Шацьк

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Яруська, 1 Травень 2009.

  1. Luika

    Luika Member

    Щодо Експресу, то Вам таки пощастило. Теж хочу застерегти батьків з дітками щоб не їздили з ними. Дядько цей такий же був і 10 років тому, просто коли все добре, то він більш стриманий, а якщо щось не по плану, то повний неадекват. Ми давно вже з ним через це не їздимо. але цього року випадково чоловік взяв на нього квитки з Шацька, то не змінився зовсім - людей не всіх взяв, бо виїхав на 10 хв скоріше, (потім в Шацьку всі чекали, коли їх з Медика доставлять), а колись сам вертався за ними, ПДР порушує страшенно - обгін на крутому повороті, кермує з телефоном всю дорогу, проїзд на червоне був, і т.п. Дітей з нами не було, тому дуже ніхто не сварився - заїхали за 3 год.(+ чекання 30-40хв.) Добре. що все добре закінчилось. Давно вже їздимо від Магнусу на Шацьк о 7.00 та о 8.00 ранку. Хороші перевізники - спокійні, виважені і білети можна купити в них наперед. За 8 років поїздок з ними ніякого естріму не було. Про наявність квитків взнаю за тел.098-304-84-85. Водій Роман.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Хоч до відпочинкового сезону ще досить далеченько, та маю питання саме зараз))
    Може хтось відпочивав на базі Світязь-центр на Гряді, розкажіть чи на цій базі теж так шумно як на базах по середині Гряди ? (бо по карті, якщо не помиляюсь, то виглядає так ніби база з краєчку:)). Також цікавить дуже питання присутності комарів, бо декілька років відпочивали посеред соснового лісу на урочищі Гушово, то там комарів практично не було..
     
  3. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Мені здається, що присутність комарів залежить від сезону і погоди: в червні їх багато, а в кінці помірно сухого літа практично немає. Не пам'ятаю серпня з комарами в Шацьку, зате в середині червня просто доїдають.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я завжди відпочиваю в Шацьку в серпні, то ніяких комарів немає )
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    ми от їздили переважно в липні, то як жили посеред соснового лісу, то комарів практично не було, а як жили в селі, де листяні дерева, травичка, то комарів було просто капець скільки, тому собі якісь висновки зробила, що їх присутність ще від місцевості залежить..
    Шкода, та на серпень мені не виходить :girl_sad:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Чи хтось вже був на Світязі? Хотілося б на Зелені свята чкурнути. Не зарано з малою дитиною?

    Ще б погоду знати...
     
  7. allja

    allja Well-Known Member

    Раніше в цій темі писала відгук про цю базу. Відпочивали там з дитиною, задоволена на всі 100%. Шуму практично не чути, з тими базами, що вздовж Гряди - не порівняється ( в плані тишини).
    Щодо комарів, то в червні їх однозначно більше, аніж в липні ( з нашого досвіду).
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Shamna

    Shamna Мамуся

    Плануємо поїздку на Шацьк з дитиною, хотілося б їхати зручним автобусом. Поділіться чим їхати найкраще і звідки вирушають, бо я єдине знаю, що від Магнуса їздять, але як і коли?
     
  9. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Прошу порадити, біля якого озера чи в якому селі найкраще зупинитися для тихого відпочинку з дітьми. Щоб до озера не дуже далеко, пляж нормальний і бажано сосновий ліс поруч. Дякую!
     
  10. Shamna

    Shamna Мамуся

    Ми якраз вчора повернулися з відпочинку. Відпочивали в с.Світязь на затоці Лука. Там було все, що ви описали окрім соснового лісу, до озера дуже близько, від нашого номера було 5 хв. ходьби.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ми відпочивали в кінці червня в с. Мельники, о.Пісочне, сосновий ліс, пляж нормальний, озеро чистюсіньке і тепле. Людей всюди багато, але не так, що сидять(лежать) на голові. Ми задоволені. Головне, зловити гарну погоду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Для сімейного відпочинку Мельники однозначно. Людей менше, чистіше, тихіше, більше власне сімей з дітками а не п"яних студентів (якщо порівнювати Світязь/Гряду).
    Туди вже 3 роки їздимо, і на різні бази завжди задоволені
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    мельники, о.Пісочне, якщо вибрати житло близенько то до озера може бути 1-2хв. Але липень серпень потрібно бронювати заздалегіть, не впевнена чи щось зараз знайдеш(
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Дуже раджу с. Мельники, о. Пісочне :), якраз минулого тижня там були. Комарів нема. .п.с. Але ми бронювали ще в березні-квітні....Від нашого будиночка до озера - 70 м
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Мельники,р-н Царського села на Пісочному ( саме Мельники довге, ому треба дивитися де бронювати. Бо до озера може бути і 2 км, якщо на початку села знімати. Власне р-н т.зв. Царського села найближче до озера. Але і ціна відповідна там і зайнятість номерів теж ( пристойний номер вд 700 і вище). Як варіант- можна дивитися Пісочне не зі сторони Мельник, а зі сторони сан. Лісової пісні- с. Гаївка. Там завжди житло дешевше, але до озера треба пеерйти через територію Лісової пісні. Так само можна бронювати номери на самій Лісовій пісні- там номери класу люкс по 535 грн з людини, але сюди включається ще і харчування і базове лікування ( ще тиждень тому можна було на місці їх брати, тобто без усяких там санаторно-курортних скерувань). Мінус Пісочного один- ніякої інфраструктури. Одинокі магазини із нешироким асортиментом і практично відсутність кафе, де можна поїсти. Тобто всі продукти треба везти із собою або їздити за ними. Ну або домовлятися за харчування у Лісовій пісні ( не лєгуміни, але досить непогане домашнє харчування. Принаймні було таким ще недавно)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Тільки повернулись, то там збудували дві нових великі кафешки, ціни помірні і досить смачно.
    Але магазинів справді мало, МАФики з малим асортиментом.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    т
     
  18. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    дивно... ми попали так, що взагалі майже порожні були, і персонал ввічливий. Але то мабуть теж від змін їх залежить як і всюди.
     
  19. Вуаля

    Вуаля Well-Known Member

    Скиньте, будь-ласка, координати
     
  20. Balu

    Balu Member

    І мені, будь ласка, якщо можна координати :)