Моя мама вирішила купити собі забавку. Каже що для роботи (працює маклером) + в неті полазити + фільми подивитися + мінімальні ігри. Отже, бюджет на все про все 4500 (сюди ж монітор, клава, миш, колонки). Допоможіть з вибором, будь-ласочка, бо завтра вже їдемо купувати, а я щось розгубилася геть чисто (за свій відвалила близько 9000, тому і не уявляю що можна купити на ці гроші)
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! Стрази? :bazar: Вам на кокий поверх? ЗІ: в Африці (і Україні теж) від голоду вмирають
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! Левандывко, я Вас як не розуміла купу років тому так і не розумію зараз. Стразів нема, за "понтами" не гналась, просто потужна машина. А от на рахунок поверха то щось взагалі не можу зрозуміти до чого це віднести. Зі всією повагою до Вас, все таки прошу писати по темі
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! Ок, глянувши на годинник... За ці гроші можуть і додому привезти.
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! Мене цікавлять власне поради щодо начиння яке може "влізти в ці гроші". Може конкретніше щось скажете?
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! Я в таких випадках стукаю в Асю приятелеві-форумлянину і пишу побажання. У відповідь отримую декілька конфігурацій. А обговорювати це в гілці..?
Відповідь: Допоможіть придбати мамі копм, ТЕРМІНОВО!!! "А обговорювати це в гілці..?" Ну, то вже як вважаєте за потрібне