відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    :girl_crazy:Мда....
    я щось не вникла в те питання, думала, що січень-лютий то якраз час для раннього:girl_impossible:Виходить, що "добрих" цін годі й чекати....
     
  2. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Раннє триває ще лютий, і навіть якийсь останній етап до кінця березня. Але ціни ітак щороку стають більшими. І не на всякий готель те РБ дає реальну скидку.
    В мене таке враження, що добрі готелі можуть скинути яку сотку чисто символічно, знаючи що вони себе продадуть і в сезон.

    Дивилася ту ж Астерію , яку минулого року ми купували днів за 10 до вильоту, то зараз вона коштує майже так само. Той же міраж дорожчий зараз ніж торік в сезон.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    не закінчилося. раннє бронювання йде в кілька етапів. загалом триває до 31 березня
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2020 ---
    перегляньте цю тему- тут безліч разів писалося про те, що раннє бронювання не завжди гарантія нижчих цін. Є ще багато інших речей, які впливають на формування ціни в періний період на певні готелі. І інколи без раннього можна вихопити кращу ціну. А інколи і раннє є виправданим. Тут не вгадаєш. Але "раннє бронювання" - це ще і маркетинговий хід.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2020 ---
    Те, що зараз готель на "стопі" - не означає, що він реально до вересня є на "стопі".Інколи це означає, що лиш у певного ТО розпродані місця у цей готель, інколи, що готель просто саме зараз не реалізує тури на даний період. Бо йому невигідно давати, скажімо, на серпень чи вересень дешеві пропозиції. Тому зараз він ставить "стоп",а бронювання відкриє більше до сезону, коли визначиться попит туристів на нього. Тоді менеджемент корегує ціну і готель виходить зі стопу. Так люблять робити популярні готелі, щоб не здешевити завчасно вартість
     
    Останнє редагування: 16 Лютий 2020
    • Інформативно Інформативно x 3
  4. NevgamovnaV

    NevgamovnaV Member

    Можливо хтось порадить бюджетніші готелі, куди б не було страшно поїхати з 2річкою. Подобається район Чамьюва, Текірова.
     
  5. NevgamovnaV

    NevgamovnaV Member

    Якщо я моніторю певного оператора, то найбільше на скільки у.є вони можуть опустити ціну?
    Ніколи за кордоном не були і справи з тим не мала.
    Якщо ціна туроператора мені підходить, то що робити дальше?
    Ми не зі Львова. Йти до місцевих агенств? Чи краще зразу йти до них?
    Всім вдячна за відповідь.
     
  6. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    ймовірність, що ціна дуже впаде цього року досить маленька, хіба зрости може з значним скачком. В нас таке було, що в кінці лютого ми забронювали готель за 1800 у.є, а через пару днів ціна скочила до 2600 і більше не опускалась.. Зараз вигідно бронювати тур в туроператора туі, бо в них є можливість перерахунку ціни
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. NevgamovnaV

    NevgamovnaV Member

    @Kassandra я стежу на Пілігримі, то обирати забронювати і йти в будь яке агенство яке є в місті у нас? Я правильно розумію. І які документи треба щоб бронювати, бо паспортів діти ще не мають?
    Може скажете щось по бюджетних готелях текірова, чамьюва?
     
  8. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    @NevgamovnaV, Пілігрим це турагенція, а не туроператор (якщо не помиляюсь), тобто це посередник між вами та туроператором. На сайтах турагенцій в їхніх пошуках зазвичай не видно від якого туроператора тур. Якщо в вашій місцевості є Пілігрим, тоді йдіть туди, якщо немає, то шукайте цей тур саме в туроператорів
    по бюджетних готелях тих районів, що ви питаєте, на жаль, нічого не підкажу, можливо дівчата ще тут відгукнуться.
    В Чамюва ми були 9 років тому якраз в нормальному бюджетному готелі, але зараз він змінив концепцію і став доступний лише людям 18+, тобто без дітей..
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Monada

    Monada Active Member

    Дівчата , порадьте!Хто бронював Туреччину на червень?Що робите:летите , чи переносите тур?Я вже взнавала , якщо відмовляємося від туру , гроші пропадають.Один вихід :переносити або летіти , якщо не продовжать карантин.В нас Anex.
     
  10. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    в нас туі, відпочинок на початок червня. Казали можна скасувати, але 10% від загальної вартості штрафу... Ми на разі чекаємо, що буде далі. Якщо буде карантин на дати туру, то мали б дати можливість перенести, хотілось би щоб і кошти можна було повернути, якщо не хочеться переносити((.
    поки ще сидимо тихо і чекаємо... :sad:
     
  11. Monada

    Monada Active Member

    В договорі в нас прописано 20%штрафу , але так як зарас форсмажор то майже все.Ми пропоатили 60% туру.Ми теж чекаємо.Якщо в Україні проловжать карантин і в світі не стабільно , напевно будемо переносити.Ще і син має їхати в тур по Європі з класом.Голова обертом.
     
  12. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    от цікаво якщо буде можливість перенести чи збережеться ціна, чи буде дорожчою і потрібно буде доплачувати, якщо буде переноситись на дорожчий період ? може є тут хто знаючий, то підкаже :girl_smile:
     
  13. Monada

    Monada Active Member

    Якраз вчора спілкувалася з агенцією.Все залежить від опрератора.Деякі пропонують той самий готель за тіж гроші , деякі вже по ціні онлайн , значно дорожче.І по сьогоднішньому курсі.Можна навіть країну змінити ,але ціни на день змовлення туру.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. rysja

    rysja Well-Known Member

    Пандемія відноситься до форс -мажорів, в нас так в договорі прописано, і тоді ніхто нікому нічого не винен(. Тобто перенесення дат ще не найгірший варіант.
    Якшо шо, ми оплатили всю вартість, Туреччина, травень, ждьомс
     
  15. Vesna Krasna

    Vesna Krasna New Member

    Я також забронювала з 06 червня, всю вартість оплатила. Ще не телефонувала турагенту, боюся:girl_sad:. На осінь другу хвилю вірусу обіцяють. Не знаю куди і переносити, якщо запропонує.
     
  16. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    останні новини стосовно відкриття відпочинку в Туреччині для українських туристів
    тепер всі, хто бронював на раніші дати, дружньо чекаємо, що скажуть нам наші туроператори :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Як у вас вирішилось питання з перенесенням? Який туроператор?
    В нас через тиждень мам би бути виліт: на разі запропонували або перенести на інший період, але за теперішньою ціною (а це космос просто), або заморозити кошти, або перенести тур на наступний рік.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  18. rysja

    rysja Well-Known Member

    Анекс, ми перепідписали договір на жовтень, 01.10 виліт. Вартість путівки і кількість днів переносять без змін , нам правда запропонували доплатити 100 євро, оск.дитині вже виповниться 2 роки. А сестра бронювала разом з нами, то в них все без змін.
     
    Останнє редагування: 31 Травень 2020
    Reason for edit: Редагування
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Monada

    Monada Active Member

    В нас теж Anex.Мали летіти 10.06.Перенесли на 23.08.Доплатили 87є.Акщо перенесли б на 10.09 то нічого б не доплачувал .Перенесення туру на наступний рік навіть не розглядали , бо син випускник.А якщо залишати гроші на депозиті , то вони переводять в гривні і невідомо який курс потім буде.Надіюсь , що до серпня все нормалізується.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    бачу в анекса більш лояльні ціни з тими пререносами, ніж в туі... В нас навіть якщо на осінь переносити, то різниця в ціні виходить близько 400-500 є. А якщо на літні місяці переносити, то там, як я писала вище, ціни просто космос на наш готель..
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3