Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panna Land

    Panna Land Well-Known Member

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    І я про це. Патріотизм - це добре, але не в цьому випадку, то не Київський Майдан, де західняків оплесками зустрічали. Просто якщо тут, на периферії, формують людей, то, мабуть, й по всіх наших регіонах таке буде.
     
  2. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    плюсуюсь. це вийде дуже зле.
    приїхав знайомий з київського майдану. то казав, що майдан рішуче налаштований не підтримувати кримчан. кажуть, що їх є немало, що можна було б організуватися і вийти на "свій" майдан. тоді б можна було б розраховувати на пітримку.
     
  3. Галюсік

    Галюсік Well-Known Member

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Трохи оффтопу, але радісного (сльози виступають з гордості за наших спортсменів - молодці!):
    Україна здобула перше золото на Паралімпіаді в Сочі!
    Український біатлоніст Віталій Лук’яненко виграв золоту медаль у чоловічих спринтерських біатлонних перегонах серед спортсменів із порушенням зору на Параолімпійських іграх-2014 у Сочі.
    [​IMG]
    Срібло здобув росіянин Микола Полухін, а бронзу – Василь Шапциабой із Білорусі.
    Віталій - ветеран Параолімпійської збірної України, за яку виступає вже 17 років і є "золотим" переможцем Параолімпійських ігор у Турині (2006) і Ванкувері (2010 року).

    Усього в перший день Ігор Україна вже завоювала п'ять медалей - одне золото, одне срібло й 3 бронзи.

    І ще: На знак протесту проти агресії Росії у Криму українську команду на церемонії представляв лише один спортсмен: Михайло Ткаченко, що виступає в лижних перегонах та біатлоні, ніс український прапор.
    [​IMG]
     
  4. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    дивилась вчора Шустера.. які ті проросійські кримчани нарвані!! то в мене одної склалось враження, що в них емоції вище розуму?
     
  5. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    і сміх і гріх

    подзвонив вчора до свекрухи її брат з Мінська привітати з наступаючим 8 березня. Привітав і каже, але ви знаєте, що у вас там всі фашисти. Свекруха почала переконувати його і просвіщати. На що отримала геніальну відповідь, що певно їй і моєму чоловіку вже дали посади, того вона так і каже. До слова свекруха російськомовна.
     
  6. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Ні. Не тільки в вас. В них емоції зашкалюють і нічого їх не переконує. Ні факти ні докази ні приклади інших країн. Навіть те що весь світ на порозі війни - їм звичайні надумані страшилки.
    Аргумент - в Росії жити краще і президент їх ідеальний, недарма його вже стільки років вибирають.
     
  7. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    якого такого розуму?
     
  8. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Валерия Новодворская, я і не знала, що вона така потужна:
    http://grani.ru/opinion/novodvorskaya/m.226185.html
     
  9. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Я так тихенько тут напишу, що щойно бачила. На залізничній ст. Скнилів Бтри стоять повантажені на платформи. Не знаю як правильно пояснити, вони готові до вїдправки залізницею.
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    кудою вони їхати збираються на Крим? Ціль окрім провокативної мети? Всі автотранспортні шляхи у Джанкої перекриті їх "самообороною" і їжаками на дорозі. Доїдуть до Джанкою, проведуть хіба провокативну діяльність, усі російські ЗМІ якраз напишуть: от вам реальні бандерівці приїхали, добре, що ми встигли захистити. В Крим автошляхами навіть не потрпаиш. Якась ідіотична затія. зараз такі дії вкрай негативно діють якраз проти нас. Добре, щоб їх завернули ще далеко на шляху до Криму

    .Високопоставлені американські чиновники були попереджені про плановані військові дії Росії в Криму приблизно за тиждень до початку пересування військ РФ.
    Про це заявив глава військової розвідки Майкл Флінн , повідомляє NPR .
    За його словами, приблизно за сім днів до переміщення російських військових його відомство надало керівництву країни досить детальний звіт про ситуацію.
    Коментуючи зауваження, що дії Кремля застали американське розвідвідомство зненацька, Флінн зазначив: розвідка спостерігала за діяльністю навколо військово-морською ключових баз.
    Також Флінн зазначив, що спостерігачі ретельно стежать за ходом навчань з метою переконатися , що це дійсно навчання.
    Українська правда

    ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

    можуть перекидати у центральні та східні частини України.І подавати теж як "навчання". Про "навчання" сьогодні вже говорили у Новоград_Волинську ( що у них ніколи не було таких повномасштабних навчань). Тобто це своєрідна теж демонстрація сили. Ну а оскільки у нас армія, це хіба люди і БТР, то "чим можемо", тим покажемо. Авіація практично знищена. Військові частини зосереджені в основному по прикордонних р-нах ( Львів, Волинь ...). То перекидувати можуть якраз звідси і техніку і контрактників
     
  11. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Волонтер-медик Олеся Жуковська з Тернополя жива-здорова. Я така рада за неї!! Не знаю її особисто, але вона мені чомусь така дорога..

    Волонтер Олеся:выжить, чтобы помогать

     
  12. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Продажна скотина! "Піпл хавает", Киселев зараз якраз в тому "прекрасному моменті", коли він погряз в г...і цілком і повністю, а нижче вже опуститись просто "нельзя". Як він тоді так точно передбачив своє майбутнє? Пророк.

    http://www.youtube.com/watch?v=4gZiFjijAsI
     
  13. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    http://top.thepo.st/100559/opublikuyte-pojaluysta-obraschenie-odnogo-moego-znakomo-iz-Pitera

    ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

    Кримські татари організували самооборону http://tsn.ua/politika/krimski-tatari-organizuvali-svoyu-samooboronu-na-pivostrovi-338727.html
     
  14. Fiyalka

    Fiyalka Active Member

  15. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    ще от тут раніше ми говорили про те, що Грузії "відхопили лише шматочок". Але Грузію ж могли захопити всю. І чому це не сталося тоді? Адже рос. армія тоді зупинилася буквально біля Тбілісі? Якщо подивитися, то хто тоді був при владі у США. Якщо не помиляюся, то держсекретарем тоді ніби Кондоліза Райс була. Грузію не захопили всю лише тому, що США тоді реально втрутилося і попередило РФ про введення своїх військ. Тому обійшлося лише Абхазією. Зараз у США при владі інші. І ми реально не знаємо, як ділять світ два гегемони. Всі ці дії США- авіаносець, укріплення свої кордонів у Польщі, Прибалтиці- це дії, які повинні бути зроблені, щоб показати демократичному світу про те, що вони "на сторожі демократії". А от як дал- ми не знаємо домовленостей. Можливо, там є щось на кшалт "ми не втручатимося реально у дії в Україні, а ви потім не полізете у наші стратегічні цілі ( Венесуелу, Кубу чи т.п.). Зі спутників спостереження, які має РФ, має США можливо зараз прослідкувати пересування усієї техніки у будь-якому куточку світу. Про що і свідчить те, що в американська розвідка зараз і говорить, що бачили ще за тиждень "до". Тому реально не варто сподіватися на те, що нас захистить США чи ЄС. Активних дій ніхто не проводитеме.
     
  17. sherry

    sherry Well-Known Member

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    Российские войска начали минировать границы с Крымом

    Знайомим не дали візу в Канаду до родичів, сказали зараз не видають... наводить на сумні думки
     
  18. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    а можна коротко зміст про що він говорить? нема як слухати..
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    повністю відрізають "свою" територію. І, здається, я розумію, чому Ілларіонов говорив про 10 березня. Мабуть, в понеділок має бути засідання Ради Федерації РФ, яким юридично ще якось закріплюватиметься Крим. І одразу після цього зелені "чєловєчікі" витягнуть шеврони рос. армії. Після цього будь-які дії в їх сторону- це вже не боротьба із самообороною, а боротьба з реальними збройними силами РФ. Тобто тут тоді укр. військовим у Криму вже реально не буде виходу: або присягаєш на вірність РФ або покидаєш територію Криму ( інакше- окупант. А з окупантами розправлятися вже мають право). Тобто виходить так, що в понеділок має бути прийняте ще якесь рішення РФ, яке дозволить "легалізувати" рос. армію в Криму і остаточно закріпити за собою цю частину, офіційно любими шляхами захопивши усі військові склади , виславши укр. військових. які не будуть згодні присягнути на вірність РФ за межі материка. Але то так- роздуми.
     
  20. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: Євромайдан!(5)

    він вчора в Шустера по скайпу пояснив, що 10 березня має засісти Дума, подумає думу, і прийме законопроект про приєднання Криму в склад РФ і тоді де-факто Крим вже буде в РФ. І те, що де-юре Крим буде в складі України - Путіну буде глибоко пофігу.

    Але Литвин прямо сказав, що Ілларіонов свідомо нагнітає паніку, хоче збити нас з толку, і ніяких кардинальних дій, до яких закликає російський оппозиціонер робити не можна.
     
Статус теми:
Закрита.