Постійно читаю тему "Що ви сьогодні готуєте" шукаючи натхнення, дивує різноманіття приготованих вами страв. Мене ж вистачає на 2-3 максимум. Коли ви все встигаєте, мені здається щоби все приготувати треба пів дня стояти біля плити (чого дууууже не хочеться)
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Меня интересует, когда это всё съедается :D у меня нет времени на столько блюд съесть) Хотя я когда-то спрашивала на целый день это или только на ужин, но мне не ответили...
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Но Вам же хватает 2-3 блюд Да и какой это должен быть большой мужчина или группа подростков, чтобы есть очень намного женщины...Или работа на воздухе...
Відповідь: Коли ви все встигаєте? так, тему треба швидше назвати - що у вас є в холодильнику, я думаю, що багато хто пише саме так, а не те, що готує конкретно сьогодні. аналогічо. ще розумію, коли родина велика і мають різні вподобання, тоді де-кілька основних блюд на день готується. а коли 2-є працюючих дорослих і дитина, то таки цікаво...
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я теж іноді дивуюсь Впринципі, для себе давненько вирішила, що нічого з нами не станеться, якщо на ранок будемо їсти те саме, що і на вечерю, або гарнір з вечері чи навпаки щось м"ясне, буде і на сніданок....Бо мої всі люблять поїсти суттєво і на ранок, і на обід, і на вечерю, плюс перекуси різні.Легше, коли хоч раз на день можна обійтись чимось легким, навіть тими самими сирниками, але мені так не "пощастило" з апетитами домочадців Супи часто не готую ( щось для мене це займає найбільше часу), а коли готую, то щоб хоч на 3 дні був (борщ і на 5). Молодшому раз на 2-3 дні готую супчик окремо. Ну і стараюсь мати щось з "заготовок". Наприклад, заморожені котлети, або набиті і приправлені стейкі - можуть бути пару днів в зоні свіжості, то пару хвилин і свіжі відбівні вже є, а на наступний раз їх можна запекти в духовці з сиром... Мені трохи легше, бо чоловік може допомогти, навіть, якщо просто картоплі начистить. А сьогодні чанахів зранку зробив, а на обід суп з кваском. А от коли люди пекти-випикати встигають пожім тим - не знаю....
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Якщо не працювати, то може то і реально. При бажанні звісно. А працююча жінка не буде щодня вбивати по 2-3 години після роботи на готування їжі.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? От в мене чоловік любить поїсти, і син-підліток - тільки встигай готувати. Добре, коли чоловік обійшовся канапкою і побіг на роботу, таж і пообідав, вдома тільки вечеряє, а внас так не виходить, тому готую. Син теж їсть немало, майже так, як і чоловік, то постійно і на сніданок, і на обід. і на вечерю стандартно - гарнір+м"ясне/рибне щось. Наприклад, на ранок в мене та сина старшого ( молодший - окрема тема,такий їдок ) була картопля-пюре+запеченій короп, які я готувала вчора і їли на вечерю. Ще чоловік чанахі приготував зранку, то їв їх. На обід молодшому був супчик - теж приготований вчора, а нам гречка+запечене м"яско з сиром. М"яско було набите і замариноване ще вчора, тому приготувати швиденько було. Ще чоловік собі особисто суп з кваска зробив, більше його ніхто не любить...На вечерю буду щось думати. Впринципі,найдовше сьогодні готувала домашній майонез
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я думаю люди просто люблять готувати і готують тих самих кілька страв у невеликій кількості. Тому воно й з"їдається. Допустим, смажать 5 котлет, печуть 10 булочок..Мені зручніше зразу багато, щоб надовше було) Благо, ніхто не заперечує
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Просто інколи вбивають питання домашніх "А з чим?", "А що ще?" Думаю як це ж все встигати І бажано готувати раз в день Вечеря теж частенько залишається на сніданок. Хочеться іноді і млинців якихось чи вафельок але тільки на вихідні От хочеться якось щоби постояв годину чи дві вранці і поїсти є що на день (два, три). Але це напевно неможливо, хіба що відро плову зробити Випікаю тільки коли є натхнення і тільки на вихідні. Надто це довго і "радості" на один раз
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Так, запомнила себе про замороженные котлеты и отбивные в холодильнике А мы стараемся готовить не каждый день (приходим домой около 8 вечера), но не получается. Потому что приготовим на ужин (гарнир + мясо + салат), на обед на работу сложили в лотки (чаще всего этот же гарнир + мясо). И все, кастрюля с гарниром закончилась, мясо тоже. На следующий день опять готовить А на завтрак овсянку. Это не сколько удобно и полезно, сколько экономно по времени. Не люблю утром перед работой думать, а что бы такое приготовить и поесть еще и все в 15 минут успеть. Кстати, овсянку любимый готовит. И оба её не очень любим. Но ничего, привыкли. В отпуске чуть не плакали за утренней овсянкой Я раньше так борщи и супы не любила, пока с родителями жила. А сейчас в субботу, параллельно с уборкой, 2 кастрюльки варю (он такой густой еще...А кастрюльки просто маленькие. Как раз двоим 2,5 раза покушать). Как раз на 2 выходных. Про разные вкусы...Почти у всех же разные вкусы, но не каждый же раз готовится для каждого разного? А еще есть какие-то хитрости заготовок на будущее?
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я теж дивувалась коли часу на все вистачає. Готую трішки, ми привикли їсти завжди свіже, ну хіба борщ на 2-3 дні, а так завжди готую елементарне, ну і чоловік помагає, а бувають і дні, коли доцік нічого не дасть зробити то чоловік приходить з роботи і варить собі макарон, чи те що сам хоче, (в неділю завжди готує вареники), але до деяких форумляночок з їхнім списком наготованого мені ой як далеко
Відповідь: Коли ви все встигаєте? От я думаю як так робити щоб вбивати годину перед роботою і вистачало хоча б на півтора дня Чоловіки це взагалі кошмар у цьому сенсі, хочуть багато і всякого і головне мяса
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я готую маленькими порціями,нас двоє,чоловік весь день на роботі. Тому і їсти то нема кому!) знаю до кого в гості прийду цієї неділі,мням мням!!!
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Привлеките мужчин к процессу готовки Тогда или требований поубавится или помогать будут.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я йшла додому купила бендерики, вранці зварила суп з щавелем. Буде на вечерю, може і на сніданок... поки не зїмо Завтра знову думай що ж таке приготувати ---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Я раніше приходжу(((
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Останнім часом також читаю цю тему і дивуюся, як можна встигати кожен день щось приготувати. В процесі читання починає вироблятися комплекс, що господиня з мене мало того, що починаюча (що = фіговенька), так на тому рівні і залишеться. А питання не тільки як все встигається, але і звідки береться фантазія на таку різноманітність страв? В мене з тим туго, якісь стандартні і всім відомі страви знаю, а от про щось таке вишукано-"заморське" поняття не маю. Ну і з часом питання мене також цікавить - коли (це стосується працюючих)? Ми з роботи повертаємся біля 6 год, поки одне друге зробиться вже і час проходить, а проводити кожен вечір на кухні в мене чесно кажучи немає бажання. А якщо вже писати про готування - то зупку варю на 3-4дні (нічого поганого в тому що вона не свіжо зварена не бачу), мяско можу запікати і також на довше вистачає, якісь овочі є завжди з них зробиться салат, от з гарніром трохи важче, а на сніданок можна насмажити налисників, сирничків вистачає на декілька днів, каша, яйця, або банально чай з канапками. Ось так приблизно в мене виглядає процес перебування на кухні.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Часом можна готувати повноцінне, часом - вареники/пельмені/піца/макарони з сардельками - тобто з елементарного. Суп на кілька днів (якщо обідаєте вдома). Можна ше вигулятись в кафе поїсти. І непогано до процесу залучити усіх голодних, бо всі працюють однаково.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? да..тогда не вариант... А где бендерики покупаете? или, может, фирму какую-то конкретную? немного боюсь я мясное брать
Відповідь: Коли ви все встигаєте? я наприклад дещо заморожую, заготовка для борщу(окремо в пакеті запечений і потертий буряк, морква з цибулькою посмажені) , котлети, порізану моркву(потерту теж - для тушеного м"яса чи супу) все фасується в окремі пакети. Суміш овочей порізаних для різотто. Раз був трохи напряжний тиждень, мала купу біганини ще й рибйонок уваги потребує, так тоді почищену і порізану картоплю заморозила, дістала з морозилки - зготувала, на смак замороження не вплинуло Так само можна вже готову їжу заморожувати, а потім просто розігріти. Купила рибу наприклад, замаринувала, частину готую, решту в пакет і в морозилку,на наступний раз рибу тільки в фольгу запхати і в духовку. Можна готувати так, щоб щось лишалось на другий день і відповідно комбінувати: нині пюре картопляне з салатом, завтра розігріте з куркою чи м"ясом, чи додали до пюре борошна, яйце - зробили картопляні зрази. Чи з макарон вчорашніх зробити запіканку. Варінтів безліч нині наприклад з залишків сніданкової гарбузової каші в мене печуться порціонні запіканочки - додала яйце, яблуко терте, трохи манки Також справді дуже економить час "меню на тиждень". В пятницю меню склали, в суботу на базарі максимум продуктів купили і на базар не треба щодня бігати, товктися в чергах, і вишукувати не треба :"щоб таке нині приготувати"?