Відпочиваємо на природі у наметах

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Harmony, 19 Липень 2010.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Відповідь: Відпочиваємо на природі у наметах

    Вчора повернулись з відпочинку з наметами. Це було вперше з дітьми. Сподобалось дуже!!! Були за Мислівкою на Івано-Франківщині. Знайшли одну дуже мальовничу місцинку. Дуже сподобалось те, що після себе там люди не залишили жодного сміття. Мали ми чудову компанію з 4 сімей з дітками. Були серед нас і колишні, і теперішні, і майбутні пластуни. Тому відпочинок видався на славу!!! З ватрами, піснями, тарзанками, змаганнями тощо. А ще отримали море задоволення від збирання білих грибів та малини. Та і комарики нас оминули. Тому тепер я точно знаю, що цей відпочинок - для нашої родини!
    Свого намету ще не маємо, тому прошу поради який краще для родини з двома дітками, кемпінговий, за розумні гроші. І де краще його придбати. Дякую!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Хочу десь на деньок-другий з наметом на природу. Підкажіть щось недалеко (доїзд електричкою або маршруткою), щоб була водичка в якій можна ноги дитині помочити (не дуже крутий берег і повільна течія), так щоб не далеко від цивілізації , але не дуже багато алкотуристів поряд :girl_crazy:
    Поки схиляюся до Гребенова. Або підкажіть ще щось толкове :girl_flag_of_truce:
    А як саме туди їхати? Маршруткою? То Ви на Стрию були чи на Дністрі? Річка там дуже глибока? І як з "сусідами"?
     
    Останнє редагування: 13 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    ми теж в том р-ні були пару років тому на Дністрі, але піщаного берега не бачила(( підкажіть якось де саме то є? може на карті позначте.
     
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Ооо яка файна тема.
    Може хтось знає файний кемпінг поблизу Львова?
    Так щоб і хатки(для мами), і палатки(для всіх решта))?
     
  5. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    В Гребенові від вокзалу до річки, ну так, щоб з села вийти, досить далеко йти треба (хоча, можна може якусь машину найняти). Так що майте на увазі. А взагалі там гарно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Щойно побачила )
    Їхали машиною.
    річка Стрий. Мілка . Було хіба два три глибоких місця що вище пояса)) ну і річка гірська, холодна і швидка.
    Щось так втйшло що сусідів не було зовсім . Люди не дійшли туди)
    каже муж що то Стрий.
    Не можу картку з планшета закинути) от як їхати по трасі, перед жидачевом є на ліво стара дорога. І з тої дороги зїзд в ліс. От трохи лісом, трохи попри берег і все.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    о, а Дністер тоді 7 червня вже був дуже теплий, я сама в шоці була:)
    ну і течія менш повільна і місця по шию були.
     
  8. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @olerusya спеціально з компа зайшла щоб карту поставити)
    Screenshot_3.png
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Збираємось з чоловіком в Карпати з наметами. Їхати будем машиною, і хочемо щодня нову локацію, можливо поєднаємо намети з приватним сектором.
    Збираю інфорацію про гарні локації для ночівлі з наметом в горах, особливо цікавить Франківщина-район Шешор, Яремча, Верховини, але можуть бути і інші місця. І так щоб машиною під"їзд був.
    Дякую!
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    І ми збираємо інфо про мальовничі місця для відпочинку в наметах з підїздом авто в Карпатах. Чи може хтось поділитись такою інформацією?
     
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Оживлю трохи темку.
    Плануємо завтра вирушати кудись з наметами. Але куди саме ніяк не визначимось через прогнози погоди), які не особливо тішать своїми грозами на суботу-неділю. Розглядаємо Закарпаття. В Бакоту далекувато, та й рівень води високий. Підкажіть якісь гарні місця з можливістю поплавати (але не аж принципово) і без гроз))). Виручайте!!!
     
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Якщо Львівщина, то мені на думку спадає Оселя і Віжомля. Якщо буде погода і вода тепла, то можна поплавати (ну, звичайно, якщо ви плаваєте в таких озерах).
    Сама дуже хочу кудись з наметами, але прогнози не тішать(

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Ого, Віжомля! Не знала, що вона в списку місць куди можна поїхати на вихідні)) Село мого дитинства :) завжди чекала коли нас поведуть на дамбу скупатися, старші брати туда на рибу ходили все. І зараз бачу по фотках в ФБ - родичі ходять туда з дітьми плавати. Але там дно глиняно-піщане, тому виглядає ніби не дуже чисте.
    До речі, там перед в’їздом в село (якщо їхати зі сторони городка - Судової Вишні ) зліва десь за кілометр-два в сосновому лісі є дві бази. Правда була там років п`ять тому просто на шашликах, але тоді бачила кілька будиночків приведених до досить нормального стану, може десь там би можна було і заночувати. Там теж є озеро для купання.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. maavka

    maavka Well-Known Member

    Я з чоловіком була у Тустані. Трохи туристичне місце. Там біля Фортеці є десь 4-5 місць, для відпочинку. В кожному такому відпочинковому місці, є місце для вогнища, місце для мангалів, лавочки, альтанка (в оним місцях з дахом, в інших місцях просто лавочки). навіть смітники є біля кожного відпочинкового місця. Тобто це просто такі кусочки ділянків з всіма зручностями. Ми там і поставили палатку
    Також є один біотуалет. Ще поблизу є джерело, з якого можна пити воду і струмок поблизу тече (де можна помити, вмитися ноги іт.д.).
    Були в п"ятницю на суботу (два тижні тому), то людей було мало. На ніч ніхто не залишався, переважно вдень люди приїжджали і від"їжджали. Можливо в суботу і Неділю там їх багато. Наші друзі казали, що минулого року дуже багато людей на вихідні приїжджали.
    Це наш перший з чоловіком похід. Ішли з друзями, вони нам власне таку місцину і порадили. Але для дорослих трохи скучно, забагато комфорту), навіть магазини є в доступності. Тому на другий раз туди з дитиною поїдемо в компанії з іншими сімейними парами з дітьми. Там є всі зручності для того.
    Вхід туди 60грн. Доїжджали автобусом Львів-Східниця (2.5 години їхати). Зі Східниці можна їхати на таксі 30хв (або 15хв, якщо вже доремонтували дорогу, бо зараз машина в об"їзд їде). Або пішки йти 2 години.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. iriwa

    iriwa Особлива мама

    [​IMG]
    Приїхала з Шацьких.. дуже класно. Є альтанки, світло, навіть "скварєшник" який миють!!!! бомба місце!
    Знаходиться біля озера Пісочне, неподалік бази відпочинку "Медик". Щоб сюди потрапити, треба повернути праворуч в перший поворот після повороту до санаторію "Лісова Пісня" та їхати прямо, поки з правої сторони не побачите наметове містечко. Складається воно з двох ділянок, загальною площею 2га (одна з них відгороджена)
     
    Останнє редагування: 23 Липень 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Milamila

    Milamila Active Member

    Теж дуже туди хочу. Які цього року там ціни? За місце чи намет? Кажуть багато комарів?
     
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    За ціни не скажу, платив кум, але казав що дуже символічні ціни. Платив ніби за машину і людину кожну окремо.
    Комарів капєц як багато, в житті такого ще не бачила. Місцеві кажуть що такого теж не пам"ятають. До води пройти не можна було, рій летів за людиною. За 4 дні нам пішло 2 пачки спіральок (ті що на вулиці палять) і 5 банок засобів від комах. Дууууууже багато комарів, дуууууже.
    --- дописи об"єднано, 24 Липень 2020 ---
    Чорниці море, але комарі збирати не дають.
     

    Вкладення:

  18. Milamila

    Milamila Active Member

    Дивно, кілька разів там відпочивали, але комарів можна було на пальцях порахувати, їх фактично не було. Прийдеться озброїтися до зубів:hunter:.
    Дякую за інформацію:ThankYou:
     
  19. iriwa

    iriwa Особлива мама

    @Milamila а коли плануєте їхати? Розкажете потім як там з тими комарами, бо хочу до осені ще раз кудись поїхати, але не знаю чи варто туди чи краще в гори.
     
  20. Milamila

    Milamila Active Member

    Та десь в серпні, з датою ще не визначились. Обов'язково напишу, якщо поїдемо.