Екотовари для прання та прибирання оселі.

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Steba, 5 Червень 2013.

1. Steba

Steba Member

Зараз ми всі стали уважніше ставитись до свого здоров"я. Вибираємо продукти без ГМО, інші екологічно чисті засоби. Мене власне зацікавила продукція ф-ми Amway. Я давно знаю про її існування, але в силу її цінової категорії якось обходила стороною. Нещодавно мала нагоду спробувати пральний порошок, засіб для чищення духовки, плин для дзеркал та вікон. Це мені подарували. Чесно кажучи була приємно вражена. Зараз хочу попитати чи ще хтось цими засобами користується, якщо так то що ще пробували? Які ваші враження? На що ще слід звернути увагу в цієї марки? Чи вартує вона того?

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Екотовари для прання та прибирання оселі.

я колись користувалася порошком, мене не вразило, мало того біле за деякий час таки конкретно посіріло, спочатку мене переконували що то вимиваються фосфати ))) але така сама картина була і у кількох моїх знайомих, то від порошку я відмовилася. як на мене наші сімферопольські екопорошки Дакос на порядок кращі, ну і ціни значно приємніші.

не поганий у них спрей для виведення плям, дуже добре його пшикати на комірці чоловічих сорочок, але він має просто дикий запах, я ще годину відкашлювалася після використання. тому відмовилася, хоч альтернативи цьому засобу так і не знайшла.

зубна паста - нічого особливого ну і містить лаурил сульфат, здається, ще і досі стоїть у мене в ванній, часом користуюся, але знов купувати не буду.

із шампунем не склалося, почало дуже сильно жирніти волосся, потім ще довго приводила його до тями, у співробітниці та сама картина.

не справила ця продукція на мене враження.

3. analastanka

analastanka тень на стене

Аналогічно(((

От що-що, а Amway - це абсолютно не "екологічно чисті засоби", а страшенна хімія. Особисто мене хімія не лякає, але не треба вводити людей в оману - екологічністю там і не пахне

• Подобається Подобається x 1
  4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А що НЕМАЄ писати в складі екотоварів?
    ПАР, сульфати, якісь позначки?
    Просвітіть будь-ласка.

5. Virna

Virna Well-Known Member

З того, що я мала:
    серветки для виведення плям, в мене нічого не виводило.
    плин - відразу було не звично, потім сподобався. зараз закінчився, маю багато плинів з Польщі, тому поки не купую. Але бачу, що від інших мені почало дуже сушити шкіру, з Амвей такого не було.
    Зубна паста - справді нічого особливого, але користуємося, завжди хтось подарує.
    Засіб для чищення унітазів - ще добре не розпробувала, ніби нічого. Там от пише про те, що він вичищає сильнозабруднені поверхні, то не знаю Купувала, бо не переношу всіх отих "Доместосів" і тому подібне.
    Засіб для чищення поверхонь у ванній кімнаті - от щойно спробувала вперше. Мені сподобався.
    Засіб для чищення нержавійки - то супер. Ця паста дає такий блиск банякам, стають як новенькі.
    Порошку не мала, але теж чула, що білі речі сіріють.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

-плямовивідник у балончику-спреї- супер ( виводив навіть старезні плями, а також усі жирні, що дитина "приносить" на футболках-сорочках зі шкільної ідальні). Тепер той спрей у мене має бути постійно.
    - ЛОК- не знаю, у чому його переваги ( плями не виводив, для прання викристовувати без порошку теж погано відпирав)Зрештою, тут я не довіряю речам, інструкція до яких розписана від всього- і квіти поливати, і голову мити і штани прати :). Але моїй мамі він ( по неясним причинам) чомусь подобається.
    - порошок- тільки ним прала дитячі речі після народження. Ніякої алергії не викликав, до часу введення прикорму усі речі гарненько відпиралися. З плямами від фруктів-овочів уже не справлявся;
    -паста для банячків з нержавійки- якщо посуд незапущений, то досить гарно відчищає. Блистять шикарно;
    - плин до посуду- непоганий, але різниці з іншими. дешевшими не побачила ( хоча моя мама запевняє, що треба тільки його використовувати, бо він не залишає "невидимої" плівки на посуді. Але хто то бачив, якщо та плівка "невидима":)?
    - спрей для очистки кухонних поверхонь ( рідина для "розведення")- непогана, але теж нічим особливо не краща за той же Домол чи т.п.
    - гель від жиру ( той що з щіточкою йде)- жир відчищає дуже добре, але то явно ядрьона хімія. Якщо використовувати без рукавичок, то потім шкіра на руках мало не "скрипить".
    - спрей для ванн ( рожева рідина)- ну так собі. Може бути
    - зубна паста "Глістер"- для мене вона звичайна. А мій стоматолог у ній узагалі ніяких переваг не бачить. Тому спеціально не купую, хіба подарують.
    - Глістер-ополіскувач- добрий на рани і ясна. Порізала собі язик добряче ( ну да, вирішила з ножа з їсти). Прополоскала розчином- ранка дуже добре і швидко затягнулася. Мама ним умудряється своє тонзілітне горло полоскати при загостренні і їй добре допомагає.

Окрема тема- про косметику і вітаміни.Теж перепробувала купу всього. Але то вже не сюди.

7. Virna

Virna Well-Known Member

і навіть як запущений:girl_smile: мені мама з села привезла голубці в такому банячку, щоб не шкода і сказала персипати собі і викинути, щоб навіть ніхто не бачив. Я його тою пастою відчистила до невпізнання. Хіба, може, ще є різниця між нержавійкою. Бо банячок був італійський, просто дуже старий і пригорівший.

8. Mylnyk

Mylnyk Member

Колись сам продавав Neways ціна вражала навіть із знижкою для своїх тому
    для своєї сім'ї то питання вирішив раз і на завжди - користуюсь своїм милом твердим\рідким у всіх випадках, навіть у автоматичній пральній машині для себе використовую інколи терте господарське мило свого виробництва, перевага в тому що я до 1 грама знаю, що я наношу на шкіру , бо як не мий, а велика частина не відомої мені "магазинної хімії" залишається на посуді \ одязі \ шкірі. Приємним плюсиком стало те що деякі компоненти які використовуються для виготовлення мила ,наприклад кокосове масло я використовую як крем\масажне масло - звісно якщо не планую похід з дому кудись у справах вже й негайно .
    Радує ще й те що таким чином я не забруднюю стічні води тією ж хімією яка в природі дуже важко розкладається і частково потрапляє до нас в кран питної води, кругообіг води в природі ніхто не відміняв , і те що вилилося в каналізацію сьогодні рано чи пізно дійде до крану :sad: . Помітив що натуральне мило значно легше змивається з тіла\посуду ніж шампуні \ гелі для душу\ засоби для миття посуду і т.п. - витрачається меньше води . По суті всі "магазинні" засоби будь то для миття авто\посуду , шампунь для голови чи засіб для гоління містять у собі по суті одні й ті ж компоненти можливо в трохи різних пропорціях. Різні потужні\агресивні ПАР ( поверхнево активні речовини ) так само потужно вимивають шкіру і легко транспортують в шкіру ті ж засоби з поверхні. Також під великим питанням чому така низька ціна на звичайне мило ? навіть придбавши ті ж базові компоненти великим оптом і зваривши вдома по домашніх цінах на енергоносії таку ціну досягти не вдається ... а ще ж врахуємо ціни на маркетинг\дистрибуцію до 40% ...які в мене дорівнюють 0,1% собівартості.
    поки що не знаю як зробити або чим замінити магазинну зубну пасту,

9. Yulia Well

Yulia Well миється в бані

я люблю все "екологічне", заспокоююсь трохи, коли використовую "еко" засоби :girl_in_love:
    тільки в більшості ціна завищена значно за ту екопозначку

Останнє редагування модератором: 4 Квітень 2016
    Reason for edit: реклама