Багетні майстерні Львова

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Ума, 18 Травень 2009.

  1. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Рамки там є дешевші. Чітко по цінам не скажу, бо то моя мати ходила за рамками, але наперід то вона була і на Вернісажі, і ще десь... цікавилась. В тій ..трохи.. глуші на Курмановича виходить дешевше. Вже не перший раз там замовляла рамки і на різні розміри.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Дякую. Та глуш просто в п'яти кроках від мого дому, думала там оформити, але прочитала про Вернісаж і запуталась. А вибір рам і якість робіт одинакова? І ще, читаю тут, що на Курмановича є три багетні. В них ціни ідентичні? Бо забігатиму з малою, не матиму можливості ходити і порівнювати між ними, не дасть доця.
     
  3. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Теж живу не аж так далеко. Я за три майстерні не скажу, бо сама там не була, знаю за одну лише. Мати ходила і підбирала під образи паспарту, рамки. Самі обрамлення брали бюджетні (без чіканок і там усяких фінтиклюшок), за рахунок фону паспарту виходило цікаво (тут діло смаку). То вона там їм трохи пояснювала, що хоче, але вийшло гарно. Казала, що там можна і щось дорожче (з рамок) обирати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    я не рамила на Вернісажі, але, якщо порівнювати з іншими майстернями, було суттєво дешевше

    та майстерня, де я рамила, на третьому поверсі праворуч (вхід ближче до Степанківа (чи як там його? :)) рамить і гуртові замовлення з усієї України і вибір в рази більший, ніж, наприклад в Клейноді

    я була тільки в одній з трьох, бо коли шукала відгуки, натрапила саме на цю рамарню "справа" (вже писала, що поруч на тому ж поверсі є ще одна багатка), а на першому поверсі, то, напевно, майстерня в тому малярному цеху, де картини малюють

    хоча, якщо будете з візочком, по сходах доведеться поскакати, приміщення ще те(((
    _____
    прочитала, що то другий поверх, або переїхали, або я вже забулася))))
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    @Імель а вона працює в суботу?
     
  6. octavia

    octavia Well-Known Member

    Дівчата можете показати фото готової картини ,як добре натягнута вишивка ,який "заднік " в картині ,зрізи в багеті. Давно чула що на Курмановича набагато дешевше ,але боюсь за якість роботи. Бо всі картини-вишивки котрі оформляла на Коперніка, в Епіцентрі і в інших рамарнях змушена була перетягувати ,були криво натягнуті і просідали з часом- мали зморшки.
     
  7. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    А переробляли де?На Голубовича в Клейнодi?Менi там якiсть робiт найбiльше подобаэться, але цiна трохи куст-кусь ( навiть зi знижкою).
     
  8. skai

    skai Well-Known Member

    Я, якщо чесно, не особливий спеціаліст у рамах. Тільки 5 раз звертаюся. Але разом з тим трохи в мене вже враження склалося про багетки.
    Першу роботу робила на Коперніка (через арку в двір заходити). Я ще поганенько уявляла як буде виглядати готова робота. Але мені вже так погано нарадили, що я забрала роботу і плакала всю дорогу додому. Потім мусіла переробляти, бо вигляду взагалі не було.
    Наступні робила у Мережці. Зробили дійсно добре. І порадили "з розумінням справи". Тому кілька наступних разві я туди їздила (хоч мені зовсім не по дорозі).
    Останній раз вирішила ризикнути і поїхати на Курмановича. Хоча вагалася місяці зо два. Аргумент традиційний - якщо дешевше, то може гірше, а я так старалася вишивала ночами.
    Там (на Курмановича) виявилося кілька багеток (так як і пишуть дівчата). Я розгубилася куди йти. Але якраз вийшла якась дівчина з готовою роботою і порадила ту багетку, куди вона ходить.
    Здивувало, як та дівчина, що приймала замовлення точно міряла розміри і натягувала тканину. В Мережці так не робили жодного разу. На сьогоднішній момент натягнуто і тримається нормально. Нічим не гірше, ніж у мережці.
    Щодо рами, то врізана вона добре. Тільки не знаю. чи мають точно узори зійтися на рамі. Мені здається. що вони не можуть зійтися, бо кут зрізу цього не дозволить.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. octavia

    octavia Well-Known Member

    Переробляла на Голубовича мені там найбільше подобається робота багетчика . Питалася якщо у них немає потрібного багету,то казали що можна принести готову раму ,а вони натягнуть вишивку.Ціни там ОГО-Го, але не переробляю і маю гарантію якщо будуть зморшки то можу віднести назад ,вони свої роботи клеймлять тож з іншими не спутаєш.
     
  10. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    а хто оформляв у Винниках в тому магазині де Рукавичка(2 пов)?
    або може в інших місцях у Винниках? порадьте!
     
  11. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Можете дати якісь конкретні орієнтири саме тої багетні.
    Завжди робила на Науковій 5а, але тепер мама занесла картину, то їй нарахували захмарну суму (порівняно з минули роком сказали все * на 2), та й вибір став малий. Хоча якість роботи завжди була хорошою.
     
    Останнє редагування: 25 Березень 2015
  12. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    показую 1 (допис від липня 2012 року, натяжка сьогодні як і тоді, висить в мами у вітальні на найвиднішому місці :)), 2
    це дві моїх останніх зарамлених, ще десь мають бути фото, але лінь шукати
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. skai

    skai Well-Known Member

    Я робила у тій, що на 2-му поверсі.


    Може і в інших добре роблять. Цього я вже не знаю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Я як бігала по Курмановича шукала по ціні-якості, то на останньому 3-й чи 4-й поверх, є дооовгий коридор справа. І в самому кінці коридору теж рамарня (але вона без вивіски). Хлопці просто супер-молодці (і дешевше процентів на 20-30 відносно нижчих поверхів).
    жодна рамка за паро років не перекрутилась.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. vjv

    vjv Well-Known Member

    А хтось оформляв ікони в багетнях ( там є 2 магазини близько один від одного ), що розташовані, як іти від привокзального ринку по вулиці Федьковича до вулиці Ст. Бандери? Як там якість і ціни? Який з них кращий? Чи вони там просто для "збору замовлення", а вся робота робиться в одному місці?
     
  16. NadiaKozakLL

    NadiaKozakLL New Member

    Привіт! Обрамляла на Франка 104, точну назву не пам'ятаю, але такого вибору багету і паспарту ще не бачила. І ціни на будь який гаманець. Можете заглянути туди, якщо вам недалеко
     
  17. NadiaKozakLL

    NadiaKozakLL New Member

    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2017 ---