Привітик всім!!!! Недавно зіткнулася з проблемою, яка пов"язана зі слухом дитини. Наші супер класні "врачі-рвачі" підозрюють, що дитина чує не на всі 100%, а частково. В нас аудіограму знаю можна зробити в Чорнобильській, але черги страшенні. Може у Львові є приватні клініки, де таке можна зробити??? Підкажіть, може хто туди звертався?????
Відповідь: Аудіограма для дитини Хто вам сказав, що на аудіограму в Чорнобильській страшні черги? Плітки! Так, черги є, але як в будь-якій поліклініці. Скільки разів ми приходили - завжди попадали на обстеження без проблем. А так, в принципі, ми їздимо в Київ на обстеження. У Львов де зробити крім Чорнобильскої - не знаю, сумніваюся, що десь є.
Відповідь: Аудіограма для дитини Аудіограму роблять на Левандівці в поліклініці на Повітряній. Якщо ще треба дам тел для запису. Дуже приємна жіночка. Має підхід до дітей. А у Чорнобильській Данило налякався, почав плакати - та тітка нічого не пояснила, на дитину кричала, і ще в кімнаті темно, бардак. Щоб були нормальні результати дитина має бути спокійною. Але вам напевно все-таки краще до Києва(ще маленькі), там перевіряють так, що дитина не відповідає - більш об'єктивний результат. Правда цінааааа. Теж маю тел і адресу. Маю надію, що у вас все буде добре.
Відповідь: Аудіограма для дитини Цілком згідна. Ми там теж були в 3 роки. Прийшли в 9:00 год., вже було 5 чоловік в черзі. А лікар собі прийшла в 9:45 год. І ми лише в 11:00 год. попали до неї. Уявіть собі, як було дитині "весело" зимою сидіти під кабінетом 2 години. І який після того може бути результат... Звичайно з перевіркою слуху в нас було туго після такого чекання. Більше ми не ходили. Але є ще аудіограма в медінституті (в ЛОР відділенні, навпроти Винниківського базару, здається). Там мужчина перевіряє слух. Нам сказали, що там спокійніше, ніж в Чорнобильській. Але ми так і не пішли. В нас аденоїди і нам просто сказали, так би мовити, для профілактики перевірити.
Відповідь: Аудіограма для дитини Наскільки я знаю, там не дуже якісно роблять аудіограму. Мала можливість порівняти: перший раз мені робили аудіограму на Ужгородській. При діагнозі кохлеоневрит - прийняли без черги (записали на наступний день). Вартість - 5 грн. в благодійний фонд. Так от - там пані мене обстежила дуже детально (перевірка зайняла близько 30-40 хв) (трохи важко описати, бо не розуміюся в термінах- спочатку обстежила камертоном, потім різночастотні звуки) а в медінституті - 10 хвилин і не дуже ретельно, тяп-ляп..чуєте-не чуєте.. А ще лікар скеровував мене на пл. Липневу в якийсь медцентр (не памятаю назви), так там вартість аудіограми - 80 грн., але я туди не ходила.
Відповідь: Аудіограма для дитини Трохи зле, що не пам"ятаєте про той центр. Ну а він по слуху чи там додатково можна таке зробити. Може пам"ятаєте де знаходиться? ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- Zeza я буду вам дуже вдячна якщо скинете мені телефон в приват. І ще одне питання: а треба мати скерування від невролога чи педіатра?
Відповідь: Аудіограма для дитини А ми робили на Коновальця в Інфотоні. Там по запису і обстежує лікар з підходом до дітей. Я десь мала телефон. Як когось цікавить,можу пошукати.
Дівчата, підкажіть, хтось робив аудіограму для піврічного малюка, який не вміє ще відповідати? Якщо можна, напишіть мені контакти в Києві)
Моя дитина має набуті вади слуху, ми аудіограми робим часто, в "Отофоніці", вул Заньковецької 11. (біля Винниківського базару), записуєтесь, приходите на свою годину і проблем нема. Ще скажу що до дітей там чудовий підхід. --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2016 --- Мабуть тільки в Києві, під час сну там роблять (КСВП), в ЛОР інституті на вул. Зоологічній. Коштує приблизно 300 грн. Колись в Чорнобильській завідуюча сурдологічним каб. (Лесів) казала що можна і в них то зробити, це треба з нею говорити. Маю її номер, якщо треба.
Ми робили Ксвп в чорнобильській, коли малому було десь 3 місяці. Під час сну. Робила Лесів. Потім у 2,5 років під загальним наркозом. Також у чорнобильській. Зараз плануємо робити на Коновальця аудіограму.