Обговорення конкурсів вишивки

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем хельга, 20 Серпень 2009.

  1. Ума

    Ума Super Moderator

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    ну, і я впишуся, хоч і не бавилася у Холмса:

    1. колібрі і гібускус - то мала бути моя робота :) як оголосили конкурс, то я одразу подала заявку. Але натуралз мене обскакала. В мене ще жевріла надія на цей дизайн, бо автор щось нарікав на нитки чи що там і я думала, що а раптом передумає... мало того, я думала, що всі будуть знати що то моя робота, бо я ж купила колись такий набір і страшенно хотіла їх вишити.. ну що ж. Робота ДУЖЕ акуратна, хрестики такі рівненькі, вишито дуууже професійно. А якщо зважити на вишивальний "вік" і на галерею робіт (що не робота, то витвір!!), то дійсно захоплюєшся роботою ще більше! ото наснага і майстерність! . Мало того, це найперша робота яка прийшла ще в середині червня нам на скриньку!!!

    2. Тріо тюльпанів - не можу повірити, що як казала Людмила, ця робота схожа на ганчірку і нікому не подобалась! Робота дуже масштабна і кропіта! Якщо взяти всі оформлення конкурсних робіт - то мені сподобалося три оформлення - це одне з них, бо дуже вдале, гармонійне!

    3. Гортензії - ну, що тут сказати. Так, то мій конкурент і ДУЖЕ сильний конкурент. Коли Фіяна купила такий собі набір (давно), я не дуже в"їхала в нього. Коли Кася теж написала, що вона б хотіла такий вишити дизайн - я вже стала придивлятися, але все рівно не в"їхала в нього. А коли на скриньку надійшли фото, то я впала зі стільчика!!!! в той же день замовила собі такий дизайн. Я навіть комусь з неучасників казала, що є такий дизайн, на який я інакше стала дивитися - то БОМБА!!! Кольори, саме виконання - дуже акуратне, а то фото з французами, то є щось! Так що я тепер теж маю набір і можу долучитися до спільного вишивання прихильників цього дизайну!! Наші роботи дуже довго йшли нога в ногу і, думаю, не секрет, що я завжди тримаю свій голос на вирішення спірних питань. Це б питання мені далося найважче, бо вирішувати треба було не на користь своєї роботи, тому сьогодні я на той принцип свій плюнула і проголосувала по совісті, за тліючі жаринки :)

    4. Незабувайки - ще в процесах дуже була захоплена роботою. Дуже ніжна робота і надзвичайно акуратне виконання. Це ще одне оформлення, яке мені припало до душі, дуже гармонйне. Окреме шанування за використання льону!!!

    5. Осінній подих вітру :) - я знала, що то Касина робота, бо дизайн 100% її. Кася не любить банальних квітів і тому, якщо вона вирішила брати участь в конкурсі, то це має бути щось таке особливе. Я цю картину бачила в рамарні після оформлення. На фото не дуже видно, але там настільки гарні ті пориви вітру, так акуратно відшито, такі переходи тих півхрестиків і чудове поєднання з тканиною. цікавить історія того бджолика, він був в наборі? Мені дуже імпонує Касин смак, тому приймаю за гордість, що багато хто приписував мені ту роботу :)

    6. Танцюючі тюльпани - я знала, що то в стилі Хомки. Не робота в її стилі, а в її стилі - збити всіх з пантелику :) Дуже смілива і весела композиція! я не знаю коли я все маю встигнути, але такі туліпчики я б теж хотіла вишити :) Хрестики рівнюсенькі, неймовірно акуратно. І оформлення (то вже третє) теж дуже пасує до роботи. Хомочка, ділись схемкою, або тикни мене де такі лежать :)

    7. Тюльпани для мами - моя мама сказала, що я мушу їй такі вишити і переконувала мене голосувати за них :) (взагалі, хто не знає, то тюльпани я люблю найбільше :)). Дійсно, як каже Анута, де ви ті дизайни відкопували?

    8. Тліючі жаринки - ну, що я маю казати. Я за них голосувала :) Я від того дизайну млію!!! але я завжди думала, що його треба вишивати лише з оригінального набору (Анкор, Майя), а вони холєра не виправдано дорогі. Я Кітку декілька рез перепитувала чи не з набору вона вишиває, бо результат влучив в моє серце! Це мій дизайн 100%. я його обов"язково собі буду вишивати :) ну і саме виконанння дуже професійне. чи як би то сказати - акуратне як з магазину :)

    9. Квіткова акварель - як прочитала, що схема з журналу (завжди думала, що якісні бувають тільки відомі виробники, дизайни, а в журналах якісь прогони друкують) і побачила результат, то ахнула! певно багато часу займає така робота і в автора файний смак!

    10. Мої туліпи - з цієї серії (дівчата наводили) - то найкращий дизайн! Вражена тим, що то вишивала Квітка!!! з малою дитиною на руках!!! ВСЕ зашито!!! ще й розкидані кольори, перемішано, немов фарбу!! Я рада, що ця робота отримала призове місце :)

    11. Троянди - я чесно скажу, що дууже здивована голосуванням і НІКОЛИ не сподівалася, що моя робота буде в лідерах, а про перше місце і не мріяла. Брала участь в конкурсі для компанії. Оскільки, мені відмовлено було в 2х дизайнах, то я збунтувалася і вирішила, що не буду брати участь в конкурсі. В той момент я вирішила замовити набір для Касі (орхідеї) і якось на тих орхідеях мені сайт пропонує ще пару дизайнів, які мене можуть зацікавити. Я вирішила стрибнути в останній вагон конкурсу (ще тоді не було оголошено продовження реєстрації) і миттєво замовила його собі. Вирішила раз мені сайт його пропонує (колір тканини схожий з орхідеями і теж квіти), то певно щось в ньому є. Потім я його полюбила, а як стала вишивати, то зненавиділа!!! я думала, що кину вишивати. взагалі! то кардинально інший дизайн як я вишивала і я не звикла до таких схем... але якось з горем пополам, на середині тих квітів, я вже знову пройнялася любов"ю до того обдертого стільця, до тої вінтажної рамки, чи то віньєтки такої... і воно стало моїм, рідним. Дошила вже легко :) АЛЕ я мала твердий намір відмовляти всіх, хто б захотів то вишивати. Намучитесь! тому не раджу, серйозно! До речі, з оформленням в мене вийшов казус. Верхнє паспарту мало бути в колір тканини, але його не було в достатній кількості і мйатер на свій смак замінив на зеленкувате, без мого дозволу, бо знав, що я споспішаю на конкурс. В принципі, оформлення пасує, але воно є затемне. Треба вішати картину в світлому місці і то мені не подобається. Ще я забула сфоткати картинку до оформлення, а давала антиблікове скло, то ніяк не могла досягнути вдалих фото. так і не вийшло - всі якісь як в тумані, але то вже таке

    12. Запах весни і літа - мені шкода, що наступні роботи набрали мало голосів :sad:. Робота масштабна і дуже цікава. Акуратно виконана. Шкода, що з оформленням не склалося :sad: як казала Еспозка, я б теж хотіла мати такі квіти в себе біля хати :)

    13. Волошки - як надійшла робота на скриньку, я була в шоці. Оце масштабність роботи. Натхнення автору не позичати!! дехто вишив один дизайн, а тут цілих три! напевно є вина модераторів в тому, що робота набрала моло голосів, бо нам довелося врізати фото, робота виходила за розміри конкурсу, але триптих дуже оригінальний і прекрасний :)

    14. Лілія - я знаю, що автор ще планує вишивати картинку з ціє серії. Ніжно, акуратно! канва надає особливого шарму :)


    п.с. звиняйте що так багато... назбиралося :)
     
    Останнє редагування: 17 Вересень 2010
  2. вишиванка

    вишиванка Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Я теж дуже робота вражена, дуже все красиво. Моїм фаворитом були тліючі жаринки, чомусь він відразу до мене заговорив.. ;) просто краса!!! Не буду описувати всі дизайни (бо буде теж дуже багато )) ).. всі роботи просто прекрасні і неповторні. Я в захваті.
     
  3. Xomka

    Xomka Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Дівчата, хочу писати, але не можу позбиратися докупи! Стільки слів, емоцій - все змішалось!:khomyak:
    А які Шерлоки - скільки деталей помітили! Я взагалі не розумію як стала Холмсом:girl_crazy:

    Ви неймовірні!!!
    :give_heart::give_heart::give_heart:

    П.С. Так, одне згадала))) imel, Надійка, ще хто зголошувався і не встиг - покажіть що ви вишиваєте:o
     
    Останнє редагування: 17 Вересень 2010
  4. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Цокотуха взагалі не з"являється останнім часом.
    а Ліля подавала заявку?
     
  5. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Так, то треба щось писати, напевно:girl_crazy:. Але буквально кілька рядків, бо маю трохи часу.
    Найбільше нервів в мене забрала Ума:girl_cray:, бо я до останнього не могла її вичислити. Та й так і не вичислила. Чомусь я подумала, що вона ще та хитрунка і навмисно поставила колібриків в лінієчку, щоб замести сліди;). Я видивлялася навіть напрямок хрестиків, але й то ніц не дало.
    З Незабувайками я теж довго мордувалася. Я приписала їх Фіяні, бо її ведмедики вишиті на схожій тканині, а по-друге щось в них таке є, навіть не знаю як описати.... Кожного наступного разу, як я заходила подивитися роботи, вони мені подобалися все більше. А я Фіянку полюбила з першого погляду:girl_tender:, тому й так. Я ще думала, що то може бути Анутина робота, бо вона теж любить такий мінімалізм. Одним словом, Лапочка - молодець, здивувала:girl_claping:.
    Про Касіну роботу скажу словами моїх двох Романів. Коли вони передивлялися конкурсні роботи, то на Касіну одночасно вигукнули: "Ого! Но се вобще круто!":girl_crazy:. Робота по духу моя. Я люблю таку якусь незвичну чудернацьку красоту, ніби вирізаний кавалочок рельного природнього руху (ото написала:girl_crazy:).
    Ще напишу про троянди на стільці. Це також частково близька мені картинка, бо на ній присутній елемент моєї спеціальності (я ся на то вчила:girl_curtsey:) - стілець. Тому мені подобаються дизайни, на яких є двері, паркани, вікна, стільці,...короче дошки:girl_crazy:. І тканинка така, як я вже встигла полюбити.
    Наразі - біжу. Пізніше допишу.
     
  6. Ума

    Ума Super Moderator

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    правильно подумала :girl_crazy:
    Я знала, що ми будем бавитись в розгадувалки, ще тоді не було в проекті вишивального Холмса (конкурс суперовий, дякую Фіяні за його організацію) і я вирішила з самого початку замітати сліди. Графила тканину не своїм маркером (хто би порівнюва то побачив, що мій грубенький, а той ледь помітний і тоненький). Почала вишивати не з того кута, що завжди. І я ЗАВЖДИ вишиваю бек в кінці, а тут на процеси, навмисне відшила трохи беку :girl_crazy: Щем думала хрестик в іншу сторону вишивати, але та схема мене б похоронила. Неосилила б таке. і так не дуже рівно виходило

    видавало мене: оригінальний набір, стіна, клейнодівське оформлення (я тепер його за кільометр бачу), ну і сама я, на форумівці ляпнула за схему важку, розкидані хрестики...
     
  7. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Люди, (оті дванадцятеро присяжних) скажіть, як ви мене вичислили так легко:d23:?

    О, згадала прикол:rofl:. Була в мене ідея: сфотографувати свою роботу на лоні природи, приперти десь до дерева, так щоб травичка на ті маки трохи заходила... Спала і бачила то фото:girl_tender:. І от поїхали ми котроїсь суботи на природу, а там така файна галявинка, з одного боку огорожа з тонких стовбурів дерев зроблена... І я кажу чоловікові: "Забула я картину взяти. Дивися, яке файне місце для фотографування". Він на мене подивився очима такого смайла:shok:, каже: "Ну ти вже чисто здуріла! На пікнік з картиною їхати... Диви, навколо люди з шашликами і горілкою... Їм би шматок в горлі став, якби я з багажника зараз картину дістав!":rofl::rofl::rofl:
     
    Останнє редагування: 17 Вересень 2010
  8. Мар'яся

    Мар'яся Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Йой, та що там вичисляти? Оригінальна стіна, хрестики як цьвочки, та ще й нитки Анкор (за якими Касю в Епіцентр відправляла), хіба ні?
     
  9. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    показую
    мало бути таке
    [​IMG]
    тут перші фото процесу


    не пішла мені робота, хоча до останнього думала, що дошию :d64:
    1.нервувала мене тканина, така вже штивна і штучна в руках :girl_emo:
    2.незвичний напрямок хрестиків
    3. купа-купезна хрестико-півхрестиків :girl_devil: (півхрестик в одну, дві, три нитки, так само і хрестик + бленди :8:)

    потім у Роботах в процесі покажу більше знимок, оскільки розряджений фотоапарат

    а ще мали бути отакі квітОчки
    [​IMG]
    ми з Умо хтіли, але нє судьба :girl_mad:, їх першою забила Ann
     
  10. Xomka

    Xomka Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Кіточко, в доповнення до Мар'ясі: І не графлене;)
    О, Ірцю, а розробник дизайну той же, що й в мене:)
     
  11. irinkakosiv

    irinkakosiv Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Ха-ха, Касю та Кітку було найпростіше вгадати ( навіть мені трошки новачкові на форумі ). Як побачила ці роботи зразу здогадалася, але потому почало мене мучити, що то занадто просто, подумала, що учасниці можуть трішки міняти стиль. щоб не розсекретили їх зразу.
    і Уму вирахувала, правда не зразу.Просто ніяка інша робота не підходила їй.Чесно кажучи, тепер коли відкриті всі карти, все виглядає дуже просто і логічно. Саме ці роботи підходять власникам.
    Тільки про танцюючі тюльпани ніколи б не здогадалася, що то Хомки робота. Недаремно Хомка стала вишивальним Холмсом. Вона не тільки добре вгадувати вміє, але й не погано шифрується.
     
  12. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    оооо, а я таке хотіла вишивати :) з тої ж серії, нє?
    [​IMG]
     
  13. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Умця, бджолик йшов в наборі. певно за нього - і сподобався мені той набір. бо де б я таку дивину роздобула?

    погоджуюся з тобою, як на мене , ця картина на живо є реально гарнішою.

    п.с. як сильно попросите, то можу принести.. але подумаю, бо не є таке мале.:girl_crazy:
     
  14. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    з мене кучуляда :girl_yes:
     
  15. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    так, там ще тюльпани є
    але я знайшла їх відшитими і вони мене не вразили
    а Флокси сподобалися, бо рожеві :)

    коли Кася в Холмсі мені приписала СИНІ ІРИСИ я кілька хвилин не могла говорити, все не розуміла ЧОГО б ЦЕ?! :girl_impossible:

    Хомочко, то розробник один з мальвами, які хапнули швидше, ніж ми з Умою спохватилися, а Флокси-то дизайн РІОЛІСу
     
  16. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Імел, бо думала - що ти в останню мить оформляєш - отже , то твоє.. бо чітко видно черговість подання робіт.

    дівчата, ДЯКУЮ усім велике за коментарі в кармі. я чесно дуже й дуже вражена своїми голосами. я реально вірила, що тіко Кітка моє вгадає - і дасть мені голос , бо щось в наших роботах є спільне..

    Ума, велике мерсі, що бачиш тонкощі роботи.
    про фото з процесу- а ж нині доперла , що там були кращі фото , ніж я дала на конкурс:girl_crazy:
    скільки разів чую, що не люблять півхрестик. ну то в мене на картині його вагон. і усіх відтінків. нитку переселяла мульон разів. трафили мене після 1/4 роботи - ті рідні органайзери. все перемотола на бобінки. пішло легше. вважаю , цю роботу не простою.
     
  17. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Людоньки, ото пам'ять! Та я сама забула, що то Анхор, бо в листі написала спочатку ДМС, а на другий день виправила:girl_crazy:. Ти напевно вела щоденник на три колонки: "Така-то сказала тоді-то таке-то":girl_crazy:.
     
  18. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    Ги,вгадала аж одну роботу..Блін,а до того бджолика - ну чомусь думала на Касюню,таку чуйку мала(тепер себе караю за то,що не написала,що ти Касина робота).Для мене шок №1 - що Танцюючі тюльпани то Хомчина робота..Мені вони чомусь тільки з Фіянкою асоціювалися..Гм,емоцій купа,тіки то всьо описати не можу:)))
     
  19. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    ого, ото я скільки пропустила обговорень - зате тепер все зразу знаю.:girl_tender:
    класно, що перемогли такі гарні дизайни.
    хоч я і голосувала за мушлі №2. бо ще давніше зголошувалася на потенційний спільний процес. щось мені останнім часом подобаються всякі вікна.
    я коли побачила конкурсні роботи - мало соромно не стало. дякую тому, хто пожалів і дав хоч би один голос ))))
    впевнена була, що мою роботу відразу всі вгадають - насамперед через рамочку. робила її таку самісіньку, як у своїх маках анкорівських.
    бо висять тепер вони на сусідніх стінах.

    чим більше дивлюся тепер на той триптих - тим більше розумію, що треба іншу рамку - об"ємну. але стільки грошей коштувало то оформлення, що поки що ще шкода переоформляти. і ті віконечка триптиха трохи, як би то сказати, простять ту роботу.
    ще й шкло дали звичайне - дуже відблискує
    або треба вишити щось потенційно під цю рамку )))))))) або інше місце тим бісероквітам знайти.


    і в Холмса я не бавилася - хоча впевнена була щодо робіт Касі, kitka.
    чомусь думала, що букет для мами - то Маріасі - бо вона десь писала про подарунок для мами.
    хоч усі роботи по своєму красиві - мені більше подобалися всі ті, що в червоно-багряних тонах. бо взагалі такі тони подобаються.
    а проголосувала все одно за сині ))))
    а вишивала б, напевно, осінній подих .
    хтось мені їх навіть приписав )))
    так що - тим більше до них придивляюся
    треба з тою думкою ще трохи походити
     
  20. Ірка-Шкірка

    Ірка-Шкірка Well-Known Member

    Відповідь: Обговорення конкурсів вишивки

    то я... чомусь мені та робота ніяк з Касею не асоціювалася, хоча мені взагалі було важко щось "для Касі" тут знайти, а от Уму зразу вирахувала, як тільки побачила роботи :) але опис "осіннього подиху" - таки Касін...
    а Фіяну я не вгадала в Холмсі, так вже сталося, що знала, що то її робота, так що Ірцю ти була права :) але погодьтесь, для мами з дитятком, яке не злазить з циці, 5 вгадувань в Вишивальному Холмсі - це прорив :) (ще раз ріспект КвВітці, яка за аналогічних обставин ще й вишила суперову роботу і зайняла третє місце - ура!)
     
    Останнє редагування: 17 Вересень 2010