Епілятор

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Arika, 27 Червень 2013.

1. Arika

Arika Well-Known Member

Хочу купити собі епілятор, недорогий, в межах десь до 350 грн. Порадьте якісь конкретні моделі, на що потрібно звернути увагу при купівлі епілятора! :)

2. Arika

Arika Well-Known Member

Відповідь: Епілятор

Що невже ніхто не користується епіляторами?????? Проконсультуйте, що то таке насадка для чутливих зон та для гоління? чи вони потрібні в епіляторі?

3. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я жодною з них ні разу не користувалася, хоч обидві маю. Але, можливо, це залежить від того, в яких зонах плануєте його використовувати. Я видаляю волосся епілятором тільки на ногах.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я з свого супер-навороченого епілятора використовую тільки бритвенну насадку:girl_blum:

5. mpaseflora

mpaseflora New Member

Я користуюсь стареньким філіпсівським без жодних насадок. Видаляю тільки на ногах волосся. Спочатку пробувала і в зоні бікіні, але щось не стягувала(боліло досить).

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я інколи проходжуся, коли починає відростати після воскової епіляції.. Колись робила цілком все епілятором, але разок він вислизнув з руки і пішов "гуляти по території"...Боліло дико:girl_devil:

7. Pesyk

Pesyk Member

Я користуюсь старою моделькою Брауна, той що Сілк Епіл. Використовую для підкрисок)) та ніг, як на мене справляється він не дуже, дуже та вся процедура довго триває, багато пропущених волосинок, ото і мене цікавить чи є якесь диво- епілятор, щоб одним махом.

8. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

я разік спробувала - думала,:suicide: збожеволію від болю.
    як???!!! як це Вам вдається?

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я теж там тільки епілятором користуюсь. Потрошки, не спішачи, з насадкою для делікатних місць, і все виходить. Зона бікіні - насадка тример (чи як там вона називається), і бритва, ну а ноги - теж епілятором. Тепер помалу починаю переходити на шугаринг.

10. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

11. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

вже не перший раз пропонують в якості подарунка епілятор, а я не можу наважитись на таку штуку бо не раз чула, що після нього часто виникає вростання волосся... дійсно поширена така проблема чи то індивідуально?

12. Nitriotka

Таки поширена. Змушена відмовитись від епілятора, бо страшенно вростає волосся на ногах. Та й болю не витримую. А от для пахв ( чи як то правильно :) ) чудово підходить епілятор, і волосся зовсім не вростає.

13. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

ого, це таки проблема... а через який час користування таке виникло, і ще цікавить чи то одразу масово, чи може поступово з"являтись почало...

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В мого чоловіка і після бритви сильно вростає. Тож певно то треба пробувати.
    А от щодо болю, то таааак.. Не витримую :sad: лежить мертвим грузом, все чекає поки я наважусь знову.
    А для пахв :) маєте якусь спеціальну насадку? Бо я щось не уявляю як то може епілятор для тої зони підходити))) Не боляче?
    я пробувала. Ні, дякую, більше не хочу.

15. olangel

olangel Well-Known Member

А який в тебе?!А то їх таак багато :sad: і ціни різні.
    Віск не витримую... А от чи епілятор витримаю?
    Дівчата, діліться досвідом, літо на носі ;)
    Поки що роздивляюсь Braun

16. Nitriotka

Після двох місяців користування. Епілювалась раз на півтора тижні. Ну а вростати почало поступово. Мусила покинути, бо постійне вискубування голкою по годині часу мене просто вбивало. А не вискубувати неможливо, бо вигляд був - що з епіляцією, що без, однаково.
    Для пахв маю дві насадки, користуюсь одною з них, такою, що лише серединка епілятора (тої кхм голівки) видна, а боки закриті. Епілятором боляче було перші рази, зараз привично. Маю Ровенту, таку білу з візерунком і бульбашками і охолодженням.

17. lilochok

lilochok Well-Known Member

користуюсь епілятором десь 1 раз в тиждень, зона бікіні - епілятор та бритва
    найбольніше це перший раз. Взимку користувалась бритвою (через день доводилось красу наводити), а коли епіляцію робила вперше, то дуже боліло. Зараз - терпимо
    Щодо волосків, які вростають...бувало, але то поодиничні випадки

18. Charmel

Charmel Well-Known Member

Правильно роздивляєтесь, на ньому можете і зупинитись. Вони найкращі.
    Маю старенький braun silk epil, йому вже певно років 7, перед тим теж мала браун.
    Роки 2 тому подарували panasonik - не змогла ним епілюватись, а у відпустці пробувала користуватися philips - теж не сподобалось.

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

а хтось використовував домашній фотоепілятор??
    Заглядаюсь на них , відгуки читаю... але ціна така...:khomyak::khomyak::khomyak:
    хоча , виходить вигідніше чим салонна лазерна, ефект обіцяють не гірший. Але чому вірити??

20. Anty

Anty Well-Known Member

теж маю Браун, але йому вже 4 чи 5 років. взагалі задоволена. щоб волосся не вростало потрібно користуватись скрабом і зволожувати потім, під правильним кутом тримати епілятор під час процедури.
    іноді чергую епіляцію з голінням.