Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuicyFruit

    JuicyFruit Member

    Продовження теми Для майбутніх мам 6
    *****************

    В мене десь 2 тижні було постійне ходіння і хотіння в туалет. Виспатися через це не могла зовсім, в транспорті також їхати. Ніби й рідини пила мало, а всерівно що 10 хв ввечері бігала в туалет. Зараз стало краще. Наскільки я розумію плацента трошки піднялася вгору, бо і рухи відчуваю вище, а тому і менше тисне на сечовий. Тому не хвилюйся, це пройде. Так, тимчасові незручності. На 9 місяці почнеться такий тиск, що ого-го, мало не покажеться.
     
    Останнє редагування модератором: 29 Листопад 2012
  2. Latte

    Latte New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Так, це дійсно правда. У вагітних такий показник може бути і до 40, у не вагітних до 15. Я недавно здавала,то в мене ШОЕ були 32,моя Г сказала шо це все в межах норми і нема за що переживати. Так шо не хвилюйтеся,все гуд.
     
  3. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    я ставала на облік в 24 тижні, то ні про мазки, ні про огляд на кріслі ніхто навіть не заїкався... Минулої вагітності (ставала на облік дуже рано), лікарка відразу запропонувала огляд на кріслі і мазок, я відмовилась, то вона просто сказала підписатись в карточці, що це Я відмовилась. Напевно, ця процедура зовсім не обов'язкова, а просто рекомендована.
     
  4. Malyatko

    Malyatko New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Я тільки сьогодні про це говорила чоловіку. В мене вже 3 дні таке було. Потім на тиждень перестало, а сьогодні знову, тільки зходила- знову ніби хочу і то на ділі чуть-чуть .....
    З малим навіть на 9 такого не було взагалі, мабуть залежить як дитинка собі там "пристроїться".

    Норма точно, так мені теж одразу сказали, щоб не зациклювалась на цьому показнику.
    Ще хочу пожалітись, так мене сьогодні пече вогнем шкіра зверху живота вже незнаю як то сісти, лягти, встати,щоб не відчувалося......:girl_cray:
     
  5. glasses

    glasses Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Це так між грудьми і переходом на живіт?Бо мене то місце такболить і пече, що то завал, я мучуся з тим.
     
  6. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    а моя формату як половинка А4, компактна, кольорова, з активною рекламою "Венери", що на Сихові і пластикою карточкою мережі аптек "D.S".
    Маю таке питання - з 27 листопада, я вже мала бути в декреті (згідно даних моєї лікарки, в мене свої вирахування, тому лінієчка різниться з її прогнозом), в силу певних обставин і нюансів із здоров"ям, я пляцком лежу дома зараз - відповідно не здала ще 2 аналізи і нема підпису ендокринолога, який вимагав узд щитовидки. Тоді лікарняний мені оформлять з якого числа?...Коли я фактично знов прийду, чи таки з 27? Наскільки я знаю - лікарняний листок - це бланк суворого обліку...
     
  7. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Якщо ще до цього часу не оформили, то вже тоді, коли ви прийдете.
     
  8. lulu

    lulu Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    ну, що тиць-пердиць. розкашлялась я нині-вітамін с постачається в організм на найвищих швидкостях вже пару тижнів і шо? і оксолінова...
    що ви там дівочки від кашлю берете? влітку пила гербіон-та дорогий і солодкий-не хочу. афлубін, інгаліпт, ісламос, малина і т.д.-все є. але якщо щось ще згадаєте-не зле буде. надіюсь нікому більше не пригодиться. а то перейми я збиралась передихувати, а не перекашлювати :sad:
     
  9. Iablinska

    Iablinska Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Lulu, сьогодні прокинулася з аналогічною проблемою. Температура 37.2. Може хтось знає дієві ліки з народної медицини? Зараз п' ю чай з лимоном і медом, ще кажуть молоко пити тепле з маслом. Бо ввечері маю важливий тест в коледжі, якщо не прийду, то прийдеться повторювати цілий семестр. Терміново мушу бути здоровою :sad:
     
  10. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    оформлять як і мало бути по плану, незалежно чи здали ви усі аналізи. Я в попередній вагітносі взагалі останній огляд лікарів не пройшла, ні стоматолога, ні ендокринолона, ні терапевта. Все збираль піти і попала в пологовий на 2 тижні раніше. Обмінну мала на руках тому проблем не було ніяких.


    В мене сьогодні нестерпно болить голова, вже не знаходжу собі місця. Чи о погода, чи то затемнення місяця якесь впливає, але то просто капець якийсь.
    у мене три дні була температура 37.4 і пройшла само собою.

    ---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

    мені ці аналізи сказали проходити десь за місяць до пологів.
     
  11. intro

    intro New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Всім привіт! Дівчата маю до Вас питання. Минулого тижня стала на облік, зробила узд показало, що все добре, почуваюсь також добре. Моя дільнича приписала мені полівітаміни, сказала де їх купити. Я подивилася, а то виявляється БАДи, і пити їх в мене не має бажання. Хтось пив їх під час вагітності?
     
  12. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Дівчата, видався мені сьогодні "безробітний" день на роботі: керівництво звалило на цілий день за місто, от вирішила використати день в пошуках лікарів в пологових (знаю, що рано, але все ж...). Одним словом, визначилась я на двох пологових - Мечнікова і Батальна (якщо не закриють), фінально буду вже вирішувати ближче до 33-ох тижнів...
    На рахунок лікарів, то на Мечнікова - позитивні відгуки і ні одного негативного про Левицьку Соломію Євгенівну, а на Батальній про Прокопіва Ігора Володимировича. Може, хтось має їх контакти, хочу запастись зараз про всяк випадок:)

    ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

    Мені виписали вітаміни Pregnacare - ніби нормальн і не дуже дорогі, їх треба пити відразу після їжі... А які саме вітаміни Вам виписали?
     
  13. intro

    intro New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    вона написала тільки полівітаміни і якусь нумерацію, сказала в аптеці знають які. То я їх і не купую, а їй напевно скажу, що їх купила і п"ю, чи сказати що не купила?, не знаю як то правильно зробити
     
  14. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    о Боже-) А там, що незрозумілим почерком написано? МУсить ж бути якась назва тих вітамінів?
     
  15. intro

    intro New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    нема назви тільки написала "полівітаміни для вагітних, чотири цифри і де купувати" і все
     
  16. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    А ще виписала на листочку де стоїть її печатка? Відсотки отримає. Я б на Вашому місці не пила їх. Який у вас термін?

    ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

    Якщо у вас всі аналізи хороші, УЗД- добре, то їжте овочі і фрукти і не треба жодних штучних вітамінів.
     
  17. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    м-да=))) То вона дійсно Вас, мабуть, направила до якоїсь своєї знайомої в знайому аптеку і хоче Вам фігню впарити... Як можна не написати назву Вітамінів? Нормальні вітаміни для вагітних продаються в усіх аптеках, а не в якихось особливих... ті цифри можуть свідчити про номер якогось спеціального збору,ю фіг його зна.. я б на Вашому місці не купляла...

    intro, дійсно, який у Вас термін? Якщо до 12-ти тижнів, то можна пити Фоліо і Вітамін Е і не травити себе тою хімією:)
     
  18. intro

    intro New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    В мене вже 14 тижнів:). Я теж вважаю, що ліпше буду їсти свіжі фрукти чим купувати БАДи.

    ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

    Дівчата дякую Вам за відповіді. А як Ви думаєте, що лікарці сказати:що я їх не буду пити чи збрехати, що я їх купила і п"ю?
     
  19. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    Взагалі нічого не кажіть, якщо не запитає:) Якщо Вам за показми аналізів чи з якихось інших причин треба пити вітаміни, то можете попити Pregnacare (може, була якась причина на то, що лікарка призначила якісь вітаміни, може, у вас аналізи не дуже?).
    А взагалі - якщо буде шось питати, то скажіть, що ще не купили, бо не мали можливості, але скоро купите, то потім вона взагалі забуде:)
     
  20. intro

    intro New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (6)

    як ставала на облік, то зробила тільки узд-все добре. аналізи йду здавати тільки завтра. Тому й думаю як так лікар може приписати щось пити коли не бачила моїх аналізів, думаю то просто заробляння грошей?.
     
Статус теми:
Закрита.