Особисте зростання й розвиток

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Гелена, 30 Вересень 2009.

  1. Marianka

    Marianka Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Зараз займаюся лише одним вдосконаленням англійської мови. А взагалі у вільний вечірній час люблю почитати статті в неті на різні теми, просто для того щоб як кажуть мати їжу для мозку. :girl_spruce_up:
     
  2. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Моє зростання зараз десь глибоко в дупі :sad: Я таке ліниве стало, таке ліниве. І час начебто маю, але не можу себе заставити. І то десь біля року такий капець. А плани мала що огого. Періодично себе змушую щось робити, але толку мало з того. Я колись щодня малювала щось, ліпила, медитувала... А зараз ноут в ліжко і якесь тупе кіно. Головне що тупе, бо думати стало лінь. Якось мене сімейне життє розслабило. Але нічого, от з Нового Року:girl_haha: починаю нове життя. Гггг, я його правдв стандартно щопонеділка починаю, але то таке)))
     
  3. Curly Xena

    Curly Xena Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Я нічого не роблю в плані зростання :) вже велика виросла -:girl_cool:
    Якщо без жартів - всі тупі і не дуже серіали - хаус, грей, гот. вавілон, hustle ітд - лише мовою оригіналу. новинки прокату - теж - це з бабського.
    З мамського - усе що можу по розвитку малюка+ мед. інфо (і най ся педіатр вдусить)
    З господарського - надивившись на вишивку , плетіння та полімерну пластику - заливши слиною ноут таки мушу вибрати щось одне і хочу це зробити.
    З духовно - прикладного - хочу (і зроблю) малому на рік збірку власних дитячих віршів (тільки з ілюстраціями в мене проблема - не художник я точно)

    А якщо серйозно:girl_blum: - мені треба оновити власні публікації, впровадити нове ПЗ, видати одноосібну монографію та підготуватися до захисту докторської як тільки вийду з декрету. А я не хочу.....:girl_cool:
     
  4. Charovnisa

    Charovnisa Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    :girl_cray:лучше и не скажешь. Вы такая не одна, присоединяюсь)
     
  5. Natalya

    Natalya Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Вже неактуально. Начиталась тут, надивилась на наших форумних бізнес-леді ;) і почала щось робити. Що з того вийде скоро покажу.
     
  6. gillian

    gillian New Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Плани на рік я записую у вигляді інтелект-карти, яку складаю на комп"ютері, розруковую і вклеюю у записник. Дуже класний метод, допомагає бачити картину і загалом, і розвивати кожен напрямок окремо - систематизує тобто.
     
  7. natalka-matias

    natalka-matias Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    - в мене минулого року було те саме, встала і день в день те саме. інколи якщо мала замовлення по роботі то так чомусь неохоче робила, і робилось так аби як, і не знаю чому так було. роботу свою обожнюю, якби то було щось ненависне, то було б зрозуміло;(
    а потім в Вересні знайшлась суперцікава пропозиція і по грошах і по самому проекту. і мене понесло, всю осінь я пропрацювала з таким нахненням!!!!!!!!!
    це неймовірне відчуття...думала що взимку хандра повернеться...але завдяки підтримці чоловіка я себе заставляла день в день щось робити для свого бізнес-проекту...шукала нові ідеї по конкурентах і закордонних компаніях. і так пережила цю зиму не втративши запалу...а робити щось для себе і своєї бізнес-справи кожного дня ЩОСЬ але по трішки, ось як я зросла:)
    тепер оглянулась рік назад і бачу який прогрес:) скільки я всього нового для себе відкрила:) ГОЛОВНЕ ВКЛЮЧИТИ МОЗОК, І ЩОБ ЗБОКУ ХТОСЬ ПІДТРИМУВАВ і вперед......:)
     
  8. Furore

    Furore New Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Мабуть все таки важливіше :girl_cool::
    Бо якщо нічого не цікавить, або цікавить щось таке, що не приносить ніякої особливої матеріальної користі, то як ті мізки не включай, і хто б там не був збоку, апатія ростиме... :girl_sad:
     
  9. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    почала зростати, і розумію, що на всі фронти не вистачить сил. Підтримка чоловіка - велика сила, дуже йому за це вдячна. З дітьми все добре, даю собі раду, краще й не можна мабуть, але от хата, ті лахи непрасовані, ті вазонки засихаючі, а кімнати, которих аж 4 штуки, і всі на мені одній. Чоловік любить пилисмос, але раз в тиждень, а я вже на той пилосмос дивитися не можу, коли часом і по два рази не день треба. Колишні хоббі відклалися до пенсійних часів або чергового декрету. Займаюся однією улюбленою справою, пробую почати іншу, не менш улюблену, це вартує тих жертв, які і вигляді засохлих вазонків та непрасованих лахів кожного дня збільшуються і наростають, але сподіваюся що мені таки вдасться очолити і конролювати те пп, яке називається "успішна бізнес-леді з купою дітей, особняком і купою цікавих хоббі"...о, про кухню навіть забула, в мене вже комплекси і ломка починається: я дуже люблю готувати, і тільки корисну і смачну їжу, а коли часу нема, поробуй то змізкуй за пів години все саме корисне і смачне, я краще голодна спати ляжу, ніж буду їсти напівфабрикати чи мівіну, блін, чого Арсен так далеко, там хоч якась кухня є...
     
  10. Natalya

    Natalya Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Показую і запрошую :girl_tender: (див. підпис).
     
  11. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    а може треба якось плануванням займатись і розподілом праці/обов'язків? прибирання можна зорганізувати зі сторони - це не складно і не захмарно по ціні, рівно ж як і готування, прасування...
    Вважається все ж таки, що працювати на себе дає оту свободу і ні з чим не зрівняний розвиток, навіть якщо рівень заробітку = рівню зп тебе як найманого менеджера.
    Софія, ти ж тільки почала, дай собі час на становлення. Не одним днем все ж.

    ---------- Додано в 06:19 ---------- Попередній допис був написаний в 06:11 ----------

    відчуття були в мене схожі, як в тебе... моментами ... вже ні, змінила це. Просто вчасно сказала і собі, і партнерам, що я не всесильна, ЩО Я МОЖУ ТІЛЬКИ З ЇХ ДОПОМОГОЮ, ПІДТРИМКОЮ І РОЗПОДІЛОМ ОБОВ'ЯЗКІВ
    (замовлення по ікеї вже не збираю, але ікеєю займаюсь) і в хаті не прибираю, шкода часу, дарую його дитині, в той час прибирається... - так це коштує і я не планувала таких витрат, але ж це хтось мусить зробити і ТОСЯ не зробить:)
     
  12. Ann

    Ann New Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    і я дівчата з вами)
     
  13. wenecja

    wenecja New Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    а мені так бракує спілкування з мудрими освідченими людьми :girl_cray:маю таку коліжанку з котрою як розмовляю, то аж сама росту біля неї в своїх очах.Але вона так далеко і спілкуємося рідко. Проте я роблю декоративні картини (поки що вчуся, але мені це шалено подобається), дуже хочу взятися за англійську, але свідомість того, що вона мені не так конче потрібна не штовхає мене до її поглибленого вивчення. І часто готую, корисну їжу, люблю пекти.Вдома весь мій час зайнятий. І все одно вважаю себе лінівою, у плані професійного розвитку. Так хотілося бути успішною біснес-леді...хоча воно десь там потрохи так і відбувається та занадно повільно. І се через якісь страхи та лінь.Ось так
     
  14. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Я періодично скачую статті, книжки з реклами та маркетингу (працюю в цій галузі). Деякі з них навіть читаю:)
    З радістю відвідувала би якісь тренінги-семінари. Але чито їх так мало у Львові, гідних..чи просто я не знаю де....
     
  15. Nadinka

    Nadinka Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Я вважаю, що людина має мати на все власну думку...для цього, зокрема, я читаю новини в інтернеті, дивлюсь по тв, просто щоб навіть було про що поговорити на любу тему... закінчила автошколу, але починаю підзабувати те, що вчила))) Оскільки я юрист, то постійно слідкую за змінами законодавства, сиджу на сайті ВРУ :) Читаю спеціалізовані журнали,зокрема, медичні...цікаві статті...
     
  16. Редвумен

    Редвумен Active Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    мені здається, що так власна думка не формується, бо з тих джерел іде нав"язування вам чужої думки.
     
  17. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    в мене подруга коуч-тренер, то маю власного психолога фактично)))))) от підкидаєм одна одній книги по особистісному розвитку, ходимо на тренінги, майстер-класи, дуже цікаво :girl_wink:
    планую вивчити польську і чеську, ехх... як цікаво жити :)
     
  18. Nadinka

    Nadinka Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    Зокрема, має бути власна думка на все, що там "нав'язують"... якщо нема власної думки, то справді нав"яжуть і віритимеш у все... але це не єдине, що формує мій світогляд :) но вже як виразилась ...
     
  19. Bogdanka

    Bogdanka Well-Known Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    і не тільки - ті джерела є субєктивними в принципі, тобто таку інфу ще треба проаналізувати і залишити для себе тільки якусь її частину.
    звичайно, інакше б Ви не розвивались, проте в комплексі особистого розвитку встигати треба за всім)
     
  20. Dmutrivna

    Dmutrivna New Member

    Відповідь: Особисте зростання й розвиток

    і я хочу особистісного росту! На роботу недавно вийшла, але не можу тут гідно працювати (використовувати весь свій потенціал), бо ніби якось боюся... Діти ще маленькі, а нема кому за ними доглядати, поки я працюю. В садок- класно, але хворіють... Тільки на роботі починаю напрацьовувати, а треба вдома лікувати...
    Аж мозок "закипає", коли намагаюсь, щоб і вовки були ситі і вівці цілі.................. :crazy: