Як вибираємо авто?

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Імель, 7 Серпень 2009.

  1. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Рік їздила на дизелі,тепер пересіла на бензин і можу впевнено сказати що на бензині якось комфортніше. Дизельні машини досить шумні і сильно тарахкотять. Можуть виникати проблеми взимку,довше треба прогрівати і бували випадки що немогла завести. По ціні раніше дизель був набагато дешевший за бензин тому було економічно,а зараз там різниця не дуже велика. Ну і буває таке що в одній і тій же марці машини дизельні двигуни недосконалі і частіше ламаються за бензинові,або навпаки,тому по конкретній машині треба читати відгуки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Погоджуюсь на 100%.А ще краще в тій машині посидіти,а ідеально на ній спробувати проїхатись. Тоді точно не виникатиме сумнівів.


    Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    +1
    4 роки тому випадково зайшла в один автосалон, сіла в одну простеньку (порівняно з тою шо на якій я тоді їздила) машинку і все, вирішила свою продати, а взяти цю. Їжджу до нині на ній і простота її влаштовує. Вона "моє" і все.
     
  4. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Від"їздила 3 зиму на дизелі, ще жодного разу не підвела з заводженням, це швидше залежить від якості палива, акумулятора,
    минулої зими в січні було в селі -22-24 градуси і машина спокійно заводилася

    Не всі моделі, є тихі, наприклад опель астра Н (з дешевших), просто порівнювала зі своєю маздою, а дорожчі моделі взагалі техесенькі і навіть не скажеш що то дизель.
    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2016 ---
    є різниця між споживанням палива дизельним і бензиновим мотором, переважно дизель споживає менше,
    наприклад в мене 2,0 дизель по трасі бере 6 л, місто 7-7,5 л (зранку їду корками і ввечері також), аналогічна машина з такими параметрами на бензині бере до 10 по місту і 8 по трасі
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Проїздила на дизельній октавії а5 5 років (140 тис км, моя з 0), проблем не мала ніколи. Коли пересіла на бензин, досі прям скучаю за специфічним звуком заводки дизеля) Але то таке, все міняється. Зараз дизель то вже не настільки економно як колись. (в 2007 році дизель був 3.60, бензин 5.50 то як задурно їздила). Останні роки їжджу на газі і вважаю це оптимальним.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Це точно, в мене в свекра Тойота на дизелі, дуже задаволений - ніколи жодних проблем не було, а от у сусідів дві машини в сім'ї дизельні і обидві проблемні. І щодо якості пального теж погоджуюся - свекор каже, давно хотів Тойоту на дизелі, але раніше офіційний дилер їх не продавав в Україні, бо через погану якість пального Тойота не давала гарантії на такі машини. Років 7 тому почали в нас продавати і він відразу купив.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Aprelia

    Aprelia New Member

    маю дизельний сітроен с4 - читала, що голосний двигун. на практиці - не голосний зовсім виявився, чути, звісно, але абсолютно не критично і не так страшно як малюють - треба самій послухати і тоді приймати рішення чи вам то ок. щодо економного розходу палива - погоджуюсь, по місту до 7, за містом 4-5. по якості пального - і бензин буває що ще той :sad: чи довше прогрівати - зараз стільки суперечок, що треба дивитись по конкретній машині, читати відгуки профі. саме с4 хоч і дизель - але машинка шустра. особисто бачу один мінус дизеля = на газ не переробиш)
     
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    в мене в інструкції до машини пише, що в морози чекати поки згасне знак спіральки на панелі приладів. Я не прогріваю. Як тільки згасне - рушаю просто на маленькій швидкості. Теж дизель. Й у сильні морози в попередні роки - завжди заводилася.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    За 5 років і 140тис км, дизель не прогрівала жодного разу. Проблем не було. В наступного власника машина їздить ще більше і за 300+к км нічо їй не є. Вважаю шо прогрівання дизеля це старий і неправильний стереотип.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    А у Вас авто в гаражі ночує, чи на вулиці?
     
  11. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    в гаражі, правда неопалюваному.
     
  12. svitlanatop

    svitlanatop New Member

    а мені не подобається як дизель тарахкотить на холостому ході, краще бензинова малолітражка
     
  13. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    яку модель можете порадити?
     
  14. svitlanatop

    svitlanatop New Member

    Важко радити, ціни різні бувають, але я мрію про фіат 500 вона (гарнюня)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Не дай Бог)
    Крім гарного зовнішнього виду, більше нічого доброго в ній нема. Не даром ж кажуть шо якшо купив фіата, то це назавжди)))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. svitlanatop

    svitlanatop New Member

    я чула що цей фіат 500 не ахти але мені подобається
     
  17. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @svitlanatop, то не цей фіат))) то всі фіати поголовно
    Але на вигляд, згідна, красавчик
     
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

  19. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    І я з тим же питанням, ще тут попитаю досвідчених Дівчата, я до вас за порадою. Шукаємо з чоловіком машину для покупки. На сайті Авто ріа знайшли заманливу пропозицію оголошення продажу нового автомобіля, по ціні легкого бу. В цього продавця кілька таких нових машин по нижній середньоринковій ціні. Так от суть покупки - потрібно їхати в Дніпропетровську обл ( Дніпродзержинськ) укласти угоду, оплатити 20 % від вартості авто, тоді вони замовляють авто зі складу і привозять безкоштовно до майбутнього власника. Тоді на місці людина дивиться і оплачує решту суми. Щось підозрілого мені то виглядає, але ще ніколи не займатись покупкою авто. Які можуть бути нюанси, чи можу я потім не дочекатися ні авто ні аванс. Форумлянки з досвідом у тому підкажіть, бо гроші немалі. Дякую.<br /><br />Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk

    Надіслано від мого ASUS_Z00VD, використовуючи Tapatalk
     
  20. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Як на мене, дана схема підійшла б в тему "Лохотрон". Але то я така перелякана. Як щось купую, через інтернет, то оплачую лише по після отримання (хай трохи дорожче заплачу, але буду бачити за що гроші даю). Ось наприклад купувала воскоплав, а він прийшов з тріснутою кришкою. Від посилки я відмовилась, хоча продавець пропонував оплатити і відправити йому на заміну товар. Я побоялась, що не отримаю товар й гроші просто їм подарую. Тут питання було в якихось 400 грн. А у вас певно сума в кілька десятків тисяч гривень, особисто я б так не ризикувала.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 2