Оновлюємо гардероб за гуртовими цінами

Published by Dominika in the blog Блог Dominika. Перегляди: 26763

Доброго дня, форумлянки!

Дівчата, на вулиці вже майже весна і скоро ми будемо міркувати над оновленням нашого гардеробу. Щоб дещо полегшити Вам цей процес, пропоную вам свої послуги як дропшиппера. Що це означає для Вас? Завдяки моєму посередництву Вам стають доступні для замовлення гуртові ціни(з моєю мінімальною націнкою) при замовленні навіть 1 речі. Для оформлення замовлення потрібно:

- Залишити посилання тут, в коментарях до блогу або скинути в ПП. Також можете скинути у мою вайбер-групу(посилання нижче), попередньо до неї доєднавшись. Замовлення має містити – посилання на товар, розмір, колір(якщо за посилання є ще варіанти), ваші контактні дані – мобільний телефон, ПІБ та номер відділення НП або УП. Далі очікуйте від мене підтвердження на ваш номер, з сумою та номером картки.


Список магазинів, у яких доступні для Вас гуртові ціни:


- жіночий одяг з сайту VIKAMODA - Женская одежда оптом и в розницу от производителя: купить недорого в интернет магазине, Украина (Хмельницкий) плюс 35 грн до оптової ціни. На речі з категорії Сейл – націнка лише 17 грн. Приходить одразу до вас.

- жіночий одяг з сайту KOTTON - Женская одежда оптом от производителя | одесса плюс 35грн до оптової ціни. Також прийде одразу до Вас.

- жіночий одяг з сайту Женская одежда оптом от качественных производителей | Lurex моєї ціни ви не бачите, питайте окремо. Ваша ціна може бути на 200-300грн менша за роздрібну. Прийде до вас.

- сумки з сайту https://sumki.lutsk.ua/ ваша ціна – мінус 50-80 грн від сайту. Прийде до вас.

- iHerb.com - витамины, добавки и натуральные товары для здоровья

Постійно збираю компанію для безкоштовної доставки в Україну, для Вас – за ціною сайту.

- Також прошу ознайомитись з альбомом якісного турецького одягу для дітей. Поки він у стадії наповнення, ціни напишу на днях. Але виставляю завчасно, тому питайте в ПП або тут, у блозі. Ціни доступні.

https://photos.app.goo.gl/YivhwckRfqV5UhkBA


Пишіть, я постійно на зв’язку і приймаю замовлення цілодобово.

Також запрошую у свою вайбер групу

Запрошую вас у свою групу у вайбері Приєднуйся у Viber до ЛідерГруп account-content.account-icon.alt

Тут, у коментарях блогу, буду періодично показувати новинки з сайтів. Так як блог, на жаль, не буде підтягуватись вгору при оновленні, і з часом витісниться іншими повідомленнями, то прошу згодом заходити в розділ Блоги і там шукати. Або у підписі до моїх дописів.
Додаю ще три магазини, з яких ви можете замовляти за гуртовими цінами через мою групу.
- https://glem.com.ua/ плюс 35грн до гуртціни. Але до 9 травня включно акція, ваша ціна дорівнює гуртовій. Прийде одразу до вас.
- https://www.ajiotaje.com/ плюс 35грн до ціни. Доставка до вас. Відсилають Укрпоштою тільки у випадку, якщо у вашому населеному пункті немає НП.
- https://bisou.com.ua/ плюс 35 грн до ціни. Треба компанію з 3 бажаючих, так як є мінімалка. Прийде до мене, тому вартість доставки до Львова ділю між учасника замовлення(плюс 15-17грн). Далі відсилаю вам УП або НП.

Всім гарного дня!
marinal, Lenaolena та maavka подобається це.
You need to be logged in to comment