Якось роздумуючи над тим чим мені варто займатися, чому присвятити свою трудову діяльність і в чому досягнути найкращих результатів я зрозуміла шо чогось однозначно одного нема і вже певно не буде. Тему названа з легким пафосом. Талановитою себе не вважаю. Але чи було у вас таке, що ви хочете робити все і зразу? Я розумію шо то можна діагнозувати як банальну неорганізованість, розгубленість і непослідовність. Я розумію шо не можна робити добре і все, адже досконало добре може получатися щось одне. Але я хочу ідеально добре робити це все. В результаті моїх бажань робити все і на купу в моїй голові повний хаос. Купа ідей щодо фото, переплелася з не меншою купою моделей одягу і вишивальними схемами. Все це гарно скріплюють гуашні, акварельні та масляні фарби і для вдавання порядку воно закладене горами полотен і пензликів. Я навчилася спати по три-чотири години, аби встигнути все зробити. Мені замало тих 24 години шо дає мені доба. А щеж є Яна... основний поїдач мого часу. В якусь мить я розуміла шо хочу шоб моя дитина могла мною гордитися, а ось якій галузі, якому напрямку себе віддати не знаю. Наразі основна моя робота - то мама... І саме декрет для багатьох жінок є моживістю відкрити нові горизонти власних талантів і бажань. я не хочу просто шити. Я хочу творити. Я написала оголошення про пошиття одягу, але я здурію коли треба буде шити шось страшне і класичне. А гроші то потрібні. Доведеться. в моїй голові купа ідей щодо фото. З самій мені невідомих причин я боюся їх втілювати. Я хочу не просто фоткати, а фоткати цілі історії образів, персонажів і перевтілень. я хочу не просто малювати якусь мазню у кафешку де моя творчіть буде прокурена і заплямована. Я знову ж таки хочу творити. Хочу творити і шоб мені було пофіг чи воно комусь подобається. Вишивання - єдине що мене заспокоює, а ше написання віршів і прози. Цьогоріч знову посилатиму свою писанину на "Коронацію слова", "Смолоскип" і "Гранослов". Саме страшне шо коли я не малюю, не пишу, не шию, не вишиваю і не фоткаю то я відчуваю себе нереалізованою і неповноцінною, в мене починаються невдоволення собою, що заводять мене у депресію. Я трудоголік, певно. Наразі основний відсоток могу часу йде для Яни. Діаноз собі я вже поставила. Допоможіть вилікувати.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Адріасю, тобі просто тре "настоящего мужчину" мати під боком, тоді всі таланти почнуть рости як гриби на дощ!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? згадалась цитата "женщина должна пренадлежать тому мужчине, который избавит ее от проблем" (не памятаю, чия) а по темі, така криза роздумів у всіх наступає. Але бути пікассо всі не зможуть, тому потрібно опуститись на землю і оцінити ситуацію - зараз потрібні гроші, тому байдуже що і як робити. Коли вже не ти шукатимеш гроші, а вони тебе - тоді диктуватимеш свої умови і погляди.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Мудро ти сказала. Навіть дуже. +1000 Зара так і є шо робила би всьо шо завгодно, але за гроші. Я про внутрішній сівіт того всього розповідала. Пікассо можуть бути всі!!! Для цього слід 1% таланту і зовсім мало --- 99% бажання. Просто бажання і потреба бути Пікассами є не у всіх Sokolova Класно. і чомусь я з тобов погоджуюся ... Ех і де такого музціну взєти?
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Мужчину потрібно однозначно! Я також в деякій мірі була в такій ситуації аж 2,5 роки.... Нікому того не бажаю, хоча і батьки мене підтримували матеріально, але не було моральної підтримки, без неї не можливо. Тому, Адріасю, бажаю Вам моральної підтримки в першу чергу, а буде вона, буде все.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Ти сама мені вчора схоже казала - такий світ і ніц з тим не поробиш, бо мусиш. Внутрішній світ налагодиться тоді, коли ти зміниш ставлення до того, що ти робиш. Не подобається річ тобі? усвідом, що вона подобається комусь і ти робиш тому комусь приємно і добре і корисно!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Adriasia , дякую за таку тему . Моїй доні тільки місяць, але мене вже розпирає від нереалізованих ідей і пошуків себе ... та ще й щоб те все якусь копійчину приносило... А може тобі спробувати себе в чомусь зовсім протилежному мистецтву, ну наприклад... масаж, косметологія,трамваї водити в кінці кінців. Якщо не сподобається, то хоч відпочинеш від гуаші і вишиванок. А там і нові ідеї і таланти з тебе посипляться.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Десь я читала ,шо коли людинна займається своєю справжньою справою за покликанням,то гроші приходять самі собою,головне найти свою нішу,бо життя всетаке одне А діти і творчість це саме прекрасне що є як на мене І краще море ідей,ніж жодної,потроху той клубок справ і задумів розплутається ,зате буде потім чим доньці гордитись,творіть обовязково,а гроші будуть,головне налаштуватись на успіх!!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Отак і є!!!! Все решта, поки що, - за сумісництвом!! Я до речі впевнена, що ти не просто кидаєшся з одного в інше, а дійсно маєш не один талант Хочеться тобі робити багато різного, то й роби потрохи. Думаю, з часом воно саме виділиться - те головне. Подумай, що набагато гірше тим, хто НІЧОГО не хоче. Оце вже біда, люди мають купу часу і тупо його вбивають! А твоя Янька буде мати за що гордитись мамою, це однозначно! Бог тобі багато дав, користуйся тим! І НЕ НЯВКАЙ!!!!!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Дивно, чому? Може, у вас немає таланту до музики, може немає до медичної справи. Але до чогось точно є, інакше не буває!!! Бо кожна людина - неповторна і талановита. Потрібно шукати в собі. І, відповідаючи на ваше питання, чи талановита людина талановита у всьому, хочу сказати, що може й не у всьому. Але талановита людина не боїться вчитися нового. Саме тому й досягає успіху. Чого й вам бажаю!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Талановита людина талановита у всьому (с) Нє? Добра порада. +1.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Не лічиться. Читаю як про себе. Так і вмираємо, не визначившись. В декреті також почала займатися фото, подобається особливо монтаж, вяжу як ненормальна, аж руки болять. Голову розпирає від ідей. Напевно потрібно просто робота, яка б дала можливість розкритися. А мужчина не допоможе. Все рівно буде розпирати це внутрішнє бажання щось творити. Мужчина плюс дитина дадуть лише наснаги до творчості. Ми просто такі люди. Дуже часто буває, що замість якось речі щоб побалувати себе, купляю нитки чи якийсь прибамбас до фотоапарата. Мрію про хороший обєктив в той час як інші - про шубу. Але добре, хоч рідні звикли, тому почуваю себе комфортно. Шукайте себе - і точно знайдете, головне процес.
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? міжчіна появився... нові ідеї також... І ніц особливо не змінилося... Про масштаби даної катастрофи тут
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Прийшла в голову ідея, я нарахувала виділим шрифтом 10 пунктів "катастрофи" В добі 24 години, 8 на сон, залишається 16 годин. На пункти "мама" і "жінка" виділяємо по три години, на решту пунктиків - по годині в добу, залишається навіть ще дві години на ДП і каву з коліжанкою. Варто лиш слідкувати за годинником і чітко на кожне заняття виділяти свій час
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Щоб талант не пропадав , його треба всюди направляти . До чого тільки не доторкаєшся - все треба робити з натхненням і відмінно , тоді буде успіх у .всьому . І тоді всі скажуть : " Це жінка нового покоління,вона успішна, в неї краса , доглянуті діти , карєра і гроші ! " . Шлях тяжкий , але подолає його терплячий і працьовитий ! " В КОГО ВОЛЯ - В ТОГО ДОЛЯ ! "
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Читаю, як про себе - і малювала, і в"язала, і вишивала, і вірші писала, і на покер, і на мафію, і на курси дайвінгу, і на психологію - всюди мені треба було. Навіть вогняним шоу певний час бавилась. В результаті можу на більш-менш пристойному рівні робити що завгодно ( навіть коли подружка ремонт в мене в салоні запропонувала зробити самотужки, я ні секунді не сумнівалась в "зможу"), але дійсно добре і якісно точно не зможу, бо всі ці захоплення я кидала на етапі "ой як в мене добре виходить" і перекидувалась на щось інше. Тому, імхо, талановита людина - вона не просто талановита, а талановита в тому, що робить. Не як в анекдоті про "плету, шию, вишиваю хрестиком", а власне щоб по результату її праці було видно - талант! Тому, імхо, "не хочу шити, хочу творити" може звучати тоді, коли власне "творити" вже виходить, а не тоді, коли це просто виправдання для того, щоб не "шити"
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Дивуюсь таким жінкам, як то вони все то встигають, ото точно талант! якщо чоловік після роботи вже відчуває себе героєм, бо він працював весь день, то жінка ще встигає ввечері переробити купу справ, а потім на ранок встати раніше всих щоб гарненько зібрати....і при тому всьому файно виглядати! ото талант!
Відповідь: Талановита людина талановита у всьому??? Талановита людина ВСЕ робить як може, а щось ОДНЕ - унікально
Вирішила написати сюди. Маю визначитись з професійною діяльністю. Отже, чим я займаюсь: 1. в.о. директора в одному невеличкому ПП (сфера послуг) - небагато часу займає, бо роботу я налагодила, зп теж не особлива, але стабільно копійка є. 2. працюю як фрілансер, працюю - маю зп, не працюю - не маю 3. Бізнес-проект, який перегукується з 1 і 2 роботою, вимагає залученості регулярної. 4. Громадська діяльність - перспектива розвитку, а головне можливість допомагати людям. 5. Ще один перспективний проект - пов'язаний з усіма попередніми роботами, на нього також потрібно час...частково вже працюю. 6. З'явилась ще одна пропозиція - керівна посада в міжнародній організації, теж плавно випливає з попереднього досвіду. Якщо погоджуватись, то треба відмовлятись від всього попереднього. Коли було 5 напрямків я вже подумувала від чогось відмовитись, а зараз тим більше. Як визначитись? Як обрати? Мені подобається все...але у мене є сім'я, я працюю майже без вихідних і інколи мені не подобається нічого. До того ж я розумію, що ефективність зменшується, бо переключатись між 5-ма напрямкам важко. Знаю, що треба подумати, зважити... А, може, ще які дієві поради є? Дівчата!
1-розібратися з Цінностями 2-поставити їх в порядку пріорітетності 3-розписати де які Цінності залучені в 6-ти ваших напрямків(може десь взагалі непойми нащо працюєте) 4-викинути те, що знизу або по дорозі даної прописки ще щось геніальне на думку прийде Удачі.