Дачний кооператив

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Svjatkova, 28 Березень 2015.

  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ну все що за містом - то однозначно треба машини, якщо є малі діти. інакше це дуже вимотує, навіть якщо їдеш прям автобусом під ьраму,але ті 40хв - це вбивство. я просто мала на увазі, як ваші сусіди - повна автономія, спокій, ліс, вовків вже, слава Богу нема, але власне що відсутність світла - то великий мінус, я ж не планую там будуватися і вкладатися на "все життя", хочу мати кавальчик землі, аби голова відпичила, аби порпатися, мені тогт страшно бракує, бо вазонки - то не те. якраз до них я бажання не маю.
     
  2. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    мені подобаються Вульки. Басівка-Оброшино
     
  3. Renairena

    Renairena New Member

    Мені теж приглянулася ділянка з цільовим призначенням 01.06 Для колективного садівництва. І що з цим робити? Чим таке може загрожувати?
     
  4. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Та везти -- варіантів немає... Доглянуті дачки "під город" ніхто не продає. Або ви купуєте щось старе і запущене, або купуєте щось "під город" за ціною "під будівництво".

    Хоча стае і запущене можна за 2-3 тисячі купити, щось краще -- від 1 тисячі за сотку. То за ті "зекономлені" гроші можна і камаз чорнозему привезти, і людей найняти, щоб там якісь порядки навели
     
  5. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Теж цікавить це питання.
     
    • мімімі мімімі x 1
  6. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Ну що дівчата, весна прийшла :)
    Хто скаже, хто викорчовував дерева? Ви витягали коріння чи травили пеньок хімією? Читала десь такий метод що в пеньок чогось там насипається і дерево гине і розпадається наче.. Хтось пробував?
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2016 ---
    і ще, хто з сусідів в курсі. А що то за перепитії з Оброшино, що зараз не дають приватизовувати землю?
     
  7. Lambada

    Lambada Member

    до недавна загрожувало тільким тим, що там прописатися було неможливо. В деяких кооперативах можуть бути нюанси з оплатою чи проведенням комунікацій - напр нема газу, чи вода по годинах. Але зараз ці питання вирішуються - ставиться електроплита, камін, робиться свердловина на воду.
    З минулого року законно і "безкоштовно" можна перевести будинок зі статусу "дачного" і статус "житловий" - якщо перевести, то і прописатися можна.
     
  8. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Вчора відтягнулася на дачі. Народ повним ходом працює. Ми вирішили поки позрізати дерева, пиньки полишалися, то вже може колись якось викорчуємо...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Ви вже зробили огорожу в себе на дачі? Яку саме?
    Ми також хотіли б навесні обгородити нашу дачну ділянку. Вже давно маємо стовпці та сітку, але візуально мені така огорожа подобається найменше.
     
  10. iriwa

    iriwa Особлива мама

    @Kotenya та яке, тіль спиляли кілька дерев, ще не городили... То в нас все в процесі бо поки що нема можливості..
     
  11. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Дівчата, порадьте будь-ласка! В нас є земельна ділянка - Кудрява. Якщо хтось орієнтується, то зразу біля дач Калинки. Це як їхати по самбірськй трасі приблизно 18-20 км. від Львова. Ми десь років 10 там не були. Ділянка приватизована. Є всі документи на неї. десь 7-8 соток. Комунікацій там немає. Хотіли б продати і то чим пошвидше, але незнаєм як краще це зробити? Пробувати самому чи з допомогою ріелторів? Якщо самому, то, окрім дом ріа, де ще можна подати оголошення? Яку ціну поставити? Дякую!
     
  12. Renairena

    Renairena New Member

    Vashmagazin.ua aбо ще Продаж дач Львів: купити дачу на дошці безкоштовних оголошень OLX Львів
    Про ціну навіть не здогадуюсь. Але заросла ділянка без нічого не буде багато коштувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Smorodynka

    Smorodynka Member

  14. Sokrat

    Sokrat New Member

    Скільки за неї бажаєте?
     
  15. Smorodynka

    Smorodynka Member

     
  16. natalena

    natalena Member

    Порадьте, якщо продати ділянку в урочищі Клепарів, виходить на Центральний проїзд, поряд будови, яку вартість ставити за 6 соток?
     
  17. RomanLem

    RomanLem New Member

    Якраз з дружиною шукаємо, ділянку на Клепарові. Чи ще продаєте і за яку ціну? Розглянули б вашу пропозицію....
     
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    дівчата а хто в курсі де знаходиться кооператив вишенька в солонці? пише в оголошенні що вулиця наварійська.поблизу є озеро.. я щось на гугл мапс не побачила в солонці озеро..
     
  19. koza

    koza Active Member

    Потрібна порада! Рік назад придбали дачну ділянку та в кооператив не входили. Чи потрібно це робити, і чим загрожує якщо цього не зробити? Голови кооперативу не знаю і не бачила.
     
  20. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Може хтось зорієнтувати по цінах, але від власника напряму ( бо в інетоголошеннях переважно одні посередники) на дачні ділянки зі світлом та водою в напрямку Солонка, Липники, Старе Село, Чишки, Суховоля.