Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

  1. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Всім привіт!!! Пропоную в цій темці поділитися враженнями про теперішніх забудовників. Можливо хтось вже придбав або хоче придбати квартиру у новобудові. Було б цікаво почути поради від всіх хто купив квартиру чи тільки планує купити. Можливо ваші відгуки стануть багатьом і мені впригоді, вибираючи того чи іншого забудовника.
     
  2. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Мама 2 міс. тому уклала договір з Інтергалбудом. Будинок на Дж. Вашингтона 4. В порівнянні з іншими забудовниками будують якісно і швидко. Для нас плюсом було й те, що там квартири з малою квадратурою. Тобто 1 кім. квартира - 35 м2. в порівнянні з іншими, де - 50-60 м2. Ще великий плюс - є можливість зразу в них замовити ремонт. Виходить набагато дешевше ніж робити самому, тобто наймати робітників, їздити-шукати-возити все для ремонту, тратити час та гроші.
    Ще один знайомий взяв в Екодому на Інструментальній. Теж будують якісно і швидко. Там квартири досить великі. Вони брали двоповерхову. Ціна на такі квартири в Екодомі виявилась найпривабливішою. Тепер чекаємо на здачу будинків :)
     
  3. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    з ким наприклад? ну і звідки знаєте на рахунок якісно?


    моя вам порада, контролюйте тих майстрів, бо потім можете бути в шоці. ми як свою вибирали в "екодомі" то там деякі квартири теж з ремонтом здавали. і робітники чомусь вирішили, що наша теж з ремонтом, до нас підійшов дядечко і запропонував заплатити гроші за ремонт, бо тоді вони добре зроблять, плитку рівно покладуть і т.д. бо тим хто їм не платить роблять як небудь. і знаєте, судячи з того як у квартирі була зроблена проводка, залита стяжка і т.п він таки говорив правду. чомусь наші люди люблять робити все як небудь. навіть якщо платити майстрові стільки скільки він хоче треба все одно цілодобово над ним стояти, то вже з власного досвіду, бо інакше завал. Не можу сказати що то всі майстри такі, але 90% з них саме такі, на жаль (((
     
  4. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Щодо якісно я б по сперечалася відносно інтералбуду. Хоча за три роки щось може змінилося. В 2010 стяжки на підлозі були не якісні, штукатурка сипалася. Їх проводку радили повністю перекладати. Дивилися одну квартиру на першому поверсі- перехожі могли б спокійно заглядати у вікна. А саме плануваняя так собі. Коридор загальний надзвичайно малесенький і вузесенький.
    Хоча саме місце мені подобається, та й по метражу дійсно тут мають перевагу. І будинки там невеликі, що теж подобається.
     
  5. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    ну і нарахунок екодому, як там на рахунок якості в глобальному маштабі - не знаю. а от те що можу оцінити. стіни криві, при чому настільки, що видно на око, у ванній витяжка без примусової вентиляції не працює (у цілого під*їзду) щось там неправильно зробили. стяжка крива, треба вирівнювати. проводку бажано теж міняти, бо можуть бути скрутки в стінах (у нас були), а то взагалі неприпустимо. по великому рахунку то ніби і нічого страшного, то все робиться, але чесно кажучи трохи неприємно, гроші ж то платяться немалі. так що нарахунок якості - то такі ж самі халтурщики як і всюди.(
    але саме планування квартир гарне.
    а от на рахунок швидкості - правда. наш будинок був зданий точно в термін, як і було передбачено в договорі, а документи ми взагалі отримали на місяць швидше ))) правда потім був запуск води, трохи не їздив ліфт. газ взагалі щось довгенько підключали, але то вже таке. все було більш-менш нормально.
     
  6. Музик

    Музик Мартуська

    Відповідь: Новобудови Львова

    ой, про екодім... ми ж тепер якраз в ньому живемо.
    то як попадете - в нас, ну скажімо так, не рівні стіни, кутів прямих нема майже ніде, вікна поставлені дууууже халявно, стяжка була залита так, що двері балконні не відкривались (але після того, як ми тицьнули це майстрам під носа - все виправили самі і додаткової плати не просили). але кажуть люди, які дивились будинок поруч (теж екодомівський), що наші кути/стяжка/штукатурка - то навіть не до порівняння з тим, що там - і матеріали гірші, і майстри халявніші.
    з іншої сторони, коли ми переставляти труби у ванні, виявилось, що на стінах є ще якась арматурна сітка, яку вже давним давно всі крадуть, і ніхто її вже не використовує, бо і без неї нормально все стоїть, хоча за правилами вона має бути.
     
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Ріел, Ваш дім, Галбуд, Комфортбуд наприклад. На рах. якості - маю добрих знайомих в тій сфері. Хоча дійсно всі зараз будують не дуже. Всюди є свої нюанси. Купували 3 роки тому квартиру в малого Львівського забудовника "Кремінь" - то будував дуже довго - затримав на 2 роки, шумоізоляції просто немає і купа дрібних нюансів, які вилазять з часом :sad:

    ---------- Додано в 08:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ----------

    Нажаль це дійсно так :sad:. Контролювати і цих треба, і тих, котрих би самі замовляли. Ми вирішили брати з ремонтом, бо реально нема можливості постійно їздити по Епіцентрам-Практікерам за пісками-цементами і т.д. Цим вони займаються. А ми будем так як і з замовленими майстрами - періодично приїжджати і дивитись чи все добре. Укладається договір і вони зобов'язані переробляти що не так без доплат.

    ---------- Додано в 08:37 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

    Можливо. В мене один знайомий працює саме на цьому будівництві, і бачить процес з середини. Каже, що все робиться досить якісно.

    ---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ----------

    На Інструментальній вже вони графік випереджають, то ж теж може бути здача достроково. А з комунальними - це у всіх проблеми, особливо з ліфтом і газом. Нас навіть наперід попереджали, що ліфт спочатку працювати не буде. А газ завжди останнім запускають.
     
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    щось мені здається що вони один одного на підряд беруть, бо як будувався наш будинок, тай тут на Інструментальній дуже багато робітників у курточках "комфортбуд" ходять. та й ріелу здається комфортбуд щось там будував. один мій знайомий купував у ріелі, то загалом якістю задоволений. правда здавали той будинок довго і нудно щось на кілька років здачу затримали.
     
  9. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Років 4 тому ми вивчали можливість вкладення грошей в будування майбутнього житла. І хоча потім не зробили інвестування, але хочу поділитися враження про одну фірму: Еко-Дім. За ці 4 роки я постійно помічаю це лого на новий будинках, які ростуть, як грибочки. Дуже оперативно будують! Не знаю більш детально про якість і т.д., але отаке перше враження класне...Ми часом шкодуємо що таки не вклали гроші в будівництво, бо вони таки здане було вчасно.
     
  10. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    В нас еко-дім, на кільці кульпарківська-в.великого. Укладали угоду, ще як на майданчику тільки кран стояв, трохи переживали чи збудують, але оформляючи деякі документи в нотаріуса, він сказав, що ця фірма надійна і 100% збудує. Нам підходило, що гроші вносили протягом року частинами і заодно дивились як йде будівництво. Здали вони будинок то вчасно, але...в договорі було сказано про водо-, газо і електропостачання - по факту не було ні води, ні газу, ні світла, коли їм задали питання, відповідь була геніальна - ну труби ж є для того, знач рахується. В результаті сиділи чекали до недавна, бо на 8 поверсі без води ремонт не почнеш. От вже є світло і вода, зараз епопея з газом - викликають нас, ми 4-5 год там стричимо, вони щось бігають, а потім кажуть можете бути вільні, сьогодні ніц не вийде. нормально?але поки все терпимо, бо вже пошвидше б.
    Приводили майстрів, висновок - стіни рівні, стяжка хороша( але то як в якій квартирі, бо сусід заводив до себе, то там неозброєним оком видно як стіна нахилена, жах). Тішить, але...труби всі дали по верху, треба ховати ...Стіну треба переносити. Могли по ходу це зробити, але дуже багато людей посилали один до другого, морозились прямо сказати скільки і кому, але зараз дешевше вийде перенести самим. Товщина стін з сусідніми квартирами 50см, сподіваюсь сусідів не будемо чути. Ще зробили висновок - хочете, щоб вам з самого початку все було ідеально - поховані труби, стяжки, стіни, перепланування - платіть всім на будмайданчику, і прорабу, і забудовнику і все вам зроблять, а так просто - то ні-ні, у нас план, план у нас. Хоча спочатку годували обіцянками, що в них є заява, яку можна написати і вам перенесуть любу стіну. До пори до часу така заява була....
    Це все забирає звісно нерви і час, але треба то просто перечекати, зробити ремонт і мати своє житло, з новими комунікаціями, трубами, проводками, новим безшумним ліфтом, хоч і включать його пізніше, облагородженою територією, гарним плануванням, панорамним вікном-диванчиком :girl_tender: і індивідуальним опаленням, короче зі всім, що ми так давно хотіли мати.
    То правда. У всіх фірм є свої плюси і мінуси, але я так бачу, що в нас ще не сильно все затягнулось. По угоді дата здачі будинку 31.12.2012, вони так і видали документи, навіть в жовтні видали, єдине підведення комунікацій відбулось зараз, квітень місяць, то не рік-два, пару місяців всього.
    І взагалі зараз стільки будівництва ведеться, а коли ми купували, то вибору такого й не було. Зараз я б вже хотіла квартирку на Чупринки, або на Горбачевського, або на Здоров*я - люблю той район. Ну нічого, з часом поміняємо ;)
     
  11. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Кожен раз, як там проходжу-проїжджаю, любуюся на той екодомівський будиночок :) До речі, як там з шумоізоляцією?
     
  12. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    то треба питати першу чергу, вони вже там живуть. в нас ще у всіх порожні квартири, ремонти йдуть. але по плану і по факту (самі бачили) між квартирами 50 см товщина стін, монолітне перекриття.
     
  13. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Дякую, що відгукнулись, ми чомусь вирішили зараз звернути увагу на Інтергал-Буд, чомусь здається що фірма стійка і надійна, стільки будинків побудував, але от якість цікавить найбільше, якось дуже швидко вони будують ті будинки.
     
  14. Nataliaforum

    Nataliaforum New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Хтось чув про забудовника "Екскомбуд"? Вони будують будинок в Рясне-2 з досить привабливими цінами але щось ніякої інформації про них не можу знайти :girl_sad:
     
  15. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Новобудови Львова

    я живу біля тої будови. що Вам сказати..... тяжко то все будується. почали вони будувати практично одночасно з нашим будинком. наш будинок вже майже 4 роки як зданий, той тільки до другого поверху добудували. будують вони ривками, приблизно тиждень будують, місяць ні. я особисто би боялась вкладати гроші в нього, хіба би дочекатись як добудують.
     
  16. Nataliaforum

    Nataliaforum New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Як добудують то відразу ціни зростуть, а зараз така заманчива пропозиція. Але правду кажете, щось страшнувато з їхніми темпами.
     
  17. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    А за новобудову на вул.Демнянській хтось щось знає? Варто брати чи ні? Ціни також дуже привабливі.
     
  18. Khmarynka

    Khmarynka New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    Доброго дня !

    В мене квартира на Скрипника ( перша черга Екодім).
    Вже майже півроку чекаю на документи на право власності. Коли їх зроблять ніхто не каже. Плануємо цього літа зробити ремонт і до зими вселитися, але не знаю, як в такому випадку буде з водою , газом, якщо немає документів.

    Може хтось був в такій ситуації ?
     
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    В батьків так було. Вселялись восени, бо ремонт був зроблений і щоб все не відсиріло довелось вселятись і опалювати. До будинку було проведене лише світло. Тому кидали переноску і опалювали електричними обігрівачами. Воду для приготування їжі купували, купались у мене, їжу готували на плитці з газовим балоном. Так було кілька місяців, потім їм все провели і дали документи. Газу довелось чекати найдовше :sad:
     
  20. Maryblack

    Maryblack New Member

    Відповідь: Новобудови Львова

    А чи є тут хтось, хто придбав квартиру від Еко-Дому, у третій черзі, на Червоної Калини?:girl_wink: