Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем madchen, 22 Жовтень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Мене саму жаба дусила, але передивившись кілька сайтій, і що воно було 220€, а там де я брала, 100€. Я вирішила брати і не жаліти. І не жалію))).

    Ще додам, зараз як дитина малює фарбами, а вона ще та художниця, то як на мене, безпечніше/частіше, все ж на високому кріслі. Пристебнув пасками і столиком і доки не відмив не відпускаюш. А з транформера сама втече.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Смішно Смішно x 1
  2. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    У нас на сайтах таке поза 5000 грн. Може воно і вартує тих грошей, але мене чоловік не зрозуміє))).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ilu

    ilu миється в бані

    У нас таке https://www.amazon.de/Chicco-Happy-Snack-Highchair-Green/dp/B00A4D2M04

    Відкупила в колежанки, все класно. Але якби прийшлося самостійно вибирати другий раз, то купила б щось найпростіше. Бо як це все приходиться вимивати, то згадую кожен раз цього татка

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @ilu, в нас таке ж Чіко було.. Проблем жодних, правда малий був шустріком і не дуже там сидів, але ми брали б.у. Тому цінове питання було "хорошим".
    Найбільшою переваги для мене на той час---стійке і є стопор між ніжками, бо ремінці це не для нашого свободолюбивого, має корзинку для іграшок, складається. Все. В інших прибамбасах необхідності не було.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    @Rodionochka, в Обнові на Науковій є крісло за 1200 грн. Сфотографувати не здогадалась. Дивне таке трохи на вигляд, але точно нове і таке міцненьке.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. ilu

    ilu миється в бані

    Та так, воно класне. Міцне, стійке, ніяких проблем з ним не виникало. Оце вже четверта по рахунку дитина скоро буде там годуватися, і бачу що після того віддам комусь, і ще буде у вжитку. Єдине, як я писала, оце все відщіпувати, відєднувати і мити це капєц - там як мінімум 5 деталей відщіпуються. А наш любить борщик, макарони з томатним соусом, плов ... і це все там збирається під сидінням, навколо того стопора, у тій корзинці .... ох .. У ресторанах-кафе якось сидить в тих найпростіших без прибамбасів і їсть, і не випадає, і все добре.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    А ми придбали ось таке, надзвичайно нам зручне, там є різні положення спинки(від майже лежачого і до сидячого).
    [​IMG]



    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. Maryblack

    Maryblack New Member

    Незнаю чи допоможу і чи пригодиться, але зараз, на розетці, знижка на чіко полі меджик. Випадково побачила. З плюсів, воно невбиваєме, але якщо кухня не велика, і його тре буде переставляти, то мені загроміздке. В мене просто чіко полі. Хоча оця нова версія покращена бо має колеса і спереду і ззаду. В мене лиш ззаду, і пересувати його то каторга, по коврику. Але мала від півтора року товчеться по ньому як мавпа, вилазячи ногами на столик, і йому хотьбишо. [​IMG]

    Надіслано від мого MI 5s Plus, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, всім дякую! Ми вже купили. Доня тестує), ніби подобається. Купили таки Чіко. Колись в меншого було таке, то було суперове, але я його продала. Тому вирішили таки не експериментувати. Зайшли в магазин, було, забрали).
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Поки що зупинилися на такому
    ROZETKA | Стільчик для годування 2 в 1 Kinderkraft Fini Gray (KKKFINIGRY0000) (158388). Ціна, купити Стільчик для годування 2 в 1 Kinderkraft Fini Gray (KKKFINIGRY0000) (158388) в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові. Стільчик для годування 2 в 1 Kinderkraft Fini Gray (KKKFINIGRY0000) (158388): огляд, опис, продаж
    Перечитала всю тему, ще більше розгубилася. Не вгадаєш, чи буде сидіти в тому кріслі чи ні. Зараз Артем їсть трохи в мене на колінах, потім йому надоїдає і він закінчує трапезу, стоячи поряд ))
     
  11. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    @Jusi тут дійсно не вгадаєш, ми маємо саме звичайне яке робиться столиком зі стільцем , взяла таке бо зі старшою було зручне, та й з меншою теж було до останнього часу добре (могла в нього посадити, включити якісь пісеньки на телефоні чи компі і щось зготувати чи прибрати)... Зараз вона в ньому сидіти не хоче, навчилась вставати на ноги за 2 секунди ну і відповідно випасти можна на раз-два. В нас зараз взагалі проблема поїсти(, раніше садила в нього і знала що нікуди вона не дінеться, а зараз то на колінах втримую трохи силою, то лажу за нею по підлозі з ложкою (з педприкормом не дуже складається, в перші секунди 90% їжі йде на підлогу). Думаю що в будь якому іншому кріслі вона теж би не захотіла сидіти, чекаю коли трохи підросте, зніму стільнику і буде просто на стільці сидіти)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В нас дуже схожий. Я кріслом такого плану задоволена, вже з другою дитиною користуємося. Лише тканини нема, тому мити простіше. І сидіння можна окремо взагалі поставити. І ціна нашого менша, якщо не принциповий дизайн.
    https://m.rozetka.com.ua/offer/72267999/

    Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    дівчата а що скажете про вежу монтесорі? в когось є? прикольна штука? Юра вилазить з крісла для годування. вилазить на столик. нема як відійти. а це наче як підстраховка щоб не падав. [​IMG]
     
  14. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    [​IMG]
    Мені подобаються стільці такого типу.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Olgga

    Olgga Member

    Маємо ікеа антилоп, гарно миється, просте, за висотою не регулюється, це мінус, однак догляд за ним простий, дитині подобалося)
     
  16. Arika

    Arika Well-Known Member

    D6CF9243-22C2-4E9E-93E3-92188EA2BEDB.png Дівчата, а після крісла для годування, ваші діти куди пересіли? На звичайний стілець? Що підставляєте, якщо занизько? Мене зацікавили стільці типу «растішки», як вже вище показували, хтось такі має? Зручні, задоволенні? Цінова категорія дуже різна, фото для прикладу
     
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Старша після годувального пересіла на звичайне домашнє. Давали їй подушечку на перший час (такого типу як спеціальні, для дерев’яних крісел).
     
  18. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    В нас крісло такого типу і було власне годувальним, до нього ще столик причіплявся
     
  19. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    В мене було Пег Перего Сієста.
    Ну що я можу сказати ... Я з ним так намучилась.
    Воно велике, громіздке, важке.
    Поки його пересунеш, знервуєшся .
    Коли почався повноцінний, самостійний прикорм, чохол дуже швидко обліз, бо його приходилось весь час добряче чистити, їжа забивалась в шви, дістати її з легкістю не виходило.

    Потім купила зростаючий дерев'яний, і видихнула із легкістю ))
     
  20. Marusyaa

    Marusyaa миється в бані

    Я думаю, что все индивидуально. У моей дочке не было, а вот для внука купили и все довольны)
    --- дописи об"єднано, 5 Вересень 2022 ---
    Это вообще очень удобно) Не знала, что есть такие модели с прикрепляющимся столиком.