Болгарія - усе про курорти, готелі, їжу та екскурсії

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Кольорова, 13 Червень 2011.

  1. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Невгадаєте. +все залежить куди саме їхати, чим північніше, тим менша ймовірність що буде достатньо тепло.
    +все залежить що для Вас тепло. В мене є знайомі, для яких температури води +20 це дуже холодно, а є і які при +17 купаються.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ми були одного разу в такий час, погода була загалом добра, літня, хоча були і грози (як і в нас, типово для цього періоду), а море досить прохолодне.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. сяняНЯНЯ

    сяняНЯНЯ Well-Known Member

    Дівчата, чи реально їхати автобусом з дворічною дитиною? Плануємо їхати вперше, тому буду звертатися до турагентства. Надіюсь, що поганого готелю не порадять...
     
  4. VERO

    VERO Well-Known Member

    @сяняНЯНЯ ми їхали з 2-річною дитиною машиною. Більш-менш нормально. В нас був мінівен, було поле для маневру) По готелях- моніторте відгуки, відеообзори.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @сяняНЯНЯ. У автобусі буде важко, це однозначно. Ще залежить від темпераменту дитини. Але дорога є важкою, дорослим ноги отікають. Я особисто не пішла б на таке, але дивлюся суто по своїх малих. Машиною - так.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Ми якраз вперше їхали з дітьми автобусом, їм було 6 і 2 роки, ми, дорослі, дуже втомилися, а діти зовсім, всю дорогу бавилися, дивилися мультики, це при тому, що малого дуже закачує і по форсмажорних обставинах ми мали останні місця на "бамбетлі". Потім з Болгарії їздили автобусом на екскурсію в Стамбул -це ніч туди, весь день по екскурсіях, ніч назад. Повірте, головне правильно налаштуватися))

    Надіслано від мого Redmi Note 8 Pro, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ми якось їхали в Болгарію автобусом, і їхала сім'я з дитиною по сусідству, навіть трохи меншою мабуть. Я спершу очікувала, що то буде капець повний, але, на диво, дитини практично не було чути. Не знаю, наскільки змученими при цьому були її батьки, я ще тоді цих тягот не розуміла. Хоча, для мене особисто, то була дуже виснажлива дорога.
    Думаю, треба налаштуватись, що це не просто, але, якщо дуже хочеться, і всі обставини складаються так, що лиш такий варіант реальний, то це можливо.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    двічі їздила в Болгарію автобусом. Дуже важко. Своїх дітей я так мучити не хочу.
    ну і до слова, плануємо в Болгарію машиною. забронювала апартаменти.
    буду вивчати тему знову)
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Megan

    Megan Well-Known Member

    Ггг, мені вистарчило одного разу автобусом, після чого я категорично заявила, що на такі тортури більше не піду добровільно. Ну але то я, он люди щороку автобусом їздять, і їм ок.
    Після подорожі автобусом поверталась в Болгарію ще двічі - на авто і літаком. І це ше раз підтвердило мою думку, що автобус це каторга(

    Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @сяняНЯНЯ мусите питати в агенціях.Мені кілька років тому відмовили, сказали тільки з трьох років беруть дітей.Ще одні сказали,що готові продати квитки,але якщо в дорозі дитина буде плакати і заважатиме іншим пасажирам,то висаджують в любій точці:girl_cool:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  11. Bluemchen

    Bluemchen Well-Known Member

    погоджуюсь, дуже важко їхати. Років 10 тому багато подорожувала автобусами, але подорож у Болгарію була найважчою.
    @сяняНЯНЯ А не хочете взяти квиточки у скай ап, там досить гарні ціни на квитки зі Львова у Бургас. Готель можна на букінгу замовити, там часто нижчі ціни, ніж на сайті готелю. Плюс у готелі заздалегідь замовити трансфер з аеропорту.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Дівчаточка, все залежить від темпераменту і дитини, і дорослої людини. Автобусом є нормально коли їдеш сам, тоді вже всі гріхи приписуєш тільки собі)))
     
  13. Megan

    Megan Well-Known Member

    Нє, не нормально, 30год в дорозі витримає хіба залізний. Зоча вказують 24 год в дорозі, але кордон, і таке, як автобус ламається, ніхто не відміняв. Як їхали машиною, бачили купу автобусів на обочині дороги, а люли стоять і чекають.

    Надіслано від мого SM-A505FM, використовуючи Tapatalk
     
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну не знаю, я от мала тур у січні, все супер. Звичайно є багато нюансів, але все ж таки подорожувати одному і сім'єю, дуже велика різниця. Ну і літак і автобус, то є різне))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Bluemchen

    Bluemchen Well-Known Member

    Тур у січні та тур літом, під час жари, це трохи різне. Я не знаю, як у Вас було, проте у січні переважно якісь оглядові тури і без нічних переїздів, тобто за ніч є можливість нормально відпочити. Автобусна поїздка у Болгарію, то практично безперервна поїздка з мал. перервами, яка триває як мін 24 год. Я ,коли писала, що поїздка була важка, писала суто про себе, оскільки дитини тоді ще не мала.
    Щодо автобуса та літака, то я погоджуюсь, що це різні речі. Проте зараз ціни на літак та автобус не суттєво відрізняються, а різниця у комфорті, тривалості добирання величезна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Ми їздили у Болгарію в Поморіє автобусом у 2012 році.
    Мені було норм, очікувала набагато гіршого (начиталась про поломки кондюка, кордони і т. П.)
    Туди їхали рівно 24 години, назад 20.
    Чи з дитиною би ризикнула?
    Залежить від дитини, і як хтось вище писав - якщо це справді єдиний варіант кудись поїхати, то поїхала б.
    (В мене в подруги чоловік боїться літати і їздити на авто. Так і їздять у відпустки тільки туди, куди можна дістатися потягом. Хоч питання не в фінансах).
    Але, якщо немає страху літати, то зараз саме час полювати на вигідні авіа квитки.
    Купа розпродажів на фоні паніки з коронавірусом.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. pulpa

    pulpa Well-Known Member

    Перший раз їдемо в Болгарію,рекомендують готелі в Несебрі або Золоті піски.Хто що може сказати за ці курорти(плюси-мінуси)?
     
  18. Norkova ledi

    Norkova ledi Member

    Ми також двічі їздили в Болгарію автобусом, перший раз малій було 5р, другий 7р. Важко було нам з чоловіком - ноги не випрямити, не поспати, а мала обидва рази дуже легко перенесла дорогу - місця їй вистачало, виспалася, плюс в автобусі було багато діток, бавилася з ними (Хто я брали, Уно в дорогу, розмальовки, планшет навіть не діставали). Перший раз зі Львова до Сонячного берегу дісталися за 26 год, другий раз - за 22 години, при чому кордон проходили плюс-мінус однаково, просто другі водії робили менші зупинки по 20хв, а не по 30-40 і дужееее швидко їхали, автобусом аж виляло зі сторони в сторону. Звичайно що дорога не легка, але якщо би це був єдиний доступний варіант відпочинку то їхала б ще раз.
     
    • Подобається Подобається x 2