Новобудови Львова

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Марточка, 17 Квітень 2013.

  1. Lysenia

    Lysenia Well-Known Member

    Я біля тої будови періодично буваю, то вони дуже швидко будують. Через дорогу галжитлобуд має будувати також будинок, який вони почали рекламувати значно швидше, ніж Барселону, але в них із-за паркана ще навіть нічого не видно, а Барселону вже змурували.
    Там не сама Полтва, а якась її чи притока, чи відгалуження. Ну але там ще проблема із колектором на Торф'яній. Щойно трошки сильніший дощ, він не справляється і вся вулиця плаває. Кажуть, що в гуртожитках товариства сліпих навіть у квартири на першому поверсі затікає.
    Та й загалом там болотиста місцевість. Тому, думаю, варто запитати у забудовника, які додаткові заходи від підтоплення вони вживають.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Bluemchen

    Bluemchen Well-Known Member

    Дівчата, може хтось має відгуки про забудовника ТОВ «Макроекобуд».
     
    Останнє редагування: 29 Серпень 2020
    • Подобається Подобається x 1
  3. Пташечка

    Пташечка Active Member

    Привіт дівчата!
    Чи може хтось поділитися інформацією про компанію Praud Investment ?
    А ще цікавлять особливості оформлення права власності на землю в котеджних містечках. Може хтось має такий досвід, поділіться.
     
  4. Maryana Godysh

    Maryana Godysh New Member

    @hedera
    Мене теж цікавить цей забудовник і, зокрема, його тепершінє будівництво ЖК "R2 Residence" на Роксоляни.

    Кажуть, що ЖК "Фамілія" то їх робота.
    Мешканці може щось тут напишуть
     
  5. ViktoriaR

    ViktoriaR New Member

    Ми коли обирали, орієнтувались на співвідношення ціна/якість. Обрали жк Парус сіті, нові будинки, дуже стильні, сім'ї сподобалось. Є авто, тому добиратись по справах не проблема. А обирали на сайті https://dom.ria.com/uk/novostroyki/lvov/. Тут можна знайти інформацію про різні типи житла в різних районах міста, порівняти ціни та умови продажу, а також скористатися зручними інструментами для пошуку квартири за багатьма критеріями. Сподіваюсь для когось буде корисно.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. via

    via Active Member

    Доброго дня! З дописів зрозміла, що ви придбали житло від БК "Нове місто". Буду вдячна за відгуки про якість виконання, чи вилізли якісь проблеми з часом, чи компанія надійна і всі документи мала правильно оформлені, загалом буль-яку інформацію. Або може знаєте форуми, де можна почитати, бо нічого знайти не можу. Дякую!