Біометричний закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем La esposa, 13 Жовтень 2011.

  1. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    То як з іншої планети, не знаю, як на державній службі, але в приватників є таке формулювання як ненормований день і тиждень, і ніхто тобі ні копійки більше не заплатить. Я ще розумію якби з/п 5000 тис. то є за що вкалувати і терпіти, а коли 2000 і 7 днів з 9.00 до 20.00, то ви мене вибачте А от прості роботяги на виробництвах отримують і нічні, і понаднормові, і то може не всюди
     
  2. jylanda

    jylanda занууууда

    то що ви пропонуєте, сказати, що то супер файно що беруть хабарі і поставити ім пам'ятник за те що вони такі добрі за наші гроші роблять свою ж роботу за яку вже і отримують зарплату? Та хай буде вам так, чого ж, тільки не варто жалітися потім що паскуда якась не захотіла дати документ без доплати, або ж міліоціонер за хабар вас винними робить, то ж вони бідаці все в обідній час напрацьовувати будуть, вони ж такііі маленькі зарплати мають.
    Звичайно, що є ненормований робочий день, і я часто працюю з 8 до 20 оі, бо таке життя, але не з гідна з тим, що то є нормально платити хабар бо ліньки вистояти чергу. Самі ж бо ми і навчили в адміністраціях, що вони пальцем не рухнуть без доплати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я в своєму повідомленні ніде не написала слово хабар і сама не хочу його платити. мій допис був про інше
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. jylanda

    jylanda занууууда

    та я розумію, просто тут вже 10 сторінок люди пояснюють, що виявляється, якщо для власної вигоди то і хабар не хабар, а супер подяка для супер працівників. Щодо оплати понаднормової праці, таке явище існує, але мало хто використовує. Ну і будьмо чесні, ніхто на державній роботі не сидітиме понаднормово за гарні очі, вони і в свій робочий час мало що роблять без доплати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Якби у нас всюди були створені нормальні умови для того ,щоб не бігти і не пхати в кишеню хабаря,то може б цього і не було.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  6. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Так а може ці умови і створюються спеціально, щоб в кишеню пхали? І чим більше ми це робимо, тим " кращі" ті умови?
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. jylanda

    jylanda занууууда

    Щоб не офтопити, до теми, для того щоб подати документи слід зібрати все необхідне і постояти в черзі. От де тут погані умови??? В кожній державі для вирішення адміністративних питань витрачається час. В Україні проходила подання документів на паспорт буквально місяць тому і бачила от тих всіх премудрих які не хотіли чекати в черзі, повірте їх документи подавались не в обідню перерву. Поясніть мені які умови вам потрібно? Я таки подала документи без хабаря, правда потратила багато часу, потратила б набагато менше, якби було менше от таких премудрих яким ніколи чекати і треба вже. Особливо було гарно чекати в черзі і слухати іх лекціі про погану владу і захланних хабарників. Самі ж годуєте, чого жалієтесь тоді?
    Про які умови, закони і чорне і біле ви постійно говорите? Є люди які заради власного комфорту платять і вирішують своі питання, от і все. І не слід говорити про погану владу, малі зарплати і т.д.
    А подати документи на закордонний паспорт не так вже і складно, головне бажання, немає жодних перепон для цього. Список документів опублікований вже давно, робочі години органів по прийому відомі всім.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

     
  9. octavia

    octavia Well-Known Member

    Вийшла нова постанова про видачу Закордонних паспортів для дітей. Так що хто не хотів оформляти біометричний паспорт бо не можливо туди вписати дітей ,може сміло виробляти.
    З 1 квітня 2015 року закордонний паспорт буде єдиним чинним документом, дійсним для перетину кордону для дітей.
    Ось посилання http://24tv.ua/news/showNews.do?z_1...vlyatimut_zakordonni_pasporti&objectId=547580
    Таким чином буде скасовано внесення даних дитини до паспорту та проїзний документ для виїзду дитини за кордон. Ці документи можна використовувати лише до 1 квітня 2015 року.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Це просто капець...а як же дійсні візи в проїздних документах?!
    В мене у всіх окремі проїздні з візами. Як думаєте, це таке реально? Тепер треба три нових паспорти і візи?! Попередні анулюються, чи як?! Я в шоці...
     
  11. Popi

    Popi Well-Known Member

    Кажуть що ті проїзні і вписані в паспорт дійсні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Anagramka

    Anagramka Member

    Читала, що проізними, які видали і видадуть ще до квітня, можна буде користуватися ще три роки, поки не закінчиться термін діі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Megan

    Megan Well-Known Member

    Хтось робив вже біометричний дітям?
    І взагалі, з тими чутками, є хтось, хто отримав візу у біометричний паспорт?
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Ось тут є повна інформація http://galinfo.com.ua/news/186380.html
    Підкажіть хто робив вже паспотр ідентифікаційний код дитини - де брати в податковій? Це як ідентифікаційний код дорослого?. Які документи треба для нього від дитини
     
  15. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    Можливо хтось пояснить, якщо я подавала документи на паспорт в грудні 2014 року а в паспорті написано що видано січень 2015 і мені туди вписали дитину, то мені тепер треба виготовляти паспорт для дитини чи можна так використосувати, бо щось все дуже запутано мені.
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2015 ---
    в податковій, якщо нічого не змінилось то чекати 2 тижні
     
  16. pravovuk

    pravovuk Well-Known Member

    Йдете зі своїм паспортом та зі свідоцтвом про народження дитини в податкову. А далі заповнюєте на місці форму таку як для дорослого. Я чекала тиждень.
     
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Чудово,а ми тільки не давно зробили проїздний документ дитині.Як то тепер буде?Це якийсь дурдом з тими паспортами.Надіюсь,що вони будуть дійсні до закінчення терміну дії.
     
  18. Popi

    Popi Well-Known Member

    Вони дійсні. Просто з 1 квітні інші. Старі зразки не відмінили
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ага)Я вже думала знову потрібно виробляти,бо і собі і дитині тільки зробили)Ну то вже добре:girl_wink:Бо в нас кожен день нові закони не знаєш,що завтра буде.
     
  20. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    У квітні біометричні паспорти стануть звичайними через помилку, – експерти
    «Паспорт не буде недійсним, це документ, який має й інші ознаки. Просто сертифікат, який був записаний в ньому, якщо він там був записаний, буде на той момент анульований і вимагатиме заміни. Це не значить, що паспорт буде зовсім не дійсним, він просто не буде виконувати якусь функціональну частину»
     
    • Інформативно Інформативно x 1