно трохи потріскує
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Куди я ходила - черг ніколи не було, переважно по запису все нормально проходить,понтів я не люблю також!!! Зовсім тихе маленьке приміщення, невимушена обстановка. Вертикальний я пробувала, стояти важче, ніж лежати !!! Нічого страшного немає абсолютно. Дезинфікують після кожного клієнта що турбо, що горизонтальний!! Дуже класна приємна жіночка працює. Я дуже задоволена!
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? і солярій і "натуральний загар" все шкідливе, ще кілька років тому в газеті було написано про шкоду "ХОЧЕТЕ ПІДПИСАТИ СОБІ СМЕРТНИЙ ВИРОК-ЗАГОРЯЙТЕ", але я все одно "за" загар, не люблю блідості,завжди стараюся загоряти, в солярію тільки в крайній потребі, коли до сонячних днів ше далеко, а треба йти на "званий вечір" у відритому одязі. а взагалі, то треба ходити в недешеві солярії, а перед тим взнати як часто там міняють лампи, і скільки років вже в експлуатації цей солярій, від новизни лампи залежить тривалість першого сеансу, а не завжди персонал питає чи ви вже цього року були у солярію, а тільки скіки ви хочете,мало шо я хочу,може,я годину хочу.... так шо тут все треба випитати,щоб собі не нашкодити.
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Очевидно. Тільки правди персонал Вам не скаже Тому ділюсь спостереженнями. А дороговизна солярію ну ніяк не означає нормального стану ламп солярію, вже повірте на слово - були і такі в яких 20 хвилин загорала без толку за 50 грн)) Здається тоді це був Фалестріс. На кілька років тому це було недешево явно.
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? Я десь читала пораду що потрібно просити накладну на заміну ламп. Зі старим лампами і не засмагнете і гроші витратите
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? я не люблю смаження, але солярій - це ще й можливість отримати свою порцію "сонечка" у той період року, коли його катастрофічно не вистарчає через короткі дні. тому час від часу - раз на місяць, а то й на два, зазираю в солярій протягом року щоб погрітись а постійно після ванни мащусь кремиками з ефектами поступової засмаги - вони не дають шкірі набути стану "блідої поганки", але й не роблять явного забарвлення як автозагар
Відповідь: Солярій: користь чи шкода? А можна, наприклад, лише писочок підсмажити? І друге питання - чи можете порадити косметолога, який кваліфіковано дасть консультацію по солярію? В мене дуже проблемна шкіра, а бліде лице аж дратує...