ЗАбилам би!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 25 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. LoradeGray

    LoradeGray Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    А я б свого коханого забила би за те, що не відповідає на мої дзвінки і не передзвонює коли пообіцяв. Сьогодні він другий день на роботі, після лікарняного, після операції, така дорога погана до Львова, на машині. Хоч раз би набрав... Я вся перенервувалася, а він з другом говорив коли я йому телефонувала і забував мене набрати.
     
  2. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: ЗАбилам би!

     
  3. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Вчора ледь не "забила м" свого музя. Вчора ввечері чую як наш кіт Дублін бавиться в сусідній кімнаті якоюсь пластмаскою. Особливо уваги не звернула - він часто зі столу скочує олівці, ручки, льодяники і бавиться ними. Думаю, хай побавиться, а ввечері я в нього то заберу щоб пів ночі не тарабанив. Ввечері вже лягаємо, я згадую про котячу "забавку", дивлюсь чим він бавиться - а то пластмасовий чохол від термометра! Мій чоловік має звичку регулярно міряти температуру, а термометр кладе на свій робочий стіл. Видно кіт його скинув, але самого градусника ніде не видно і невідомо чи він не розбився і чи не вилилась ртуть. Я музя "копендупен" шукати градусник, а сама вже подумки збираю речі щоб забрати малого з хати в разі якщо ртуть таки протекла. Хвилин 15 шукали і знайшли, слава Богу цілий, під диваном знайшовся. Чоловік сказав що за це котові корму не дасть, а я сказала що то він швидше собі має корму не дати )) Ледь втрималась щоб не сказати що я думаю про його щоденні міряння температури по стопітсот раз на день. Ух, перелякалась я вчора неслабо.
     
  4. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

     
  5. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: ЗАбилам би!

     
  6. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Та не кіпішуйте)))) Моя коліжанка колись дзвонила в якусь санепідем службу, коли розбила градусник і не знала чим ртуть позбирати, то вони її там на сміх підняли і сказали- мамочька успакойтєсь, то треба було 20 градусників одночасно розгатити і ту ртуть на язик попробувати, що зашкодило.
    Та і я так думаю, колись тим не переймались і моя мама розбила енну кількість градусників і збирали їх віником і пилососом, що категорично не можна робити, і нічо...жива, здорова виросла:d23:
     
  7. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: ЗАбилам би!

    на язик - то без сумніву, але найнебезпечніше в ртуті - випари. Не дуже комфортно жити в квартирі, знаючи що постійно вдихаєш хоч невелику дозу ртуті.
     
  8. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: ЗАбилам би!

    В одному з корпусів Політеху під час ремонту знайшли літри ртуті в перекритті. Вона там була приблизно 20 років. То вже потім зрозуміли звідки вона взялась. Але суть в іншому - на кафедрі над тим перекриттям працівники не доживали до 50-60 роів через онкологію, бо постійно знаходились в тих випарах.
    А у Вас ще й маля вдома. Я б певно забилам б:girl_haha:
     
  9. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Забила би м, певно, свого чоловіка, бо причепився до мене, нащо я собі знов щось замовляю з інтернету: "Та в тебе вже є багато ремнів, ну, нащо тобі ще? Тільки гроші тринькаєш... бла-бла-бла..."

    Ну, треба мені ще, ТРЕБА :girl_yes:.

    Який же хороший вислів: з/п чоловіка - то сімейний бюджет, а з/п жінки - то суто з/п жінки :girl_dance:.
     
  10. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    О так!!! Зачепили за болюче))) Тиждень в мого чоловіка починається так: В понеділок зранку дружно шукаємо ключі від шкільного кабінету (на 11.00 урок), у вівторок зранку шукаємо ключі від його офісу (на роботу на 9.00), у середу шукаємо ключі від бабусиної квартири (щотижня на 2-3 дні у відрядженні в місті, де живе бабуся). А ключі від квартири шукаємо завжди, як і його блокнотик, паспорт, права. Після випадку, коли коханому (випадково!!!) впали ключі від авто в шахту ліфта (ну це ж треба примудритися у ту манюню щілину вкинути ключі!) купила йому сумочку. Вчора дзвонить - щось я ніде не можу своєї сумочки найти:girl_crazy:Отак і живем) У вічному пошуці :)
     
  11. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Забилам би наших людей. Ну шо за паскудство. Вчора вибралася з малим по справах в центр на маршрутці. Маршрутка напів пуста, купа сидячих місць. Зайшла кашляюча баба і сіла коло нас. Ну нє, ну як ти знаєш шо хвора, нашо сідати коло маленької дитини???? повно ж місця!!! а воно сидить збоку і кашляє. Я пересіла, мені не важко, але ж....:girl_devil: Трохи сумбурно написала, але мамусі мене зрозуміють
     
  12. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Просто є люди, які вважають, що ЇХНІЙ кашель/бацили тощо є абсолютно безпечними для оточення :)
     
  13. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: ЗАбилам би!

    а ще є люди, які ходять гуляти зі своїми собаками-телятами без повідка і дуже дивуються чого це я їх боюся, їх же пес лагідніший за дитину.
     
  14. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Забилам би чоловіка, що 2 тиждень "тріпає" нерви!:girl_devil:
    :ireful1:
     
  15. jylanda

    jylanda занууууда

    Відповідь: ЗАбилам би!

    I я сюди... позабивала би власникiв гаражу, що е поряд з нашим будинком. Тримають двох собацюр для охорони, ну добре, але ж тримайте або на прив'язi, а нi... Вночi собацюри закритi в гаражi для охорони, а вдень вони собi гуляють i вилежуються поряд з будинком. Я дуже боюся от таких, фактично, приблудних псiв, за якими немае догляду.

    Ну як так можна? Якщо е потреба i вже вирiшили пригрiти тих псiв, то вже i про îх перебування i безпеку iнших варто подбати. Знайду власника гаражу, точно заб'ю!
     
  16. LoradeGray

    LoradeGray Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Ага- ага. Згідна. Зато у самого нова резина бо "треба". А коли я йому нову сорочку купляю ні слова не каже.:girl_smile:
     
  17. NeAliona

    NeAliona New Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Забилам би свого хлопця, більше не маю сили терпіти. цілий тиждень чекаю вихідних, щоб нарешті провести хоч трохи часу разом, але в нього як не горлишко заболіло, то сопельки почались. і то діло треба вигріти, бо ж так можна себе запустити. це вже доходить до абсурду, як можна так себе любити і жаліти? і бути таким егоїстом? більше не можу на кожне своє питання чи пропозицію чути або мовчання або "не знаю". як можна бути таким аморфним по відношенню до всього? чого я в своє свято не заслужила хоча б мінімально на хороше ставлення, не кажучи вже про подарунок? руки опускаються...
     
  18. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: ЗАбилам би!

    Ніби про мого чоловіка написано :) перший рік- півтора майже після кожного побачення було величезне бажання прибити його чимось тяжкеньким :) але кохання перемогло роздратування, якось притерлись, тепер я просто знаю його "закидони" і приймаю його таким як є. Вне не нервуюсь коли плани всі міняються через два кашлі чи сопельки, ініціативнішим він став певно вже після одруження, а дарунків-сюрпризів він мені не робить як і раніше, мовляв "я куплю, а тобі не сподобається". Тому якщо щось хочу - кажу і отримую. Змиріться, такий він є, то такий тип людей, ймовірність що ви його "розрухаєте" є, але надіятись на це аж надто не варто.
     
  19. NeAliona

    NeAliona New Member

    Відповідь: ЗАбилам би!

    а от мій якраз завжди їх дарував, навіть зробив САМ мені шкатулку для прикрас, рамку з різними фотографіями і торт спік (!!!), ну але це було ще на початку зустрічання.
    з практичними подарунками я йому допомагала, не просто розказувала шо хочу, а і показувала, щоб потім купив.
    але цього року все змінилось, на день народження заявився з квітами і сказав, що подарунок він не встиг купити і ми вже виберемо його разом, і все би було нічого, якби з того дня не пройшло майже 4 місяці, а він навіть не заікається... і він все б встиг, якби не відклав на останній день, в який його затримали на роботі. бо що дарувати, він знав. ось так... а мені досі то неприємно(
    то нормальні речі тепер.
     
  20. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

Статус теми:
Закрита.