Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    А я просто посиділа тиждень в неті перед поїздкою, все собі виписала і спланувала сама, таким чином не скориставшись жодною з їхніх платних екскурсій :) "гід"-супроводжуюча була "щаслива":girl_haha:, але то не мої проблеми, я чітко уточнила ще раніше що ці екскурсії є НЕ ОБОВ'ЯЗКОВІ.
    От, наприклад, коли в Відні всіх бажаючих повели на т.зв. дешевий комплексний обід по 15Є з людини, ми з чоловіком подались у ресторан тайської кухні мережі "all you can eat", і за 11Є з людини(в будні навіть 9Є), пробували і смакували всім, чого тільки душа бажала, і брали стільки, скільки могли з'їсти, що реально наїлись так, що наступний наш прийом їжі - це був сніданок в готелі наступного дня.
    Правда, що стосується Відня, то нам дуже пощастило, бо моя подруга там живе, і безкоштовно нас повозила по всіх визначних пам'ятках, а ми б за це мали заплатити не менше 90Є.
    А от в Будапешті при +32 в тіні, ми, замість того, щоб ходити по розпеченому асфальті і карабкатись на гору Геллерт, провели цілий день в купальні, яких там досить багато, і яку я заздалегідь обрала через досить низьку ціну і багато різних розваг, як от багато гірок і т.п. - на острові Маргіт.
    А ввечері, коли спека нарешті спала, нормально походили центром і пофоткались:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    А н
    А на якому ресурсі таку інформацію можна знайти?
     
  3. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    ой, тут я вам не поможу, я сама у Відні живу, про день відкритих дверей дізнаюсь з газет, реклами по тв, від друзів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. phobika

    phobika Well-Known Member

    Подивіться на tripadvisor, що конкретно вас цікавить. Потім йдіть на сайт того музею чи що там обрали. Така інформація зазвичай на сайтах є в розділі новин або цін. Ну і англійська мова є практично на всіх таких ресурсах, часто є і російська.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Altera

    Altera зачарована птуха

    так, вони є не обов"язкові, коли ви вже в турі і вам їх пропонують. Але Акордтур останнім часом практикує "впарити" той турпакет ще при замовленні туру - ось саме від цього я застерігаю
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Olga Letsdance

    Olga Letsdance Well-Known Member

    Ми їздили через Алголь, правда, років 5 тому. На той момент ціни були навіть дешевші ні в Акорду (але то потрібно порівнювати "насиченість" програми і т.ін, в них досить зручний сайт). Так, це лотерея (автобус, супроводжуючі, гіди на місці, група, погода...) але в нас все було більш-меньш нормально
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @Altera
    Ми їздили з Танго тревел.
    Ціни дешевші, ніж в Акорда, але і вибір напрямків менший.
    Іздили 3 чи 4 рази, жодного разу не було переносів дат.
    Один раз трапився не дуже компетентний керівник групи. Інші рази щастило з цим.
    Все решта, мабуть, як і в інших операторів ринку.
    Можна зловити дууууже солодкі ціни по іхній акціі «на валізах», якщо бути готовим зібратися в рекордно короткий термін.
    Наш рекорд був - зранку в пятницю побачила тур по акціі, ввечері виїжджали (при тому робота до 18:00, збиралися, як в фільмі, ганяючи по хаті і закидаючи все в валізу). тому і трапилися вище описані трабли з невідповідним погоді одягом, банально не встигла глянути погоду.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Поділіться досвідом чи є щось цікаве для дитини в Кракові влітку?
    --- дописи об"єднано, 2 Січень 2020 ---
    На сайті туроператора так все гарно пише: аквапарк, зоопарк, музей мініатюр...
    А як все пофакту?
     
  9. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Svjatkova біля Кракова Енерджиляндія. Великий парк атракціонів .
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата, куди би порадили полетіти на два дні сімєю з метою відпочинку/прогулянки через Візеір чи Рейнеір? Розглядала Краків або Вроцлав? В Польщі не були взагалі. Чи порадите якесь інше цікаве місце? З якого аеропорту легше добиратися, де бюджетніше житло? Хочу бюджетну маленьку подорож, раніше були у Будапешті та Відні (автобусом).
     
  11. Online

    Online Well-Known Member

    Якщо обирати між Краковом та Вроцлавом, то краще Вроцлав. А ще краще Гданськ. Бо в Кракові ви взагалі не відчуєте зміни картинки - той самий Львів. Щодо інших напрямків - Італію не розглядаєте? Мюнхен теж симпатичний, принаймні з тих німецьких міст, де я була, він мені найбільше сподобався. Ви зі Львова шукаєте? Бо з Києва Барселона є, це взагалі зе бест)
     
    Останнє редагування: 3 Січень 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Megan

    Megan Well-Known Member

    Ґданськ. Є що подивитись, виліт зі Львова і ціни не космос. Аеропорт недалеко, дістатись міста не проблема.

    Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Краків гарний, але справді дуже схожий на Львів. Вроцлав значно більший і має більше родзинок) А зараз там взагалі краса, святкова ілюмінація, ялинки, чудова архітектура і костьоли. Єдине, що це місто на воді і там ввечері дуже холодно і вітряно навіть при температурі +. У Гданську не була ще, але чула, що теж дуже гарно.Ну і воно на півночі, тому там буде ще холодніше. Зараз у Польщі гарні знижки в деяких магазинах, можете поєднати приємне з корисним:). Якщо у Вроцлаві, то там є кілька торгових центрів. Я була в ranoma, він поблизу Оперного, і в Галереї Домініканській.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ще згадала, що у Вроцлаві є великий класний зоопарк. Я там не була, але знайомі були і дуже рекомендували. Ну і фішка міста це гноми) Вони там на кожному кроці в центрі і всі різні:girl_smile:.
     
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Аквапарк радянський. Гарний ботанічний сад, зоопарк теж вартує відвідати, містечко Затор, де Енерджіляндія і парк динозаврів. Прикольний парк Станіслава Лема, де інсталяції з різними фізичними явищами. Музей інженерії теж був нам цікавий.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Зробила мені кума сюрприз, автобусний тур Будапешт+Відень. Скажіть мені, що з собою брати/не брати? Цікавить все, можливо навіть точки де цікаво побувати, де поїсти не за всі гроші, скільки приблизно потрібно грошей на 2 дні. Бо вперше поїду в такий тур. Дякую.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    @Козенятко співробітниця була якраз з 17 до 19 січня. Казала, що холодно і треба добре одягатися і взуватися ( особливо в Будапешті), брала екскурсію на кораблі, то дуже сподобалося. В автобус брала плед, щоб закутатися.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Insolence

    Insolence Living The Dream

    На д.н. кумі я купила Візеїр у Вроцлав. Літак на 3 дні без багажу - 700 грн/особа (з знижкою візклуб). З пріоріті бордінгом (маленька ручна поклажа) +-1700 грн/ос. Готель 4* в центрі міста на 2 ночі зі сніданком - +- 2000 грн на 2 ос (букінг, була якась акція на нього). Середній чек в польських ресторанах +- 50-100 зл/ос/без алкоголю (ресторани шукаю за відгуками у гуглі або тріпедвайзорі).
    Добиратись з аеропорту - в Польщі є, як правило, шатли аеропорт-центр. ціна +- 10 зл.
    Лечу через 3 тижні. Питайтесь, що цікаво.
    А взагалі, якщо вперше - вибирайте те, куди дешевший літак + житло. На 2 дні можна і з рюкзаком летіти (за найнижчу ціну і без багажу). Орієнтуйтесь, що житло краще трохи дорожче, але +- центр, де всюди можна пішки ходити, бо трохи дешевше і периферія - то будуть витрати на транспорт до центру чи пам'яток.
    ..
    UPD. якщо хтось має якісь добрі локації напоїсти у центрі Вроцлава - здавайте ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Insolence ми їли в 1CAC38EC-8D63-4420-82D1-DDBB008E4B63.png дуже смачний журек. Також брали якісь вареники піджарені . На двох вийшло десь коло 50-60 зл
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    можу сказати за Відень. Що варто побачити: Стефанс дом, Хофбург, Ратхаус,Карлс кірхе, Бельвідер. На більше у вас просто не вистачить час.+треба дивитись що у вас включено у програму, тут дуже багато всього цікавого є. Можна на метро поїхати на Дунай, там є будівля ООН, +одна із найвижчих будівель Відня. Також дуже гарний Шьонбрун, але тільки на один парк і замок ви потратите цілий день.
    Харчування - все залежить що ви хочете. Можна до 5 євро з'їсти кебаб чи піцу на зупинках транспорту, а можна піти в кафе (хорігер) і за вечерю заплатити 15 євро і ознайомитись трішки з австрійською культурою.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2