Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

  1. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    а може це не бородавки, а контагіозний молюск??? зверніться в обласний дерматовенерологічний диспансер, що на коновальця,1. необхідно оглянути, діагностика труднощів не викликає, але оглянути обов"язково

    ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

    саме з цього можна сказати, що швидше за все контагіозний молюск. його потрібно видаляти. обов"язково зверніться до лікаря. і покажіть всіх з ким живете, бо це досить контактне захворювання
     
  2. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    А там рекомендую звернутись до лікаря (він вроді асистент, але дуже-дуже толковий) - не пам*ятаю точно прізвище, звати Олександр Юрійович. Він там викладає. Діагнози ставить безпомилково.. А його тато колись теж там працював, професор - був дуже мудрий лікар.
     
  3. Poema

    Poema New Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Оdree, Delfy, дуже Вам дякую за оперативну відповідь! Вирішила піти в диспансер на Коновальця до Сех І., про яку тут багато позитивних відгуків. Надіюсь, вона мені допоможе вирішити мою проблему.
     
  4. masjanj4ka

    masjanj4ka Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Дівчата, а на Коновальця і дітей оглядають? Бо в мене в малого незрозуміла висипка вже довший час. Аналізи в нормі (крові, сечі, копрограма, на дисбактеріоз, УЗД). Схоже на харчову алергію. Але чомусь не проходить від антигестамінних препаратів...
     
  5. odree

    odree Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    так
    може бути гельмінтоз
     
  6. kozochka

    kozochka Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Дівчата порадьте до кого найкраще звернутися на Коновальця з дитиною. В малого от уже 2 роки як постійно є заїди (тріщинки в кутиках рота). Були ми на Замарстинівській в двох лікарів і на Орлика, постійно лікуємо вітамінами, протигрибковими мазями, ніби тріщинки пропадають і через декілька днів знову появляються. Може в когось була така проблема і може підказати чим лікувати, а то я вже в розпачі, вже незнаю що робити.
     
  7. kira lv

    kira lv Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Підкажіть будь-ласка, які аналізи, а головне де краще, здавати при шкірних захворюваннях (псоріаз, алергія).Оскільки "на око" лікарі не можуть поставити діагноз, а на аналізи чомусь не скеровують.
     
  8. Goldi

    Goldi New Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    На Коновальця хороший лікар Сек І.
     
  9. Марічка

    Марічка Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    пам'ятаю з дитинства, кутик рота помастити сіркою з вуха... не знаю що там в тому є, але помагало... ну і після трапези витирати ротик від їжі в кутиках. бо ці заїди і від цього (плюс від вітру) можуть зявлятися.
     
  10. altari

    altari New Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Шуліпа Ірина Вадимівна на Коновальця-просто супер!Попередній запис(2-3 тижні черга)Тел.не пам.,дзвоніть в реєстр.
     
  11. kozochka

    kozochka Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Були ми в Сек. Лікар приємна, здали аналізи, в малого дріжджовий грибок
    , пройшли в неї лікування, тріщини пройшли, через пару днів знову зявилися. Вже й незнаю що робити.
     
  12. Ярочка

    Ярочка Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    а аналіз крові на гемоглобін і залізо робили? заїди можуть від залізодефіцитної анемії бути...
     
  13. strukOM

    strukOM New Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Добрий вечір. Може хтось стикався з такою проблемою, у донечки між сідницями висипка і червоніє вчора навіть кров появилась. Малій 2 роки в памперсі вже не ходимо , а появилось це приблизно з 2 місяці то пройде то на другий день знов появиться. Завтра збираємось їхати в Сокільники. Там такий лікар здається Томенко чи я помиляюсь є (нам його порадили) не підкажете який він спеціаліст. Наперед вдячна
     
  14. Vitalina

    Vitalina Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    У Томенко (це завідуючий лікарні) я лікувалась два місяці. Лікування було різне і уколи , і таблетки, і болтушки, і примочки .... що 10 днів лікування змінював і все наново ... нічого не допомагало, а потім сказав, що положить в лікарню і "передасть" мене лікарці, яка дуже хороша і вона мене буде вести і це при тому, що за кожний прийом у нього платила. Колись він був хорошим лікарем, а тепер щось не дуже йому получається. Зараз мені порадили звернутись до Городиловського (завідуючий на Енгельса в шкірдиспансері), але зараз він у відпустці, 2 тижні його точно не буде...
     
  15. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    я теж чула про Томенка різні відгуки. не скажу, що поганий, але й не найкращий. Я і тут колись пропонувала, і своїм знайомим раджу звертатись до лікаря Туркевича (не пам*ятаю як звати) - ще жодного разу не чула, щоб він когось не вилікував!
     
  16. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    До Томенка я б не радила звертатись, добре знаю його як лікаря і як людину (він мій сусід). Чула багато хороших відгуків,і сама лікувалася в Хомика Андрія Андрійовича.
     
    Останнє редагування: 29 Жовтень 2010
  17. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    тріщини у кутику рота, це проблема не дерматологічна, а швидше стоматологічна та імунологічна, вам потрібно піти до хорошого імунолога, а ще краще просто годувати дитину лимонами, якщо немає алергії. Хоча це може бути пов'язане з неправильним диханням. Ось знайшла:

    Хейлит - это воспаление кожи губ или красной каймы слизистой оболочки. Развиваться может при трещинах и травмы губ, в последствие ожога, при долгом пребывании на солнце, морозе – чаще в ветреную погоду. Воспаление губ вызвано паразитическими грибами (кандидоз) или вирусами (герпес). Обычно хейлит имеет хроническую форму: шелушения, долгое время незаживающие трещины на губах (особенно в уголках рта, т.н. «заеда»), поверхностное изъявление. Также распространены следующие формы хейлита: гландулярный, эксфолиативный, контактный аллергический, кандидозный, метеорологический, экзематозный, абразивный преканкрозный хейлит Манганотти.
    Лечение хейлита

    Задача стоматолога в лечение хейлита заключается в нормализации стереотипа смыкания губ. Внешний причиной физиологической архитектоники является равенство красной каймы верхней и нижней губы, то есть смыкание по линии, разграничивающей красную кайму и слизистую оболочку. Одним из частых спутников нефизиологического смыкания губ является зубочелюстные аномалии и ротовое дыхание.

    Терапия хейлита производится комплексно и включает в себя: а) устранение привычки дышать через рот, нормализацию носового дыхания или лечение заболеваний носоглотки; б) коррекция аномалий прикуса; в) миотерапию для восстановления нормального тонуса круговой мышцы рта. Как показывает практика, после дыхательной гимнастики, правильно смыкание губ происходит спонтанно, нормализуется их архитектура. Поэтому лечение хейлита должно начинаться с дыхательной гимнастики для устранения ротового дыхания.

    У детей вначале проводится дыхательная проба. Ребенок становится возле стены так, чтобы затылок, спина и пятки касались ее, а направление взгляда было бы параллельно полу, губы сомкнуты, дыхание через нос. Если ребенок может спокойно дышать и не появляются симптомы затрудненного дыхания (побледнение, цианотичность кожи, головокружение и тому подобное), то пробу можно усложнить. Ребенку предлагают повторить то же самое, но после физической нагрузки, например 10 приседаний. Дыхание становится более возбужденным, глубоким. Если и после нагрузки ребенок может дышать носом (даже если у него и появляются симптомы компенсации: раздувание крыльев носа, удлиненный вдох), то можно считать дыхательные пути проходимыми для струи воздуха, а ротовое дыхание - не вынужденным, а вредной привычкой.
     
  18. kozochka

    kozochka Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    Нам неможна вітаміну С, так як має солі в нирках і нефролог заборонила.
    З дитячим стоматологом вже радилася, вони такого нелікують.

    ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

    Я от вже собі думаю, чи то може іде з кишечника якийсь дисбактеріоз, малий часто приймав антибіотиками, так як багато хворів.
     
  19. dieSonne

    dieSonne Well-Known Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    це ті з якими ви радилися не лікують, а губами-ротом-зубами займаються власне стоматологи. Гріш ціна тим стоматологам. Мій мене завжди консультує коли в мене стоматит, чи розтріскані губи.
    Може бути і від того, але щоб з'ясувати напевне, маєте порадитися таки в толкового лікаря. Мій стоматолог мені після 10-го за рік стоматиту зразу сказав, що треба щось робити з імунною системою, бо шлунок я перевіряла і в мене все було ок. Поприймала деякі препарати (фолієва кислота, вітамін с, вітамін А, та залізо). Вже близько трьох років не мала жодного разу. ттт...
     
  20. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Лікар-дерматолог

    У мене проблема з"явилася через 2 тижні після пологів на ГВ. На правій долоні почала сушитися шкіра, тріскати, і утворились глибокі болючі тріщини аж до крові. Потім додався ще свербіж і час від часу появляються висипання, почервоніла шкіра. Це триває вже 3 місяці. Шкіра потріскала і між пальцями. Страшний дискомфорт. Плюс до того, оск я доглядаю за дитиною, постійно є контакт з водою і миючими засобами.
    Була в поліклініці - сказали, що алергічний дерматит. Все, що виписали - безполєзне. Була в "Два К" - сказали, що екзема. Виписали мазі по рецепту+лікування. Полегшало може на 10%, не більше. Так замучила ця проблема, не знаю, до кого толкового ще звернутися?
    Стараюсь не мочити руки наскільки це можливо. Жодні мазі не допомагають, вибробувала штук з 10.
    Може в когось було щось подібне, скажіть чи хоть пройде і коли, хоч якесь добре слово... може це тому що є ГВ? Авітаміноз, нестача якихось елементів?
    З ким можна проконсультуватись?

    П.С. Хтось писав про рукавички з тканини. Де такі можна придбати? Бо пошити самій мені не получається.
    Дякую