Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Не видаляти все волосся...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. olenchikk

    olenchikk New Member

    Дівчата привіт) зараз майже 12 тиждень, отримала сьогодні бак посів сечі, і виявили стрептокок агалактія((((, але от не можу розібрати чи він з межах норми чи ні? результат такий: 5 на 10‘3 КУО/мл. Що означає та цифра 5? Це мл? Хто знає?
    Бо з носу, горла мазки були зрозумілі без цифер на початку... а тут щось я заплуталась(
     
  3. Turtle

    Turtle Member

    Дівчата,привіт.Хтось може сказати про збішені ШОЕ- 15 тиждень?Сьогодні здала аналіз- 67 при нормі 20.
     
  4. Kudryashka

    Kudryashka Member

    Дівчатка,отримала сьогодні результати бакпосіву сечі,виявлено стафілокок, фото прикріплю.
    Скажіть на скільки це серйозно, може в кого було, бо хвилююсь, до лікаря завтра.
     

    Вкладення:

  5. Olgga

    Olgga Member

    Дівчата, 6.5 тижнів вагітності, вагітність маткова. Сьогодні лягла обідом спати, проснулася, трохи живіт нив внизу, сильне здуття, просто як на 4 місяці, то так від самого початку вагітності, на білизні трохи крові засохло, дуже переживаю, скажіть, що то може бути? Температура 37.1
     
  6. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Я б пішла на узд ,щоб знати чи є вагітність,і тоді до лікаря,бо мазатись не має.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Вже другий тиждень відчуття постійної ломоти в тілі і таке враження що температура під 40. Міряю вище 37 ще ніколи не було. Дуже часто закладений ніс. Буває таке, що я мушу полежати, бо інколи навіть немає сил ходити. 8 тиждень вагітності, гінеколог каже відпочиваєте і якщо немає температури то не шукайте проблем де їх нема . От мене ця постійна ломота в тілі лякає... Чи це є норма при вагітності?
    Ну і наступне, в мене вже добре замітний животик. Спочатку думала що це мені здається (думала що на 8 тижні ще не замітно...) , але вчора сусідка привітала з вагітністю, вона думала що я вже десь на 4-5 місяці..
     
  8. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    І мене на початку ламало, була температура навіть до 37,5, і нежить. Спочатку, думала, що це застуда. І спати хотілося до останніх тижнів, і низ живота тягнуло перших 3 місяці.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Наскільки пам'ятаю, це звичний стан першого триместру. І сонливість теж туди - організм призвичаюється до нового стану, намагається "перегрупуватись".
    А от про животик - геть малоймовірно. Швидше в перебудові задіяний кишківник, тому так виглядає.
     
  10. eve

    eve New Member

    Термін вагітності - 6 місяць. Замучив зовнішній геморой. В кого таке було, і що приймали?
     
  11. Єва

    Єва Well-Known Member

    Було в 3 триместрі, в двох вагітностях. Свічки реліф (не пам'ятаю ультра чи едванс, треба в інструкції подивитись, бо якісь з них не можна) і була ефективна гепаринова мазь (з нею також обережно, але я вже не витримувала, тому користувалась навіть після пологів, бо ця проблема по новому після пологів, навіть якщо все виправити під час вагітності).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Мене дуже цікавить, як розуміти фразу "насолоджуйся вагітністю?". Як мені це кажуть друзі мені хочеться їх прибити...
    Поки що ніякої насолоди я не отримала і другий триместрі лише усугубив все :sad: знову повернулися мігрені і дозволені ліки не знімають біль взагалі... 4 місяці відчуття високої температури мене просто добиває :sad: зараз появилась задишка і я почала дуже швидко втомлюватися. Спати... Я б спала цілими днями, а от вночі: в 4 ранку подйом і все :sad: важкість у шлунку то взагалі, крім овочів і фруктів більше нічого не можу їсти. Про концентрацію уваги взагалі мовчу, вчора не змогла знайти дорогу додому :sad: була на консультації у лікаря : "ви вагітні, все добре, просто насолоджуйтесь цим станом". В мене єдине питання, як можна насолоджуватися своєю безпорадністю?
     
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Hermi я для себе зробила висновок, що вагітних можна поділити на дві категорії:
    1. ті, які вагітність не відчувають, тобто ведуть такий же спосіб життя, коли були не вагітним
    2. ті, в яких вашітність протікає, як хвороба.

    майже весь перший триместр пролежала пластом, бо боялась порухатись, щоб не бігти обнімати унітаз, правда перший місяць пробувала робити зарядку для вагітних. з кінця перешого триместру сплю виключно на подушці для вагітних, щоб трохт спину підтримати, бо таке враження, що хтось кіл забив. про втому, мовчу взагалі, в на більше 30 градусів, я взагалі не можу спати, прокидаюсь мокрою і страшенно потію цілий день, нагнутись не можу....

    на останньму загальному аналізі в сечі знайшли бактерії, втричі більше норми, ще бакпосів не робила, наскільки це страшно/небезпечно?
     
  14. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Боюся щось зайве написати, але для мене вагітність - це найважчий період життя. Це жахливий токсикоз і погане самопочуття весь термін. Але головна проблема - моя постійна тривожність. Так як вагітності дуже бажані, але не всі вдалі, важкі, проблемні, я постійно у стані стресу. Постійні думки тільки б доносити. Враження, що ходжу з пороховою бочкою, кожен рух може бути зайвим. Живу думкою, що швидше б 35 тиждень. Я не насолоджуюсь цим станом, тому вас прекрасно розумію.
     
  15. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    В мене трішки легше в цьому плані, але самопочуття... І оце постійне "насолоджуйся" мене просто добиває. Купа "тобі треба ходити, тобі треба їсти, чому ти ниєш, сидиш, спиш і т. п. ". Я то не проти, але я фізично не можу. Якщо раніше 10 тис кроків було за виграшки, зараз я від сили 4000 проходжу за день. Я розумію що треба, але в мене немає сил. Коли на вулиці +35 я навіть 100 м не можу пройти :sad: в мене таке відчуття що я просто розвалююсь.
    Зараз почався взагалі абсурд - сильне подразнення від води :sad: спочатку думала мило, коли почала приймати душ без миючих засобів-всеодно чухаюсь як дурна. Мазі, креми знімають свербіж на декілька годин. Лікарі розводять руками.
     
  16. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Печінку варто перевірити, якщо чухаєтесь
     
  17. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    @Hermi , дівчата праві, в кожної жінки вагітність проходить по-різному. В мене зараз друга вагітність проходить якось трішки легше в плані токсикозу. Першого разу токсикоз зменшився лише після 16 тижня. А от з імунітетом якась проблема( Другий раз за місяць перехворіла вірускою і це при 30 градусній спеці((( Ще й трохи покашлюю, переживаю, щоб на дитині не це не відобразилося. Ще маю страх не встигнути доїхати до пологового, так як перші пологи були стрімкими, від моменту відходження вод і першої перейми до народження доні пройшло 2 години. Цього разу хотілося б народжувати в перинатальному у Львові, а не в районі, а мені туди їхати 60 км...
     
  18. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я Вам раджу від вже тренувати вміння посилати порадників до біса поглядом. Повірте, після народження дитини їхні поради потечуть бистроводними ріками і вміння вчасно послати буде найціннішим навиком))

    А по темі, для мене перший тримест була нудота, другий більш-менш, а з 26 тижня я дізналася, що у мами проблеми зі здоров'ям - тому решта весь час я була на грані сліз і нервового зриву. І спека-спека-спека +40! І я така як авіаносець розсікаю перевальцем по вулиці )) і родичі, які не могли всікти, чого то я вагітна в жару до них в гості на інший кінець міста їхати не хочу. Теж отого "насолоджуйся" не розуміла.

    Робіть так, як Вам хочеться. Хочете спати - спіть, хочете їсти - їжте, хочете гуляти - йдіть. Лише Ви знаєте, що Вам потрібно. Як там кажуть: щаслива мама - щаслива дитина :) Обіймаю Вас міцно-міцно!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    Ось золоті слова, я першу вагітність постійно спала і їла, більше нічого не хотілося, а гуляти краще у вечері коли спека спаде.
     
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    «Насолоджуйтесь», бо після вагітності перші тижні стан приблизно такий самий, але є ще малюк, за яким треба доглядати, і він не ставиться на паузу
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1