Допоможіть знайти фільм за описом

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Holly, 8 Вересень 2009.

  1. Альона

    Альона Well-Known Member

    Відповідь: Допоможіть знайти фільм за описом

    Сьогодні, якщо не помиляюсь, по Інтеру, в 12 год йшов міні-серіал на 4 серії. В телепрограмі каналу вказано назву Кохання з випробовувальним терміном. Але серіал з такою назвою зовсім інший. Не знаю на якому етапі є помилка, але дуже хочу його знайти і додивитись. Help!
    Cюжет: Ліза і Саша разом ростуть в будинку дитини, Сашу забирають нові батьки, а Ліза залишається. Згодом вони закохуються в одного мужчину і ..... Практично весь фільм про неприємності, які завжди спіткали Лізу.
    Одним словом, хто сьогодні дивився- відразу впізнає фільм.

    ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

    Вже знайшла! "Розірвані нитки".
     
  2. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Відповідь: Допоможіть знайти фільм за описом

    Людоньки,допоможіть! Ніде в неті не можу знайти. Хто пам'ятає, у 90- х була передача для дітей, вивчення англійської мови. Називалась здається "Школа пані Діани" . допоможіть знайти. Може хтось знає де можна подивитись, тицніть посиланням, або хоча би фотку. Прошу пробачення це не фільм, але не знала куди ще написати.
     
  3. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Не можу ніяк пригадати назви одного фільму, зате згадала що на форумі є така тема:girl_crazy:
    Сюжет такий: двоє дівчат приїздять Росію (здається), ввечері йдуть на дискотеку, знайомляться з хлопцями, а потім раптом якась невідома сила (електричний розряд) знищує всіх людей (перетворює на порох). А ці дівчата і хлопці і ще декілька людей вчасно заховалися і вижили. Потім вони йдуть у місто, яке вимерло, знаходять ще якогось чувака який вижив (зробив в квартирі якусь клітку, через яку та не відома сила не проходить). Далі не пам'ятаю.
     
  4. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Потрібна назва фільму, там такий сюжет де тоне корабель і чоловік спасається з декотрих екіпажем, і нього на очах в каюті тоне його дружина, його потім судять, далі не пам'ятаю, допоможіть віднайти фільм, він трохи старенький
     
  5. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Фільм називається "Пожари"
     
  6. China

    China New Member

    Може це він http://www.kinopoisk.ru/film/394371/ , фільм називається Фантом.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Допоможіть згадати як називається фільм про сімейну пару, яка виїхала здається в африку, чоловік лікар поїхав лікувати племена від якоїсь невиліковної хвороби. Жінка допомагала в місцевій школі. Жінка виходила за нього заміж з розрахунку, була закохана в іншого чоловіка та була його коханкою. Але в тій поїздці їхнє життя змінилося, вона покохала свого чоловіка. Та зрештою він сам захворів на цю невиліковну хворобу і помер, а вона народила сина, якого назвала в честь батька.
     
  8. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    "РОзмальована вуаль" ?
     
    Останнє редагування: 4 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  9. jonpart

    jonpart New Member

    Дівчата хелп!!!
    Дивилась фільм дуже давно десь 4 роки назад, або на Новому канали, або на ICTV. Фільм не наший. Містика, фантастика. Не пямятаю назви, сюжет приблизно такий: Дії відбуваються не в сучасності. Історія про двох сестер. Одній було приблиз но 9, а іншій 12 років. Коли вони тримались за руки ніякі чари на них не діяли.
    Одного разу вони пішли в ліс і знайшли печеру з якої було чути плач маленької дівчинки. Вони вирішили їй допомогти, але на справді це була стара відьма. Вона нічого не могла зробити, бо дівчаька трималися за руки, але вона налякала їх і менша злякавшись відпустила руку і втекла до мами. Вона розповіла все мамі, але через декілька хвилин старша сестра повернулася. В неї на шиї ззаду з'явилось тату(та відьма вселилась в неї).
    Я багато чого не пам'ятаю, але знаю що коли вони виросли та відь що досі в тілі старшої захотіла заволодіти світом і менша напротязі фільму буде боротися з нею. В кінці вона вижене стару з тіла сестри і вони знищать її.
    Деталі: сестри були темноволоссі.
    Вибачте за такий опис я не мастєр і вже давно дивилась фільм.
    Дуже прошу допомогти.
     
  10. In4a

    In4a Well-Known Member

    "Заколдованное королевство".
     
  11. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Хтось може знає якийсь італійський серіал про 30-40-і роки (часи Муссоліні), який показували у 2000-х роках. Дія відбувається у невеликому двоповерховому багатосімейному будинку. Головні герої, мати і донька, проживали на другому поверсі.Толком пояснити не можу, ще наразі в інтернеті нічого не знайшла.
     
  12. Kuma Zybulya

    Kuma Zybulya Well-Known Member

    Там Софія Лорен була у головній ролі?
     
  13. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Навіть не пам'ятаю. Пригадую момент з серіалу, що дівчину мама не випускала з дому, а коли вона вперше вирвалася в місто побачила у вітрині піаніста і закохалася в нього.
     
  14. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

    @Afrika
    Може цей
    Мой дом полон зеркал
    http://www.kinopoisk.ru/film/726886/
     
  15. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Дякую, але не той.То був чорно-білий, десь кінець 90-х початок 2000-х
     
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Воно здається. Впізніла по опису, бо колись читала книжку в оригіналі англійською. " Painted vеil", наскільки пам'ятаю.
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2015 ---
    А я шукаю старий янківський фантастичний фільм. Можливо, середина 80-х, або 90-х. Сюжет такий: на Землю повинні прилетіти інопланетяни, в НАСА якісь там сигнали вишукують і, здається, переводять їх у звук. А тим часом по всі Гамериці деякі люди, кожен по-своєму, ніби сходить з глузду.
    Знімався там актор, подібний мені на Чака Норрсі, тільки кучерявий такий. Він ліпив гору з глини. На ту гору мали приземлитись інопланетяни.
    І що ближче була висадка тих інопланетян, то той шалений нарід з'їжджався до гори. А потім ті людиска зустрілися з інопланетянами і головний герой, той що на єврейского Норріса подібний, полетів з ними.
     
  17. In4a

    In4a Well-Known Member

    Може, цей: "Близкие контакты третьей степени", http://www.kinopoisk.ru/film/552/
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Вєрняк!!! Дякую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. hulakova

    hulakova New Member

    Допоможіть, будь ласка знайти серіал за описом.
    Серіал закордонний, йшов по 1+1 десь приблизно 1999 - 2002 роках. Головна героїня лікар, здається педіатр, у неї також тяжко хвора дитина.
     
  20. Nataliyazavadska

    Nataliyazavadska New Member

    допоможіть будь ласка знайти фільм комедію. Що хокеїст помер і потрапив на небо, але там його зустрів Бог і дав йому життя втілив його душу в чемпіонку фігурного катання.