Дівчатка!! Дуже дуже потрібна допомога! Вже як 9 місяців намагаюсь вилікувати токсокари. Ніколи б не догадалась, що маю цю "заразу". В листопаді 2019 року в мене сталось замертвіння плоду, тому з чоловіком почали перевіряти по здоров'ю все на світі. Ось тоді дізналась що заражена цими паразитами, почала лікування. Лікарка назначила 5 днів альдазолу і через два тижні знову повторила. За місяць здала аналізи, показник як був на відмітці 4 так і залишився!! Зробила перерив два місяці і пішла до якогось "пана"- інфекціоніста на Симоненка в державній поліклініці, той назначив 7 днів Вормілу, а за 3 тижні повторити. Пролікувалась, почекала ще два тижні і здала аналіз. І що ви думаєте?? - показник був вже 4,9!!! Лікування не то що не допомогло, а стало ще гірше!!! Просто не знаю де звертатись і як лікувати! Може хтось стикався з такою проблемою,або лікував "важкі" гельміни у хороших лікарів, то порадьте, а то вже не знаю що робити!! Радила одна дівчинка центр "Венера" ,але сама не лікувалась,а чула від знайомих,що там лікують токсокароз. Можливо в когось є хороший інфекціоніст????
@KvitkaJa токсокари лікувала в доньки, але під наглядом гастроентеролога. Вона визначала схему лікування, і попереджувала що одним курсом може не обійтись. Плюс рекомендувала купляти польські протипаразитні препарати по пожливості. То замовля на доставку з польщі. Але то був дитячий гастроентеролог, за дорослого нажаль не можу порекомендувати.
А по часу як довго лікували??? Скільки днів доньці давали протиглистові? Просто мені казали що я трохи мало часу пила (5-7 днів) а лікують по два тижні
@KvitkaJa було 2 курси по 10 днів, якщо я правильно памятаю. Був курс 10 днів, потім перерва чи то місяць чи то 21 день і повтор. Якось так. Вже точних деталей не памятаю то було років 3-4 тому.
В знайомої кілька років тому в дорослого сина теж спочатку лікували малими курсами, але потім якось знайшли толковішого лікаря, то пили довгими курсами з перервою, щось таке, як Вам вище писали. Там взагалі ситуація була не дуже добра - вночі стало зле, збудив батьків, страшна алергічна реакція, весь спух, аж швидку викликали, кололи антигістамінне. Потім шукали причини, і коли вже все виключили, здали аналізи на глисти, то виявили токсокари. То сімейна теж спочатку неправильну тактику вибрала. Там ще якось між курсами адельбазолу давали сорбенти, бо ті личинки після "ліквідації" ще отруюють організм. Лікаря - паразитолога (київського) вона знайшла на якомусь форумі; він вже порекомендував лікаря у Львові, який і призначив адекватне лікування, а до того кілька місяців ніби боролись, але неефективно. Я ще питала тоді консультацію в італійського лікаря, то він дуже дивувався, як в нас по аналізу крові визначають ці глисти. В них по перше, цих листів мало зустрічається, в основному в приїхавших з третіх країн, а все тому, що бродячих псів і котів практично немає, а домашні всі час від часу проглистовані, ну і не так часто какашки своїх улюбленців господарі залишають де попало. Питав, наскільки багато тих "капсул" в печінці - тобто їх би мало бути видно на УЗД. Але лікують і в нас, і в них тим же препаратом...
Я також пила протиглистові разом з сорбентами, так кожен лікар виписує, плюс гепатомакс на захист печінки. А цим видом глистів можна навіть заразитись з'ївши недосмажений шашлик, чи погано помити доску на якій ви розділяли м'ясо, тварина може бути заражена, не тільки від котів і собак(((
РАЗОМ з сорбентом - то певне паралельно, але не одночасно, бо з сорбентами ліки можуть "нейтралізуватися" (треба, щоб ліки і сорбенти були "розведені" в часі протягом дня.