Атопічний дерматит у дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем JuicyFruit, 3 Грудень 2013.

  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    вона найлегша із всіх гормональних. І білі плями минули на другий день. Тепер мажу судокремом
    звісно, прямого рецепту лікаря не було. Просто я памятала, що нам її виписували у півтора роки. Але в аптеці я її не просила. Я сказала: дасте щось чи все ж йти до лікаря? На що аптекар сказала: на таке тримістин. Ну тут типу пазл склався: колись тримістин, тепер про нього сказали -- отже він. Причому, якби це був дорогий розрекламований препарат, то я би не повірила -- думала б, що аптекар втулити хоче чо подорожче, а то мазь із дешевих.
    в нас таке з"являється, як холода, я лице обвітрює.
     
  2. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    До речі, та ж проблема з молочком ля рош. Тобто в гострому стані нам не пішов. А покажіть фотку вашого крему?
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    @HOPIC в нас загострення. Вже місяців 8 не було згадки про АД, а зараз (другий тиждень) дупця червона і ноги. Починає чурхати(( Я мащу кремом від Ля Рош, зволожує, трохи помічний.
    Пов'язую це з холодом і сухістю. Вдома 19-20 градусів, але вологість, йпрст!!!, 20% і менше(( І то кожного дня я мокрий рушник на батареї стелю, зволожуват працює. Максимум піднімається до 28%. Бачила, в іншій темі Ви писали, що у Вас вологість 60%, як Вам вдається тримати її на такому рівні?
     
  4. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Індивідуально виставлена темп 19. Двічі на день півгодинне провітрювання кімнати, а вже тоді мийка повітря наганяє до 60 градусів, бо не бачу сенсу зволожувати затхле повітря.
    І мийка - дуже крута штука, треба сильно постаратися, щоб піднялося вище 60 чи нижче. В нас вона стабільно зїдає 3 л за ніч. До того був зволожувач чікко паровий - то не то.
    Я грішила ще на флісову піжаму, не памятпю вже, яка вона була нова, бо вже кошлата, але поміняла на піжаму не з переробленого синтетичного волокна, а нового. Якби і то не поможе, і не вшию байкового сліпу, буде спати в шовковій термобілизні.
     
  5. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Немаю часу фотографувати, то кидаю посилання, прохання модераторів поставитися з розумінням, бо немаю жодної комерційної зацікавленості в цьому посиланні

    --- дописи об"єднано, 8 Грудень 2018 ---

    Також ще живицею мащу два рази в тиждень отакою. Беру дуже-дуже трошки , бо вона досить жирна є .
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 8 Грудень 2018
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я про таке навіть не чула. Гуглю -- бачу, дуже різні ціни: від тисячі до десятків тисяч. Яка у вас? чи можна купувати найдешевшу? чи є нюанси? треба щось краще?
     
  7. Fantazy

    Fantazy Member

    А я думала, то нам бракований попав, бо теж пекло на ранках, що не давав більше мазати малий. Замінили на Uriage Xemos, теж аптечний, може комусь пригодиться на заміну першого, бо нам сподобався.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    От і я прийшла за порадою. Який крем для АД зараз добрий? Дуже сухі лікті та коліна.
    Фізіогель не витягує. Колись А Дерма екзоомега була добра.
    А що зараз взяти не знаю.
     
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Пробуйте щось з айхербу. Я вже не раз писала, що нам добре йде Aveeno. Зараз маю якийсь канадський на основі воску, теж непоганий. З наших аптечних щось нічого не підійшло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    От читаю тут в основному про лікті-коліна. На щоках то може бути АД? В Ясі з кількох місяців під оком червоненьке було, але так як в неї довго (до 3 міс) був коньюктивіт то я все думала, що вона просто за звичкою очі чухрає і натирає собі щоку. Але вже от з місяць бачу, що і на другій є, і такі величенькі плями (на верхній частині щоки, розміром десь 1*2 см приблизно), світлорожеві, виступають трошки над поверхнею шкіри, а сьогодні вже й шелушитися трохи почало :girl_cray:
    Всьо, ми попали? З чого починати діагностику? Чим можна мазати (нині натерла кокосовою олією, ще кілька дінв спробую - побачу краще чи гірше від неї буде). Ще маю олію винорадних кісточок. Далі що - забрати їй весь прикорм і собі на гречку переходити? Чи то не та історія?
    Якась я така трохи змучена всім на купу і дезорієнтована. Скажіть щось мудре мені про ті плямки будь ласка! :girl_flag_of_truce:
     
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Щось мудре, не знаю) в мене в малої теж почалося з плямки на личку, потім почали з'являтися прищики на личку, на зовнішній частині ручок і ніжок, деколи ставали червоніші, деколи блідіші. Її то не турбувало, доктор казав часто зволожувати, дотримуватись дієти, трохи пили антигістамінні. З харчуванням, я не дуже бачу зв'язок, особливо коли дитина була повністю на ГВ і я дотримувалась строгої дієти, а результат близький нулю. Алергопроби не робили. Зараз дитині 5.10 р., Далі воно є, але менш виражено, якось так.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    ааа, згадала, у мене лице теж поганенько виглядає (місцями шелушиться, іноді й червоні плямки є, але то ще десь за рік до вагітності почалося, так і тягнеться) і у Влада з тильної сторони долоні цієї зими вперше була дуууже суха шкіра. Неправильне харчування, чи якісь грибки-лишаї, психосоматика? Хоч, може, то у нас всіх трьох і різна історія...
    Ви чи дитина?
     
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    @Akina, послухай відео лікаря Макарова, якось так і називається, про атопічний дерматит, я вже деталей не пам'ятаю, але пам'ятаю, що досить добре було роз'яснено.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Перевірити, щоб не була часом реакція на твержу воду (тобто спробувати вмивати лице лише кипяченою). Чи це якась конкретна екзема чи ні, то може сказати лікар, але ще хочу додати, якщо є нерви, то там травлення-всмоктування вітамінів страждає і все може проходити транзитом або страшно перевитрачатися. І тіко тоді думати за ад. Цієї зими у всіх зі шкірою не лади. Не знаю чого
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Orman

    Orman Модератор-бомба

    зміна умов. Все дуже просто. Ми коли робили ремонт, то спершу переїхали в квартиру знайомого у Львові. І там Варвара зразу отримала класичного вигляду АД. Щойно ми переїхали до мами - дитина здорова.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Та воно в неї ще у Львові почалося... Ну і щось я почала думати, що якщо і в мене шкіра не дуже і в неї, то це щось "заразне", але я в тій темі повний 0 - що воно там бактерії, грибки... Чи як варіант в мене проблеми з травленням (про які я поки не знаю) і їй токсини якісь потрапляють з ГВ. А, може, то я знов все ускладнюю :)
    О, таке спробую, бо на воду навіть не думала...
    А лікар який за то відповідає - дерматолог, педіатр?
     
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Дитина, але то вже було десь після 1.5 р., віку. Взагалі, до того АД прив'язують дуже багато факторів, і у всіх висип, плямки, місце- різні.
     
  18. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    Я вже дико втомилася. В старшого АД, вже і в алерголога були, і в сімейного, і на Орлика... Всі маніпуляції помагають на і деякий час. Спочатку подразнення було лише в місці згину рук, але він їх так розчухав, що я думала до дирок продере:girl_cray:. Підлікували, сидів на дієті, креми, таблетки... Ніби пройшло, а за кілька тижнів на спині висип, потім живіт, ноги, і знову руки:girl_flag_of_truce:
    Мені вже страшно дивитися на це. Почуваюся безсилою і немічною - не можу дитину підлікувати. Солодкого їсть дуже мало (в основному домашню випічку),цитрусових не даю. Ліків, на даний час, також.
    До кого йти? Що робити?:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
     
  19. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А скільки дитині?
     
  20. Blondo4ka

    Blondo4ka Well-Known Member

    9 років