Християнські фільми

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Ligymunka, 26 Травень 2014.

  1. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Дівчатка, пропоную в цій темі ділитися християнськими фільмами.
    Переглянула дуже повчальний фільм " Страсний четвер "- фільм для дорослих, настільки глибокий . Мене дуже зачепив і допоміг розставити пріоритети в житті . Один з найсильніших фільмів південнокорейського кінематографа в стилі " Мрець іде " і " Зелена миля" , де дуже глибоко і пронизливо розкривається тема прощення та примирення . Ю Чжен , молода розпещена жінка з багатої віруючої сім'ї , пережила в підлітковому віці психологічну травму , в результаті чого розчарувалася в Бозі і тричі намагалася покінчити життя самогубством. Завдяки своїй тітці - черниці Моніці , яка несе тюремне служіння - вона знайомиться з ув'язненим - смертником Юн Су . Батьки Юн Су ще дитиною викинули його з будинку разом з молодшим братиком, він ріс сиротою в трущобах і опинився втягнутий в злочин , у результаті якого були по-звірячому вбиті три людини. Відкриваючи один одному свої душевні рани , через співчуття вони вчаться любити життя і прощати .

    Додаткова інформація : Фільм про те , щоб стати іншою людиною - справжнє диво. Люди , які дійшли до краю , яким не те , що хтось дорогий , їм своє ,то життя не дороге , опиняються в стані допомогти один друг, допомогти полюбити і пробачити навіть ,яких ненавидять . Фільм - струс, фільм - сльози , фільм - співпереживання , адже у кожного з нас свої душевні рани і кожен з нас когось все ще не зміг пробачити ... (опис : Олеся Варнавіду )

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. poetka

    poetka Well-Known Member

    Відповідь: Християнські фільми

    Фільм "Вогнетревкий" повчальний і просто гарний.
    "В гонитві за щастям" http://www.truechristianity.info/films/v_pogonie_za_schastiem.php
    Ще дивилась недавно гарний фільм але назву забула, дивилась в неті і не знайшла, про жінку в якої відібрали дитину , і вона ціле життя його шукала, а відібрали монашки,щоб продати іншій сім"ї...(може хтось дивився,то скаже назву фільму).
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Обидва фільми дуже мудрі- доносять до нас слова зі св.Письма - " для того, хто вірує немає нічого неможливого "
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Hanny

    Hanny Active Member

    Відповідь: Християнські фільми

    Дуже раджу фільм 'Отець Піо ' біографічна істора знята за реальними подіями про надзвичайного Святого, священика який отримав стигмати і мав багато терпінь в житті.
    також дуже раджу фільм про Папу Іоана XXlll, ну і про Папу Івана Павла ll ,Кароль- людина яка стала Папою
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Відповідь: Християнські фільми

    Хто не читав книжки варто переглянути фільм "Quo Vadis" (2001). Історія про перших християн - навернення і зради на фоні зародження справжньої любові.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Megan

    Megan Well-Known Member

    Відповідь: Християнські фільми

    Я двічі прочитала книжку. Фільм не дає такоі атмосфери.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Відповідь: Християнські фільми

    Ще пригадала фільм

    "Святий Дон Боско"
    - історія про італійського священика і педагога Св. Івана Боско, який жив у XIX столітті в Турині та присвятив все своє життя турботі, вихованню та навчанню потребуючих хлопців.
    Цей фільм розповідає про його життя, шляхи і труднощі, з якими він стикався.
    "Відважні" - фільм про роботу поліцейських та роль тата в сім"ї. Почерк знайомий, бо ця стрічка від творців "Вогнетревкий".
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: Християнські фільми

    Та бо то поляки. ))) Фільм 1951 року і то ліпший.
     
  10. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Щойно переглянула неймовірний фільм "Аве Марія " - фільм, який залишає післясмак. + чорнобілий. І мені і чоловікові сподобався

    Аве Марія
    ФІЛЬМ ДЛЯ ДОРОСЛИХ
    Рік випуску : 1953
    Жанр : Драма
    Випущено: Німеччина
    Режисер: Альфред Браун
    У ролях: Цара Леандер , Ганс Штуве , Маріанна Хольд , Хільде Кербер..
    Про фільм: Колись популярна , а нині забута естрадна співачка Карін Тверді працює в нічному барі. Її заробітку ледве вистачає на утримання дочки Даніели в школі при монастирі. Одного разу під час церковного свята вона зустрічається з багатим вдівцем Дітрічем Гонтардом , який закохується в неї і між ними зав'язується любовний роман. Однак її коханий дізнається про справжню професію Карін і з презирством відрікається від неї. Щоб не заважати щастю своєї дочки , яка між тим закохалася в сина вдівця Томаса , героїня їде до Фінляндії. Пройде час , і любляча мати повернеться на Батьківщину , щоб побачити хрещення свого онука ...

    можна дивитися онлайн
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. hannatal

    hannatal Member

    Відповідь: Християнські фільми

    лютер
     
  12. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Щойно переглянула фільм "Сімейний консультант ". Пишу в цій темі, бо вартує переглянути, як одруженим, так і неодруженим людям. Часто можна почути думку, що перша шлюбна ніч - це пережитки минулого, але фільм ще раз підтверджує, що це не так. Фільм неординарний і показує, яку ціну можна заплатити за перелюб. Немає значення, чи в шлюбі чи до одруження....Також в фільмі показана цінність молитви матері за свою дитину. Для себе зробила висновок, що незважаючи на рутину і шалений темп життя треба завжди "смакувати " ті хвилини, коли подружжя є разом. А ще знаходити час для пікніку з канапками на природі, навіть у Львові можна знайти затишну місцину, щоб просто подивитися на хмарки, помріяти, просто бути разом. ІМХО, якщо б кожне подружжя подивилося цей фільм, то зрад було б значно менше....
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Від суботи ходжу під враженнями від фільму "Любов і війна " . Пишу в цій темі, бо фільм весь пронизаний любов"ю, яка готова віддати життя за ближнього. Фільм знятий дуже реалістично, для себе зробила висновок, що минуло сто років, а світ залишається незмінним. Також вірю, що Бог оберігає і допомагає кожній людині, яка покладає надію на нього і готова жертвувати життям заради інших. Фільм дивилася італійською з російськими субтитрами, не знайшла ні українського ні російського озвучення. Але враження ще сильніші, так якби читала книжку. Не рекомендую дивитися вагітним, бо фільм непростий.
    Любов і війна / L'amore e la guerra
    Країна: Італія
    Жанр: драма, військовий
    Рік випуску: 2007
    Тривалість: 3:19:05
    Переклад: Субтитри (Олеся Варнавіду)
    Субтитри: російські
    Оригінальна аудіодоріжка: італійська
    Режисер: Джакомо Кампіотті / Giacomo Campiotti
    У ролях: Мартіна Стелла (Останній поцілунок), Даніеле Ліотта (Справа назаретянин, Дон Корлеоне), Федеріка Берн, Деніс квасоля, Людовіко Фремон, Марко Гамбіно, Емануела Грімальді, Мауро меконію, Хелен Нардіні, Чиара Паццагліа
    Опис: В основі сюжету - вільна інтерпретація роману "Прощавай, зброє" Е.Хемінгуея та мемуарів Р.Кіплінга "Війна в горах". Турін, 1917, Перша Світова Війна. Молода графиня Альбертіна Реджіс відправляється на фронт добровольцем Червоного Хреста, але військовий госпіталь виявляється не таким вже і романтичним місцем для висловлення свого патріотизму. У цей час сержанту Рокко Паррі доводиться проявляти всю свою мужність і відвагу не тільки в боях з супротивником на полі бою, але і в протистоянні капітану армії Алессандро Авогадро, який бачить в сержанта загрозу своїй військовій кар'єрі, а також суперника в боротьбі за руку і серце графині Реджіс.
    Дод. інформація: "Любов і Війна" - один з тих випадків, коли за нехитрою назвою криється глибокий фільм про найважливіше: про любов до Батьківщини, про любов до жінки і про справжню чоловічу дружбу, - про поняттях, що мають ще більшу значимість у воєнний час . Динамічний сюжет тримає в напрузі до останньої хвилини, і якщо додати, що фільм був знятий найталановитішим режисером Джакомо Кампіотті, відомим у Росії по своїй шедевральній роботі "Джузеппе Москаті - зцілювальна любов", то відпадають всякі сумніви, що і на цей раз нас чекає ще одне добротне кіно в кращих традиціях італійського кінематографа.
    Джакомо Кампіотті: "Я почав читати сценарій фільму" Любов і Війна "з певною недовірою. Після вдалих зйомок" Доктора Живаго "я думав, що ще один фільм про любов і війну, вже, мабуть, не для мене. Але ... ця історія виявилася неймовірно схожою на реальну історію кохання моїх бабусі і дідуся по материнській лінії! Моя бабуся, дочка генерала Дельі Альпіні, під час Першої світової війни була молодою медсестрою-добровольцем на фронті, де й познайомилася з солдатом, який перебуває на службі у її батька. Міцно полюбивши один одного, їм довелося захищати свою любов всупереч класовим і соціальній нерівності того часу.
    Коли я прочитав в сценарії, що місцем першого знайомства героїв є Кормонс - те саме місце, де познайомилися мої справжні бабуся і дідусь, - у мене відпали будь-які сумніви: цей фільм має зняти саме я! Так що, як звичайно, я з головою кинувся у підготовку до фільму і до самих зйомок ...

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Фільм "Звичайна магія " - гарний християнський фільм для сімейного перегляду, який показує, що часом любов приходить тихо і не так, як собі уявляємо. Коли кохаєш, то багато речей приймаєш з любові.
    Описание: Штат Колорадо, 1944 год. Ливи живет в доме своего отца-проповедника и готовится получить ученую степень по истории. Но, забеременев от ушедшего на войну солдата, она наказана отцом и вынуждена заключить фиктивный брак с одиноким и замкнутым фермером Рэем, до сих пор переживающим потерю погибшего в Перл-Харборе брата. Но, смирившись с судьбой, Ливи по-прежнему посылает письма «своему солдату» и надеется на его возвращение.

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Як я потребувала зараз такого фільму. Бог знає, коли послати щось файне.
    Фільм про надію, надію, якої потребує кожен з нас, бо в країні війна. Дивилася на одному подиху. Всім, хто потребує надії і відваги йти вперед
    Не втрачай надії

    Оригінальна назва: Vaada Raha
    Рік випуску: 2009
    Жанр: Мелодрама, драма
    Режисер: Самір Карнік / Samir Karnik
    У ролях: Боббі Деол, Кангала Ранаут, двіджа Ядав, Мохніш Бехл, Шарат Саксена
    Опис:
    Дюк - процвітаючий доктор. Він любить Пуджу, і вони збираються одружитися. Але раптом після нещасного випадку Дюка розбив параліч, і Пуджа розлучається з ним. Тепер тільки зустрічі з хлопчиськом Рошаном підтримують у ньому бажання жити. Рошан сподівається, що доктор встане на ноги і вилікує його сестру від раку ... Vaada Raha я обіцяю - це історія про надію, яка є підставою для будь-якої перемоги.
    Країна: Індія
    Тривалість: 1:45:55

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Ікона
    Рік виходу: 2012
    Жанр : Драма
    Режисер: Заза Мерабішвілі , Джаба Руадзе
    Випущено: Грузія , Росія
    Фільм складається з двох частин.Їх пов'язує одна тонка художня деталь - ікона Святого Георгія.
    "Тбілісі - Москва". 35 -річна грузинка Лалі , мати-одиначка , виховує 5 -річного Георгія. Через отриманої в дитинстві травми голови вона змушена їхати до Москви на лікування. У Москві Лалі зустрічається зі своєю давньою подругою Ніною , якій врятував життя її батько , коли вони були в піонерському таборі. Ніна робить все для порятунку Лалі ..."У пошуках Святого Георгія" . Священик Грузинської Православної церкви отець Дмитро вирушає до Москви , щоб знайти і повернути ікону Святого Георгія , через яку більшовиками під час смути були розстріляні церковнослужителі .
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Прекрасна /Белла / Bella | (2006)

    Про фільм:
    Нова зірка футболу Хосе, їде підписувати контракт на мільйони доларів, як раптом, щось руйнує всю його кар'єру.

    Офіціантка Ніна, яка намагається вижити в Нью-Йорку, раптово виявляє в собі щось, до чого вона не готова.

    В одну мить їхнє життя перевертаються ... раптом, вони зустрічаються і проводять разом день, який неможливо забути.

    Файний фільм !!!
    Мені фільм ще раз потвердив, що молитва може ламати залізо. В фільмі є момент, коли чоловік бере в руки вервичку і молиться за те, щоб його знайома не зробила аборту ...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Vendy

    Vendy Active Member

    Відповідь: Християнські фільми

    Бог не умер (2014)

    Гарний фільм, про те як віруючий хлопець допоміг іншим повірити в існування Бога
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: Християнські фільми

    Неймовірно гарний фільм, який дарує багато позитиву в рутині днів :connie_pull-pigtail Я з чоловіком подивилися на одному диханні. Нам фільм дуже близький, бо також фізично стомлюємося з 2 дітьми, а тут 6 :girl_cool: Підсилює враження те, що фільм знятий на реальній історії !!!
    Так дуже гарно, як батьки приймають Божу волю і долають труднощі :girl_claping:

    Дрібниці життя / Life's Little Struggles / Half A Dozen Babies
    Країна: США
    Жанр: драма
    Рік випуску: 1999
    Тривалість: 1:24:42
    Переклад: Професійний (багатоголосий закадровий), рос.мова
    Режисер: Дуглас Барр / Douglas Barr
    У ролях: Мелісса Рівз, Скотт Рівз, Джудіт Айві, Філіп Крейг, Тері Гарр, Білл Макдональд, Кейт Манілі, Темсін Келслі, Найджел Беннетт, Рут Маршалл
    Опис: Беккі і Кейсі Ділл завжди мріяли про велику родину. Але їм не вдавалося завести дітей. Зрештою, з допомогою лікарів їм це вдалося, але реальність перевершила всі очікування - у Беккі буде п'ятеро дітей. Лікарі попереджають майбутніх батьків про небезпеку, яка їх підстерігає під час вагітності, але вони готові на будь-які випробування ...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Відповідь: Християнські фільми

    Дуже хотіла подивитись. Але якість на ex.ua погана, може зустрічали ще десь, бо не можу знайти.
     
    • Подобається Подобається x 1