Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. Zoscka

    Zoscka Well-Known Member

    Порадьте як правильно забронювати онлайн білет і прилетіти до Львова з Франкфурта. Які правила в аеропорту, як з багажем. Авіалінії візз. Людина перший раз летить і незнає мови. Дякую
     
  2. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Сайт є українською. Бронюєте, вибираючи необхідну кількість багажу. Базовий квиток іде без багажа і з маленькою ручною поклажею. Зареєструватися потім на рейс он-лайн. В аеропорту всеодно доведеться підійти до стійки реєстрації, якщо не громадянин ЄС (такі правила у візейр). А далі причепитися за якимись пасажирами того ж рейсу - і вони все покажуть.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    • Подобається Подобається x 2
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Скажіть мені таке: яких туроператорів краще уникати при виборі поїздки ( ну крім Джойн ап)? І авіаперевізників? Бо от якісь там затримки рейсів від Буковина. Чи то повністю вберегти себе від отих нюансів ( затримок , переносів рейсів) неможливо? Думаємо їхати в Єгипет або Туреччину з дитиною, то хотілося б , щоб обійшлося без "сюрпризів". Бо так не знаю, як то ми з нашою малою якусь поїздку витримаємо;)
     
  5. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Коли будете підбирати тур, питайте хто оператор і хто авіакомпанія.
    З старіших операторів, які давно працюють це Корал, Тюі, Анекс. Авіакомпанії МАУ, Роза вітрів. Як будете вибирати - шукайте відгуки про операторів і авіакомпанії
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dgaga

    Dgaga Active Member

    Буковина це колишня компанія Браво, змінили тепер назву
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А я от коли цікавилась в Оті тур щодо оператора, то мені відмовились назвати його, сказали, що повідомлять лише при бронюванні. Але купувати "кота в мішку", якось страшнувато. Це відверто кажучи насторожило, бо інші турфірми не відмовлялися називати операторів. І тому не впевнена чи вартує з ними зв'язуватися, бо навіть наперед не почитаєш відгуки про оператора, який невідомий. Так що не факт, що таку інформацію нададуть.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    От хто авіаперевізник справді зразу на пошуку туру пише. Ну тобто там пише номер рейсу і вже через гугл можна визначити розшифровку букв) Але ще на жодному сайті не знаходила , щоб в описі туру писало хто туроператор! То що справді така таємниця, чи є такі сайти, де зразу видно? В турфірми їхати і там на місці сидіти годину, щоб вибрати шось не хочеться. Вдома мені простіше читати відгуки про готель, і інше. Але на сайтах де дивлюся ( ті ж Оті-тур, Поїхали з нами, Антоніва) про туроператора ні слова. То так за кожен готель дзвонити питати якось не хочеться. То ж може бути, що і один той самий готель різні туроператори пропонують , але по різним цінам.
    Одним словом вперше в мене така невизначеність з поїздкою ( Я завжди все сама вибирала, і вже приходила на фірму просто бронювати. А тут навіть не можу визначитися чи то краще в Туреччину, чи Єгипет з малою.
     
  9. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Thebestnata з того, що я чула, то Туреччина ніби краща. А за операторів можна подзвонити і спитати, але от не факт, що назвуть. А так щоб приїхати і бронювати, а тоді аж назвуть, то трохи дивна мені умова. Тим більше це тур, а не ціна на відпочинок в одному готелі, яка справді в різних агенцій може бути різною.
     
  10. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Apelsynka, та просто в Туреччині вже два рази були, то хочеться кудись інше.) Але враховуючи, що на екскурсії ми так ніде не поїдемо, то от вибираємо між Туреччиною ( де екскурсії вже об'їздили) і Єгиптом ( де крім готелю напевно ніде не будемо).
    Дівчата, ще скажіть, а троє дорослих і дитина в номері standard- то нормально поміщаються? Бо не всі готелі мають family room, та й ціна за нього значно вища. І окремий номер для третього дорослого теж не хочеться брати ( знову ж таки все в ціну впирається). Просто доставляють ліжко додаткове, чи можна наперед вибрати, щоб той номер більший був? Бо я от дивлюся деякі фото одного готелю, то там є номер великий, де одне велике ліжко (двоспальне) і одне маленьке. І є фото, де маленький номер і три ліжка односпальні але місця там мало! То вже як пощастить?) Тобто на місці в готелі вже дають той номер, який вільний на той час? Чи таки можна замовити , щоб дали великий?
     
  11. Olga Letsdance

    Olga Letsdance Well-Known Member

    На цьому сайті видно оператора, також зручно порівняти ціни (дата, кість днів...) https://misto.travel
    --- дописи об"єднано, 17 Червень 2019 ---
    [/QUOTE] Бо я от дивлюся деякі фото одного готелю, то там є номер великий, де одне велике ліжко (двоспальне) і одне маленьке. І є фото, де маленький номер і три ліжка односпальні але місця там мало! То вже як пощастить?) Тобто на місці в готелі вже дають той номер, який вільний на той час? Чи таки можна замовити , щоб дали великий?[/QUOTE]
    В описі отеля є вказана площа номеру (стандарт, фемелі і т.ін) Бувають одне двоспальне ліжко і одне 2 ярусне..
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Так а в чому проблема? Турфірм в нас купа.
    Не дають інформації - до побачення. Потім, коли сидиш в аеропорту і чекаєш свого вильоту вже ніхто нічим не допоможе. Турфірма по суті ніякої відповідальності не несе.
    --- дописи об"єднано, 17 Червень 2019 ---
    А в чому проблема дивитись на сайті туроператора? Там ж є опція "пошук туру"
    Та і на сьогоднішній день всі ці питання по підбору готелю можна вирішити по вайберу. Не конче в офісі фізично знаходитись
    --- дописи об"єднано, 17 Червень 2019 ---
    Ми цього року і минулого як їхали з двома дітьми, то при бронюванні вказували, щоб було двоспальне ліжко, а не два односпальних. Так і заселяли нас. Ну і одне додаткове доставляли
     
  13. iracaryk

    iracaryk Active Member

    Підкажіть,будь ласка,зубну пасту,крем для гоління в ручну поклажу можна брати?
     
  14. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Якось ми випадково в ручну поклажу поклали пінку для гоління, то її прикордонники викинули.
     
  15. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Пінку точно не можна. Креми і пасти до 100 мг. Ми в Варшаву брали спеціально ту сувенірну маленьку що стоматологи дають.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. iracaryk

    iracaryk Active Member

    До 100мл чи рівно 100 має бути?
    --- дописи об"єднано, 18 Червень 2019 ---
    І рідини в пакеті на защіпку в баночки по 100мл в ручну поклажу можна брати?
     
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    читайте попередні дописи.:girl_wink: Бо знов будемо товкти воду в ступі.
    не більше. З маркуванням - чітко, а не на око.
    ну, я так завжди про бритви казала. За мого досвіду - викидали всім і всюди. А дівчата пишуть, що в ручну можна.
    в магазинах зараз є багато різних дорожніх варіантів: пасти, шампуні, бальзами, ополіскувачі, змивки і т.д.. Але, якщо в стоматолога можна щось підгребти, то чого нє ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ємність має бути не більше 100 мл. Вона може бути не повна (наприклад, частково використаний крем).
    Врахуйте, що зубна паста, дезодорант, тощо теж сюди відноситься (тобто в пакеті на защіпку має бути не більше 1 л рідин і кремо- пасто- подібних речовин в ємностях розміром до 100 мл.
    Аерозолі не можна (дезодоранти в аерозолях, пінка для гоління, лак для волосся, тощо)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    залежить від готелю. В стандартних бюджетних 4-5* номер стандарт - це 15-16 кв м. Три ліжка (або три односпальні, або два зсунуті односпальні+ ліжко-розкладачка, або двоспальне+ ліжко розкладачка, або двоспальне і софа. Власне усі стандартні номери на 3 дорослизх- це, по суті, двоміснийномер з додатковим місцем. Сюди ж інколи умудряються доставити ще і 4 ліжко-розкладачку, якщо куплено Стандарт на 2+2. Ось це вже гвалт як мало. Якщ у вас дитина маленька і спить з вами, то Стандарт на 3 буде +-. Ну і якщо не заважатиме, що третє місце буде в метрі від вас :). Якщо дитинка спить в окремому дитячому - буде мало місця. Якщо ви ідете з бабусею - беріть краще фемелі, щоб ніхто не відчував дискомфорту. Звісно, що в готелях вартістю 3000 і більше на 3 дорослих, Стандарти геть інші . Там може бути номер і в 25 квадратів. Зрештою, як і в ряді просто нових готелів. Читайте просто про площу Стандарту в окремо вибраному готелі. 15-16 м на 3 дорослих ( якщо це не подружжя+дитина -підліток)- то некомфортно. В одному і тому ж готелі усі Стандарти +- однакової площі. Різниця в Стандартах в одному готелі може бути хіба в номерах, які є в бунгало і Стаціонарному корпусі. А так- +- майже однакові.
    --- дописи об"єднано, 20 Червень 2019 ---
    видно на усіх сайтах ТО, якщо конкретний готель у них на ексклюзиві. Тоді є позачка відповідна . Або, наприклад, як ТУІ зараз забрало ряд готелів в свою мережу і всі вони починаються з абревіатури ТУІ.... ( і далі назва готелю). Якщо готель розповсюджується через різних ТО, то тут хіба самостійно дивитися. Тобто обрали готел - і далі пробили його по тому ж Анексу, Джоіну, Тез тур, Коралу і т.д. Буде видно
    --- дописи об"єднано, 20 Червень 2019 ---
    якщо вам відмовляються надати інформацію про ТО- оминайте.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Пасту і крем в тюбику кожне до 100 мл.обємом. На днях родичка їхала з Італії в Україну, то взяла дитячий засіб від сонця в спреї - заставили викинути.