Гірськолижні курорти Карпат

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем карапуз, 29 Грудень 2008.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    нічого крнкретного саме за Поляну сказати не можу, бо не була там кілька років, але дуже велика ймовірність що в неділю не всім вистачить лиж, мин.року ми були в вт на Майдані, то ще за годину до поччатку роботи підйомника, вже була величезна черга, і далеко всім не вистачило, та й перспектива простояти годину-дві в черзі теж погана.
    може візьміть краще по дорозі в Лавині? правда не знаю з якої вони год працюють.
    ми завжди беремо спорядження з собою, один єдиний раз не взяли, і я дуже пожаліла - мало ноги не переламала. більше не ризикую. ще хороший прокат в кінці Чорновола.
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2017 ---
    залежно як на лижах тримаються, якщо перший-другий раз, то мабуть не зможуть, на бугелі важко тим, що крім ніг, ти ще й руками мусиш дуже міцно триматись, не кожна дитина має таку силу, плюс коли призупиняють хід, а тоді знов пускають швидше, дуже шарпає...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Їздили з дітьми на "Захар Беркут" минулих вихідних. Замовляли готель, номером дуже задоволені, чисто, був 2ох кімнатний напівлюкс із сніданком. Кататись там теж добре, коли є достатньо снігу, є сині пологі траси і червоні трохи крутіші. Для любителів екстриму там буде трохи нудно, бо аж таких складних спусків там немає. Є мультибугель для дітей, то донечка теж каталась. Є крісельний підйомник від підніжжя гори з підсадкою, підніматись до самого верху ним довго (45хв). Від середини гори до верху є бугельні підйомники.
    Хочем ще поїхати на "Плай" з ночівлею, тільки не знаєм який готель замовляти, потрібно щоб був рядом з підйомником, з нормальними умовами і по демократичній ціні:).
    Раніше катались на Тростяні (Славське), але не люблю їхнього сервісу ну і дітям там немає що робити.
    Куди то ще можна поїхати, щоб недалеко, щоб гірка була екстремальна і щоб було місце для катання для дитини?
     
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Та то ж здуріти можна, і закацябнутио_О
     
  4. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Я знудилась поки доїхала доверху, піднялась один раз доверху від самого підніжжя, а потім з"їджала до середини гори на підсадку на кріселку і на бугелі.
     
  5. Olyvka

    Olyvka Member

    Ми були на Плаї кілька тижнів тому. Жили в готелі "Плай", 1100 грн однокімнатний номер. Готель дуже гарний і зручно розташований, сніданки в сусідньому ресторані. До підйомників близько, ми ходили пішки. Для дітей є спеціально огороджена ділянка з мультиліфтом, є крісельний підйомник і бугель для початківців. Але в них зараз незрозуміла ситуація з кишковою інфекцією, ми не заразились, але з дітьми я б не ризикнула їхати.
     
  6. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Хто знає яка зараз ситуація на курортах Закарпаття?:girl_smile:
    Мали заброньований номер 31 грудня-2 січня в Ізках, дивилась я, дивилась останні дні вебки, і сьогодні таки скасувала бронь:girl_in_dreams:
    Трохи розчарована звичайно, бо вперше мали бути в горах на НР, але основна мета нашої поїздки була саме катання на лижах і бордах, а тут таке западло з погодою... В Ізках останні три дні взагалі повна глуш, кріселка не працює, на трасі все більше чорних плям... В Пилипці кріселка працює, і хтось навіть катається, але видно що траса в жалюгідному стані, а морозу і снігу в найближчі дні не передбачається.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. woolf

    woolf Well-Known Member

    Дівчата, привіт. Хочу забронювати Ізки на лютий, маю таке питання:дивлюся на котедж Deluxe, хтось знає, як далеко від нього до ресторану Магур (де сніданки) і підйомників? І ще, як в них з навчаннням дітей?
     
  8. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    метрів 200-300, і там поруч підйомники. Дуже раджу їхні сауни, це фантастика, шкода зараз не має морозу, а то там сауна з ополонкою, фантастична сауна в них, трави все пахне.... ми туди їздимо тільки заради неї.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Підкажіть, будь-ласка, на Буковелі 6-ти річну дитину, яка вперше на лижах, можна вчити самому? чи виключно з інструктором?
     
  10. Raven

    Raven Мама малятка

    з інструктором, або десь заникаєтесь, де лижний патруль не їздить
     
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    я на сайті Буковелю знайшла інфу, що близьких родичів можна вчити, отримавши відповідний дозвіл. Там і про діток йдеться (щоправда, без конкретики по віку).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Raven

    Raven Мама малятка

    То тре зайти в інструкторський центр за значком, не знаю як зараз, а минулого року то троха часу займало.
     
  13. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Дівчата, підкажіть, будь ласка, де в районі Буковелю можна пообідати за більш менш адекватну ціну :). Збираюсь з дітьми в невеличку подорож, глянула на ціни-онлайн в різних ресторанчих в тій місцевості - то трохи перебор)). Може хто знає якісь столови-кафе в місцевості Буковелю типу славнозвісного Окею (який є дорогою на Плай) ?
     
  14. Raven

    Raven Мама малятка

    а там всюди перебор, дешевше то хіба вже Яремче, на буковелі якщо ціна задовільна, то порція малесенька. Нормально поїсти можна в Фомічі або австрійській поляні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    дякую, а в Яремче знаєте якісь хороші недорогі кафе? бо я в тій місцевості була 10 років тому, думаю там дуже все змінилось за цей час)
     
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    Як їхати з Буковелю, з правої сторони є піца на дровах, і ще одразу наступний заклад. В останньому є дитяче меню і страви по-домашньому смачні. Там гойдалка-лавка при вході. Назви не запам'ятала
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Gala

    Gala Well-Known Member

    "Батьківський поріг"-рекомендую.смачно дуже і затишно.в Яблуниці недалеко від Буковелю
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    Підказати мені, що Фомич тепер це дуже дорого))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Хтось катався недавно на «Плаю»? Як там? Жодного разу не були, тільки повз проізжали. Хочеться вибратись десь на одну нічку, і щоб не дуже далеко, і щоб покататись, і щоб з малою погуляти. Буду вдячна за будь яку інформацію!!!
     
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Rodionochka там є веб камери, може допоможе
    Вебкамери - Плай
    Мені там Ок, коли нема великого напливу людей. Чоловік каже, що там скучно, бо траси короткі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1