А що в спальні?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Natalya, 15 Лютий 2009.

  1. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @Vyshenjka, переглянула сайт Zastelli, там є непогані варіанти, але ціни також немалі. Скажіть, будь ласка, ви їх онлайн замовляли, чи десь у Львові можна переглянути, не можу зрозуміти які вони, чи не надто легкі, чи мають синтепон підшитий, бо не знайшла.
     
  2. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Купувала 2,5 роки тому на Розетці, де вони продаються в живу в магазинах у Львові не знаю. Зрозуміло, що відтінки в живу і онлайн трохи відрізняюся. Воно не є тонким, має шар синтепону.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    Ну що ж, обирала - обирала, купила покривало, а воно мені по кольору не підходить, потрібно було брати темніше. Якщо когось зацікавить, то прошу))))

     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Я таки буду замовляти пошиття, вчора дали мені додому приміряти кілька зразків тканини і я вже попередньо визначилася. Колір майже один в один зі шторами, та шей від шторів залишилося трохи тканини-декору (в мене штора з двох частин - однотонна зі смужкою іншої тканини з рослинним принтом), то вистачить зробити смужку на покривалі, буду мати такий комплект.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата, які ви ковдри маєте? Маю на увазі наповнення та теплоту? Зараз маю старе (вроді вовняне) вже близько 10 років служить, трохи позбивалося, але реально за стільки років ним задоволена (враховуючи що на нього і дитина пісяла, і чай виливався і т.д.). Порадьте з власного досвіду якими задоволені! Також ще розмір цікавить 180 чи 200 (бо зараз маю вужче), якийсь розмір популярніший в плані обрання постілі, чи то все одно?
     
  6. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    маю двійне, 2 одіяла на кнопках (зима-літо) дормено(колись купила в сільпо за наклейки), не знаю який наповнювач, але час від часу перу і все норм. єдиний мінус - це розмір 2м*2м. більше б такого не хотіла, якийсь не популярний зовсім, постіль лише шити на замовлення або по секондах шукати. наступне одіяло купляла б такеж, але розміру стандартного. 2м2,20м.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Маю двоспальну 2*2 пух-перо - супер, але діти-алергики, тому купила з синтетичним гіпоалергенним наповненням. Собі взяли в ікеї 2*2, дітям - в юску 135*200. Теплі, легкі, перуться в пралці. Постіль шию під замовлення. Виходить дешевше ніж в магазині купити і якість хороша. Плюс простині на резинці під конкретні розміри матраців, вони теж не стандартні. Мені так зручніше ніж вишукувати підходяще серед вже готового.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Теж маю на кнопках подвійне "чотири сезони", одне трохи тонше, літо, трохи товстіше - міжсезон і два разом - на зиму (хоча в мене зимою так тепло, що товстіше йде, на попередній квартирі зимою користувала два одразу).
    Синтетичне наповнення, дуже легкі і теплі, перуться в пральці, сохнуть швидко. Звісно, з часом стали не такі об'ємні, але не холодніші. Купувала в Метро, кілька разів, бо лишила на першій квартирі, завжди на акцію (То якось такий період був, мало не 50:wacko:. Виходило дуже бюджетно. Метровська марка "Tarrington House".
    Ми маємо двохспальне 220×200, діти євро розмір 200×160, то трохи я дала маху, сплутала, старі були 200×140, "півторашки". Але я все одно сама шила постіль, то пристосувала.
    220×200 є стандартним розміром і "лягає" в комплекти для ліжка шириною матраса 160.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Дівчата, чи варто звертати увагу на матраси розміром 160х200 вартістю 5000-6000грн? Для людини, яка має проблеми зі спиною. :girl_in_dreams:
    Розписано за матрас багато чого гарного, та я не впевнена, що таке довго прослужить та буде корисним...
    А не впевнена я, бо поняття не маю, на що орієнтуватись при виборі матрасу :connie_pull-pigtail
     
  10. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Для проблемної спини матрас має бути твердим- зверніть увагу на безпружинні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @Freedom UK можу рекомендувати матраси Magniflex. Купили собі кілька тижднів тому, бо на дивані я вже не витримувала. Взяли з дорожчих, жорсткий, але зі слоєм меморі піни. Супер. Після тиждня спання я зі спиною як на світ народилась.


    в батьків моїх цієж ж фірми, але дешевший десь зараз коштує 6600. Йому вже 8 років, але він чудовий. Ми після ночівлі в батьків, вирішили матраси саме цієї фірми брати.

    при виборі ще важливо вживу полежати. Бо саме це вирішило наш вибір. Різницю між матрасами відчувається моментально. І спиною відчуєте одразу ваш матрас :)
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Вже років з 10 маю Магніфлекс, тоді брали один з найдорожчих... Правда нам постачальник привіз з Києва з виставки майже без націнки, в рекламних цілях - перевірити якість, і чи вартує ними торгувати.
    Перші дні і в мене, і в чоловіка була майже крепатура в деяких м'язах, таке враження, що хребет "розтягувався" і всі суглоби, в т.ч. тазові, "ставали на місце". Потім - суцільний кайф. Я після того ніде так не можу спати, як дома, хоч і на ніби дорогих, правильних пружинний матрацах...
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. innu

    innu New Member

    Так може рідкі шпалери, сірі наприклад трохи синюшні Жидкие обои Стиль тип 239, цвет - серый
    [​IMG]

    Може й інший колір, але буде дуже затишно
     
  14. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата, хтось купляв ковдри/постіль ТМ Імпреза (наше Львівське), як по якості?
     
  15. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Чудово. Роками тільки й там купуємо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Arika

    Arika Well-Known Member

    Розкажіть мені про подушки з бамбуку, як вони після тривалого користування? Бо завжди мала пух/перо, от тепер думаю чи варто взяти їх чи все таки пух/перо? Які ще наповнювачі порекомендуєте (цікавить щоб була м‘яка, ну і не на рік-два)
     
  17. Ludamylka

    Ludamylka New Member

    Оскільки ми недавно переїхали в новий будинок, то зараз у мене в спальні зовсім нічого немає, спимо на надувному матраці )) на наступному тижні вже мають доставити нам ліжко, яке я замовила на Marketmebeli. І поки що це буде все із меблів у спальні. На цей момент, є важливіші меблі. А в загальному у спальні хочу ще столик з великим дзеркалом, телевізор і тумбу під нього, і невеликі тумбочки біля краю ліжка. І все.
     
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Дівчата. хтось користувався постіллю з бязі турецького виробництва?
     
  19. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Підкажіть, а де саме купуєте? В них є якийсь магазин? На сайті виробника інформації дуже мало...
     
  20. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Ось тут є список магазинів.
    http://www.impreza.ua/kontakty/index.html
    Я ж їжджу на Ґрунтову завжди.
     
    • Подобається Подобається x 1