Якось вже банально писати про всіляку косметику,(хоча без неї ніяк), а хотілося б дізнатися, де ви (або ваші чоловіки, хлопці) купуєте техніку. найближчими днями хочу купити новий мобільний телефон. Спочатку збиралася купити в Фоксмарті, але друзі порадили купувати в інтернет-магазинах. Я трішки пошука в інтернеті ці ж магазини і виявилося, що в у Львові є філіал (чи щось тому подібне) київського інтернет-магазину "*****". Можливо там хтось купував? Що скажете про нього?
Відповідь: Де купуємо??? угу, купували. фотоапарат поламався через тиждень. тому маю тепер велику підозру, за рахунок чого там "дешевше".
Відповідь: Де купуємо??? Я купляла там фотоапарат 2 місяці тому, він тоді по акції продавався - ніби нормальний, нічого поганого не помітила, всі документи є, гарантія два роки. В загальному покупкою задоволена. Єдине що, коли купляла, то на сайті в них була одна ціна, а виявилось на 30 грн більша :umbrage:
Відповідь: Де купуємо??? МИ КУПИЛИ ЦИФРОВИЙ ФОТОАПАРАТ В ФОКСМАРТІ, А ПОТІМ ВИЯВИЛОСЬ ЩО В "ЦИФРОВИЧКУ" ВІН АЖ НА 300 ГРН. ДЕШЕВШИЙ! ТАКШО КОМУ ПОТРІБНІ ФОТОАПАРАТИ ЙДІТЬ ТУДИ! ДОМАШНІЙ РАДІО-ТЕЛЕФОН ЗА 120 ГРН. (З ВИЗНАЧНИКОМ) БРАЛИ НА ВУЛ. БОГУНА, ТАМ Є МАГАЗИН НОВОГО КОНФІСКАТУ "ПРИТОНЬЧИК", ТАМ МЕНІ ЧОЛОВІК І МР3 КУПУВАВ, ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНІ!
Відповідь: Де купуємо??? А там потрібно уважно дивитися який вони ставлять курс долара. Бо він там вищий, ніж в обмінниках. І тому подивившись ціну в доларах, здається що дешевше. Хитро придумали, всюди пишуть жирним ціну в доларах, але розрахунок гривнями і по курсу, який вказано в них на сайті
Відповідь: Де купуємо??? Де той магазин "*******" знаходиться? Якийсь новий супермаркет? Хочу купити новий мп3-плеєр, подивлюся які там ціни
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? А я все беру в свого хлопця, він займається комп"ютерною технікою, фото, телефони.Беруть зі складів великих.Поки в нього найдешевше!як комусь треба дам телефон чи адресу
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? Щодо мобільного, то можу сказати що я всі свої телефони купляла в мобіманії, останнім часом це найдешевший магазин у Львові.
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? Я там купувала свій телефон і знайомі також. Кажуть, що порівняно з іншими дійсно дешевше
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? А чо вам так смішно?))))))))))))))))))))) Ви аж мене заразили, але не знаю чого сміюсь)))
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? я теж купляла в Мобіманії, але більше не хочу, бо в мене вся поверхня телефона злазить так, ніби він загаряв, лущиться... я його ношу в чехольчику-сумочці, бо на слайдер інакше не придумаєш.. але до нього торкнутись неможливо - поверхня починає відслонюватись, а потім злущується... не буду себе хвалити - я не найбережливіша і не найакуратніша людина, але до того я змінила три телефони, які носила довше(один досі ношу з другою карточкою) і ні один так страшно не виглядав... до того телефон дуже тормозить, особливо з карточкою...
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? А чо вам так смішно?))))))))))))))))))))) Ви аж мене заразили, але не знаю чого сміюсь)))[/QUOTE] Та то мені значок дуже сподобався! Мала бути маленька усмішка, а вийшло отаке...
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? Я колись купляла жабку самсунг в магазині в центрі, де колись була корона(назви не пам"ятаю) і в мене теж полущився, до цього ніколи не чула що в когось крім мене таке сталось, може вони були перегріті чи що!!:confused::confused:
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? Ну та то від самого телефону залежить. Є просто телефони які завжди лущаться, майже у всіх, незалежно від того де куплені. От наприклад Нокія N76 лущиться, бо там таке покриття((((
Відповідь: Де купуємо електроніку, побутову техніку? Дорогенькі! Коли новий користувач питає "де купити" - не відволікайтеся, робіть свої справи до приходу модератора. Зачинено! :banned: