Одеса і область - відпочинок

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Latane, 26 Травень 2014.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Sun joy hotel
    Але! В червні були майже в 3 рази менші ціни, а з такими цінами, як зараз, я не можу радити цей готель.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Нам виходить їхати з 23 серпня, і так думаю чи реально би було знайти щось пристойне на місці без попереднього бронювання
    чи то таки не варто ризикувати,
    а шукати ще, просто минулого року в Хорватії знайшли на місці, то тут теж би не мало бути проблем
    але там 24 свято, то відповідно люди ще можуть до 25 відпочивати, а потім виїждати
     
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @olerusya, Ви були в Санжійці? Як загалом враження? Бачу, що чоловік налаштований категорично на море. Шукаю місце з мінімум людей. Навіть розглядаю варіант жити десь далі і їздити на пляж. Може щось порадите?
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2020 ---
    Ну і за будь-які перевірені контакти буду дуже вдячна. І ще питання - реально найти на місці в другій половині серпня?
     
  4. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @mokhnatska lesia колись були в татарбунарському районі, там було дуууууже глухо, малолюдно, чисто, але як таких умов не було, одні радянські бази. десь якраз в таких числах, як ви пишете, було тепло.

    згадала курорт катранка.
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2020
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Так, ми вже вдруге повернулись в Санжійку і в той самий готель. Сам готель має свої переваги і недоліки, тому червнева ціна мені підходить.
    А Санжійка ще минулого року просто вразила своїм чистим морем і малолюдними чистими пляжами. Цього року дистанція між людьми була і пару десятків метрів в будні, в вихідні приїжджає багато місцевих.
    На жаль, порадити готель/будинок для відпочинку не можу, сама б хотіла ще не раз туди вернутись, але спробувати якесь інше місце.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Arika

    Arika Well-Known Member

    Не знаю чи ще актуально, ми минулого року їздили в Затоку з 28.08 по 06.09. Також хотіли їхати в 20-тих числах, але поїхали з 28, оскільки на базі (та й в більшості баз, які я дивилася) з 28.08 різкопадала ціна на житло. Ми відпочивали на базі Човник, то ціна з 28.08 впала на половину (вроді 1800 і 900), тому вирішили не переплачувати. Щодо погоди, то перших 7 днів було супер, сонце, спека, дощів не було. Останніх два дні трішки похолодало, ми не купалися, але ходили футболка, може плюс сорочка інколи. Але коли виїжджали, то була знов спека. Дощів зовсім не було. Базою дуже задоволена, все нове і гарне, але як на мене то ціна в пік сезону трохи завищена (такі б гроші я не платила, але якщо половину так як ми їхали, то ок).
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    То в нас на всіх морях в сезон ціна така завищена... До 28-30 червня чи з кінця серпня (бо вже скоро школа і більша частина відпочивальників "відпадає"), ціна прийнятна. Минулого року, хто поїхав в червні, дуже виграв, бо була гарна погода, а в інші роки - то лотерея, тому всі стараються липень-серпень вкластися, то і ціна росте...
     
  8. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Я вже 4 роки підряд їжджу в червні, і завжди задоволена :) перші 3 роки з 20-х чисел, цей рік з 15 червня, дуже мені подобається коли нема спеки 30+
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. podolyanochka

    podolyanochka Well-Known Member

    Курортне. Може комусь стане в нагоді - експромтом поїхали на 5 днів. Вчора повернулися. Карантину нема (масковий режим дотримували хіба працівники парку атракціонів). При виїзді із села був пропускний пункт Національної гвардії (перевіряли усіх, хто в’їжджав у село). Якщо дивитися із моря - ми були у лівій частині села. Пляжі чисті, смітники що 5 метрів, більшість людей курили біля смітників і туди ж виносили сміття. Перший день море було брудне і тепле, потім хвилі сильні і вода похолоднішала. Медуз мало і малесенькі. Вартість продуктів аналогічна із львівськими або трохи вища. Із розваг - різноманітні водні каталки, спуск із гірки в басейн, десь трохи далі на парашутах літали. Ще є дитячі карусельки до кінця серпня. Дорога гарна, окрім ділянки під Хмельницьким. Біля Вінниці ремонтують дорогу і перекривають зустрічний рух (у 3 точках) - можна у черзі 30хв простояти. Проїждали Затоку - то людей КУПА, як у вулику...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. basia

    basia Well-Known Member

    Розповім по Коблево. Це не Одеська обл, але по метеорологічним картам : Коблево, Одеса.
    Людей, як для мене, забагато. Але на всіх базах та готелях є таблички про вільні місця, тому важко уявити повне завантаження.
    Житло на будь- який смак : від старезних дерев'яних сарайчиків з облупленими вікнами ( вщент заповнених) до розкішних еко- готелів в сосновому лісі.
    Море: звикле Чорне море, водорості, медузи, сміття.
    Ціни в супер- маркетах абсолютно львівські, кавуни 7.40.
    Базарчики кругом, повно смаколиків, випічки, ціни на фрукти космос, але за 5 км є АТБ, де прекрасні персики та виноград рівно в 2 рази дешевші.
    Випічка свіжа , смачна, користується неабияким цілком заслуженим попитом.
    На українське узбережжя нас загнала ситуація з Ковід, з розряду ' краще щось, ніж ніщо'. Ніколи не відпочивали на Одещині і більше не поїдемо.
    Безмежно дорого. Брудно. Набридлива голосна музика. Занадто багато продавців на пляжі, які вештаються просто по головам.
    Але ми Галі балувані, решті людей мабуть все чудово.
    Лиш хочу сказати добре слово про пансіонат Поліграфіст - ми вирішили, що свій до свого по своє- чисто, працівники привітні, все вирішується швидко, в кафе харчування свіже ( готують студенти), такі прості добротні страви. Лиш порції просто гігантські, тому перейшли на місця, де можна їсти більш адекватну кількість їжі.
    Цього року ми були на морі, це саме головне))) Бажаю всім гарного відпочинку!
     
    Останнє редагування: 5 Серпень 2020
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 3
  11. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    От про Коблево в мене десь така ж сама думка. Ми були там 16 років тому, запам"яталася якась коричнева вода у морі й не дуже чисті пляжі.
    Тому ми купу років "українське" море навіть не розглядали. Попередні 3 літні сезони у нас вилетіли через придбання нового житла й ремонт, а от цього року дуже вже хотілося хоч кудись, хоч якось. Поїхали в Чорноморськ (колишній Іллічівськ). Я приємно вражена й дуже задоволена умовами. Навіть потім погуглила - це місто 9 раз отримувало відзнаку "голубий прапор" за чистоту води й чистоту на пляжах. Море дійсно чистеньке, медуз не було. Пісок на пляжі теж чистий, всюди смітники, пандуси, доріжки.
    Навіть на диких пляжах є смітники. Ціни такі ж як в нас, ну може на 10-15% на якісь позиції була вища ціна. Дороги хороші, лишень за кусок під Хмельницьким плюсуюся -роблять дорогу. Ну й загалом - відстань як на мене найкоротша, якщо їхати зі Львова, а море чисте. Житло теж - на будь-який смак й фінанси.
     
    • Корисно Корисно x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А підкажіть мені швиденько), бо завтра зранку вирушаємо на Бакоту з наметами: кудою то краще їхати? Чоловік хоче через Хмельницький, навігатор малює через Тернопіль на Чортків. Де то краща хоч трохи дорога???
     
  13. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    о, в мене буде приступ ностальгії зараз))) я там щороку відпочивала з мамою, в дитинстві.
    до ре, мені все життя щастить з харчуванням в Одесі. Минулого року теж, на базі була перфектна домашня їжа. Навіть смачніше іноді. Ми з малим однією порцією на двох наїдались. Куховарили практикантки з Львівської області. Там таких багато. На день незалежності дівчата одягли вишиванки, так гарно було. Про чистоту...Люксовіші готелі біля себе тримають марку. Недалеко від нас був пляж від вже згадуваного тут Леополіс Люкс, то там і пісочок якийсь інший, і чистіший. Пляж не є загороджений від сторонніх, але типу по замовчуванню там тільки свої. Може хто слідкував за тим, не знаю. І берег чистий.
    Ми завжди їдемо в кінці серпня. То і людей вже менше, і продавці на пляжі по голові не ходять, і дискотек менше гучних. Ми завжди беремо номер подалі від дороги, бо там шумно і музика гучна, і не одразу біля пляжу, десь посередині. І тільки перша лінія з видом на море. Хай на пару сотень дорожче, але оте ходіння до пляжу, то не на моє здоров'я. Я хочу чути шум моря зранку і ввечері, і з пляжу одразу в номер, і ввечері вино пити, щоб було видно місячну доріжку і вогні теплоходів. Ну бо сенс тоді? Того року не знаю чи вийде. І хочеться, і колеться. Боюсь вірус підчепити в поїзді.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Gala

    Gala Well-Known Member

    Тернопіль-Теребовля дорога зроблена
    Теребовля -Чортків роблять якраз ремонт.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Привіт, чи був хто цього року в Чорноморську? Може в кого збереглися контакти з попередніх разів, де було б добре відпочити двом дорослим і двом діткам, поділіться будь ласка
     
  16. Kewmr

    Kewmr Active Member

    Коли хочете їхати?
     
  17. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    В перших числах
     
  18. Kewmr

    Kewmr Active Member

    Ми тут були. Сподобалось. В свіжому оголошенні власника написано що в перших числах ще вільно.
     

    Вкладення:

  19. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Я ще не була, їду вперше, але коли шукала по сайтах, квартира, що мені сподобалась, виявилась зайнятою, то господиня запропонувала мені місцеву групу в вайбері власників житла. Щоб додали в групу, треба звернутись до адміністратора, якщо треба, я телефон зберегла.
    Я знайшла те, що підходить, але буду на місці 22, то вже перевірю, як це спрацювало.
     
  20. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    А можете мене туди якось додати у ту групу?
    --- дописи об"єднано, 18 Липень 2021 ---
    Дуже дякую, зараз попробую подзвонити ❤