Відпочинок у Греції

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем anyaram, 20 Квітень 2013.

  1. Boberka

    Boberka New Member

    аааа я теж хочу у хорватію, але хорватія досить дорога, а на море хочу їхати машиною , тому або греція,або чорногорія, або хорватія...
     
  2. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Відпочивали на о.Крит.
    Ще згадую: ми замовили міні-готель, номер з кухнею, бо з дитям були. Прилетіли, а зустрічаючий гід каже "вам повезло, вас поселять в інший великий готель з харчуванням все включено..."
    приїхали - новий готель через дорогу від того, що ми замовляли, але там починається сильний підйом і з пляжу з візком і дитям тяжко іти. Номер маленький, без ТВ, кондей платний. Ужас. Пішли вечеряти - їжа соєва недобра, ніякого грецького колориту... ВВечері там була анімація і диско, але нам то не треба було.
    Зранку дзвонили у Львів, покликали готельного гіда і 2 години доказували, що нам це не підходить... Врезультаті в той же день нас преселили туди, де ми хотіли!
    Я б радила не брати харчування все включено - в тавернах НАБАГАТО цікавіше і смачніше меню, грецькі страви... в кафешках переважно є дит.майданчики і ві-фі кращий.

    Решта тут:
    Відпочинок у Греції
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. привіт, їдемо в Грецію-півострів Касабланка . Підкажіть , хто був чи знає, яка там погода в червні, чи тепла вода і ночі? їдемо 1-11.06
     
  4. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Підкажіть, може хтось був☺ чи є на Кассандрі готелі, де обмежена кількість росіян?
     
  5. привіт, допоможіть ,хто володіє інфо по халкідіках Греція. 1-11.06 будемо відпочивати в Скалас Фурка (Касандра). Хочу сама поїхати на екскурсію в Салоніки. Продумала собі екскурсію , почмтала про міст, визначні місця, як добратись з автовокзалу Салоніків до центру (78 автобус), але може хто підкаже автобусну карту Салоніків , перерилавесь інтернет, ну не можу знайти, і ще які маршрути ходять до церкви Св. Димитрія(я звідти планую екскурсію)? може хто знає , де знайти список всіх міських маршрутів міста? Дякую.
     
  6. підкажіть ще будь ласка як добратись до Технологічного музею(планетарій) Салоніки громадським транспортом ?
     
  7. Gala

    Gala Well-Known Member

    Дівчата, хто їхав в Грецію машиною, чи ночували десь по дорозі, якщо так, то де, порадьте будь ласка...Їдемо на п-в Халкідікі., які екскурсії порадите, думаю на метеори, але вагаємось бо трохи далекувато.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Вчора приїхали з Халкідікі. Якщо ви машиною, то однозначно їдьте до Метеор, Салонік, Еддесу. Подивіться по карті , там добиратись недовго, залежно з якого пальчика їдете (ми були на Касандрі), дороги рівнесенькі, з показниками, але треба джіпіес.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    чи можна в Греції знайти житло на місці? І які там ціни на це житло приблизно з людини в добу?
     
    Останнє редагування: 12 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  10. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Два роки тому можна було винаймати за 50 євро на двох доба.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Franja

    Franja Member

    підкажіть про вартісні екскурсії і чи тепле вже було море? :)
     
  12. 130 євро-Афіни, 75-Метеори, 50- Салоніки, 50-NOESIS i Magic Park, це те що памятаю, і там є ще поїздки за шубою, за покупками в Космос в Салоніках,40 євро-печера Петралони, 15 євро- вечірня Калікратія, 40-50євро-дайвінг, 210євро- Афіни і авіапереліт на Санторіні. Це все на одного дорослого, на дитину теж є прайс, але там менші ціни і не за всі екскурсії треба платити.Це з Касандри від нашого туроператора.
    Море таке освіжаюче, ввечері досить тепле-десь 20 градусів, ми купались, мала купалась.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. yulsu

    yulsu Member

    Відпочивали один раз на о.Тасос, а другий - на Халкідіках (Ситонія). Їздили своєю машиною через Румунію і Болгарію з ночівлею в дорозі. Бронювали житло заздалегідь через переписку. В низький сезон можна знайти житло і на місці, але всерівно складно. Практично все було зарезервовано, але на 3-4 дні можна було знайти, щоб пожити в різних містах (кінець серпня - початок вересня, ціна 60-50-40 евро за номер з мінікухнею на 2 дорослих і 2 дітей).
     
    Останнє редагування: 15 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  14. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Ми зупинялись в Сербії в м.Ниш (Nis) То була приблизна середина шляху. Дуже рекомендую Метеори-на авто десь 350 км.-більша половина шляху по автобану Салоніки-Афіни, ще й дорогою є замок гарний- Платамонас.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Gala

    Gala Well-Known Member

    Ми їдемо через Румунію, Болгарію...
     
  16. Gala

    Gala Well-Known Member

    Де саме ночували?
     
  17. yulsu

    yulsu Member

    Ночуємо в мотелях при дорозі там, де застала ніч))) Раз в Добрічі, коли їхали на Тасос, а раз біля Софії, коли їхали на Халкідікі. Все залежить скільки часу простояли на нашому кордоні. Пробували різні схеми виїзду зі Львова - і в 5 ранку, і в 16.00 з ночівлею у Чернівцях, не вгадаєш з чергою, мінімум стояти 2 год. Раніше їздили в Болгарію, то ночували в Румунії так само в мотелях при дорозі. Коли їхали на Тасос, то ще зупинялись на три дні в Бургасі (закупились у супермаркеті, погуляли, були на пляжі).
     
    Останнє редагування: 15 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  18. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Зараз в новинах попереджали, щоб всі хто їде відпочивати до Греції планували всі розрахунки в готівці. Греція на межі банкрутства і кожного дня можуть відключити каркові розрахунки. І ще кажуть, що дуже гостро стоїть питання виключення Греції з Євросоюзу.
     
  19. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Так-так, Греція на межі дефолту. Вчора греки шаленими темпами знімали єврики в банкоматах.
    Але попри різні проблеми ціни на відпочинок не знижують...
     
  20. JANNA IRIS

    JANNA IRIS New Member

    Добрий день! Дівчатка підкажіть будь-ласка, ми хочемо їхати в Грецію (Халхідіки) на власному авто - перший раз. Не знаємо якою дорогою краще. Можете коротко описати поїздку і враження. Ми їдемо з дітьми - вибираємо піщаний пляж - тому віддаю перевагу Сітонії.