Я - шопоголік!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Mazerati, 12 Жовтень 2009.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Надихнув мене на цю темку допис Грильяжки в не пам"ятаю який розділ :o, але суть така : "Всього хочеться!". Ох...яка , то деколи для мене проблема, хочеться всього-всього і просто якась манія робити покупки :girl_cray: , і вже сама починаю розуміти, що на 6-тій кофтинці за місяць треба зупинитись і не можу..:girl_cray:. Шопінг - це наркотик! А наскільки любите робити покупки, що найчастіше вас "зваблює" на полицях бутіків і як боретесь з шопоголізмом (якщо вважаєте, що з ним треба боротись:girl_cool:)?
    До речі, може знаєте шопоголіків-чоловіків? чи то тільки жіноча недуга?:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 10
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Я - шопоголік!

О Надійко я про себе тихенько мовчу. Бо мій шопоголізм вилазить за межі розумного. я можу накупити всього а потім воно лежить в шафі без діла..Намагаюсь стримуватись і обминати "злачні" для шопінгу місцини. Но як щось по дорозі побачу ніч не сплю і подумки приміряю ту річ з усіма шмотками з гардеробу і що найцікавіше я ніколи не маю у що одягнутися. а коли новий сезон в мене трагедія-бо в мене зовсім нічого нема, а шафа тріщить....
    А щодо чоловіків шопоголіків знаю таких...В мого друга ціла колекція мештів і він і далі не може стриматись..Ще один колега купляє через день сорочки в нього вони всіх на світі кольорів а одягнений ходить в кофти і пуловери...а сорочки висять у шафі..

• Подобається Подобається x 19
  3. Mazerati

Як я Вас розумію....то певно проблема 90 % жінок. Мені тре нову ВЕЛИКУ шафу!!!!:girl_cray:
    На цьому тижні маю отримати найбільшу у своєму житті зарплату. Ще не отримала, а вже думаю, на що її потратити....

Останнє редагування: 12 Жовтень 2009
  4. Ніка

Ніка Well-Known Member

ох, і я про таке мрію!!! наразі у мене 2 полички і трохи місця на вішаки...більше просто місця нема...
    у мене трохи видозмінений шопоголізм - інтернет-шопінг...чоловік зі мною свариться...він може 2 роки ходити у рваних джинсах і стертих кросівках...
    а в мене кожного сезону проблема 90% жінок - нема в чому йти в люди....:girl_cray:
    ну мені звичайно інтернет магазини легше обходити, ніж комусь реальні, але все ж там постійні розпродажі...ну просто неможливо втриматись...:girl_cool:
    ну і серед знайомих чоловіків є шопоголіки. а от коли у хаті цілих 2 шопоголіки, то вже страшно стає!!!

5. Mazerati

Може підкинете цікаві лінки? :girl_wink:

• Подобається Подобається x 2
  6. kati

kati Well-Known Member

Я 100 % шопоголічка.Для мене немає більшого задоволення ніж прошвирнутись по мгазинах.Чоловік змирився,на моє:" як тобі нова кофтинка",відпрвідає:" знов? та в тебе вже їх півсотні:)".Правда,навідріз відмовляється брати мене з собою закордон, бо каже що я там спущу всі гроші:girl_crazy::girl_crazy:

Але останні роки я себе вже н6амагюсь дисциплінувати, купувати речі справді необхідні, ну або ті що вже аж дуже дуже сподобались.

Чоловік в мене абсолютно не шопоголік.Він купує реальнго потрібні речі ,в нього є 3 пари штанів,4 светра і 2 пари взуття. Все. Більше йому не потрібно.Правда витрачає на речі немало, бо купує фірмові.

• Подобається Подобається x 18
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене так коліжанка купує кілька дійсно дорогих і фірмових речей і ходить поки не зносить-це непогано но я так не зможу

• Подобається Подобається x 6
  8. kati

kati Well-Known Member

і я так не можу.....откупив вчора джинси( більше тисячі грн) сказала що він хорий:)

• Подобається Подобається x 4
  9. Mazerati

А в мене якась манія - кожен день бути одягненою в чомусь іншому. Я б точно не змогла, як Ваша подруга...

• Подобається Подобається x 2
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я позаминулого літа була страшною шопоголічкою. Тоді мала можливість і натхнення. То літній гардероб в мене ого-го. Тепер в душі далі шопоголічка, ходжу всі вітрини оглядаю, але купляю тільки необхідне. А от закінчимо ремонт - тримайтеся, магазини!!!

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Він правильно робить,бо я коли жила закордоном ,то в магазинах можна було завжди натрапити на великі розпродажі,а тоді здоровий глузд повністю відключаєтья,включається тільки зорове бачення:girl_crazy:,бо дійсно в Україні по таких цінахщось купити не реально.
    Тепер коли нападає приступ шопоголізма,то просто згадую що у нас кредит,і здоровий глузд починає нормально працювати:girl_cool:.

• Подобається Подобається x 12
  12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Я не можу сказати, що я класичний шопоголік, останні гроші на одяг точно не витрачатиму, бо що потім?.. Не в мами і тата ж просити :girl_haha:

Але надаю перевагу дорогим речам, лучше меньше да лучше.

При виборі отакі критерії:
    1.гарно сидить, підкреслює все що треба, ховає все, що не треба
    2.гармоніює з гардеробом в багатьох поєднаннях

В мене є сукня, яку я три роки тому купила за 100 баксів, мода їй не підвласна-одягаю-всі голови крутять на вулиці.
    Купли з сестрою джегінси однакові, то дівчата в ТЦ підходять питають, де купляли:girl_haha:
    Вже колись згадувала, як купила перші скінні джинси відносила 4 роки (вони ще й досі модні, але відправила на пенсію)
    Недавно Бенетон сукню купила-вона коштує майже 1000 грн, але яка там якість і вона з моди НЕ ВИЙДЕ.

Фірмові речі, що мене тішить, мають прекрасну здатність не зношуватися і через те накопичуватися :girl_claping:

Мені краще одна річ фірмова, ніж 2 з південного, в яких буде кожна друга ходити.
    І ще не купую собі такого як ціле місто ходить.

Як напевно в кожної є проблема, навіть дві:
    1.немає що вдіти
    2. треба більшу шафу :girl_haha:

Шопоголізм підлікувала криза
    Приступи лікую тим, що перестаю ходити по магазинах, очі не бачать-серце не болить

я зв"язку не бачу, заежить від того, як ви підбираєте свій гардероб
    навіть дрес-код вимагає щодня одягати інше, хоча б сорочку/блузку, інакше це свідчить про те, що ви не ночували вдома

• Подобається Подобається x 22
  13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я також шопоголічка. Чоловік свариться узясь. Коли я працювала то не проходило і дня аби я до хати якоїсь торби не приволокла, чи то з мештами чи то з лахами. Останньо я щось дуже почала на себе жаліти гроші але он дітям купую щораз щось нове і нове а собі просто іду в магазин, вибираю якийсь гарний піджак і міряю і милуюсь як він на мені файно сидить. А потім повішаю назад на вішак і чапаю геть.
    А он пішла минулого тижня з дитиною і їй купила нові кросівки, старшеньким по гольфику і кавалєру сподні а собі лишень облизалась. Вирішила зараз не купувати нічого нового.
    А так дуже люблю що-тижня робити собі вилазку з хати прошвирнуться по магазинах. Навіть як нічого не куплю просто гуляю, глядю на все довкола. Доречі тепер коли у мене збільшився вибір стало все важче щось файне знайти. Чи то щось зі мною чи то справді ніч нема???

• Подобається Подобається x 7
  14. Масік

Масік Well-Known Member

Ви знаєте ця гілочка мені фільм "Сповідь шопоголіка" :) Ми усі начебто в колі і кожен опускаючи очі признається : Так , я шопоголік ... До таких людей відношуся і я. Шалене бажання щось купити у мене зЦявляються щодня, я вже сидячи на роботі , планую куди піду після обіду щоб потринькати гроші. У мене навіть настрій шалено піднімається, після цього. Під час вагітності у мене взагалі якесь загострення було , я щовечора тягнула чоловіка у супермаркети і купувала усе підряд. Бідака терпів, думав от примха вагітності, ага не тут то было:girl_devil: я правда по магазинах його не таскаю , але щодня приношу щось до хати , на що він поки що ! іронічно посміхається :girl_smile: . Але відчуваю скоро :girl_spruce_up: пшик, і посадить мене на сухий пайок :girl_sad:. Дівчата , а як ви боретеся з цим ?

• Подобається Подобається x 7
  15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

У жінки є дві проблеми:
    1) я немаю що одягнути!
    2) куди це скласти?

Я не зовсім шопоголік, але коли мене починає заносити...заносить по-дорослому!!

16. Лія

Лія Well-Known Member

Я теж шопоголік,хоча з народженням дитини немаю можливості дуже шось купувати,і взагалі поставила собі за правило немати багато речей,так набагато легше шось знайти вдягнути і поєднати. Вдома в мене дійшло до такого ,що в однокімнатній квартирі з досить великою шафою зі всіх кутків на мене все падає і валиться,ше й дитячі речі і іграшки по всій хаті,а всякі вазочки ,свічки і такі різні штучки то взагалі,ще й купа біжутерії висить повсюди.Я маю переїзжати на квартиру без шафи,отже тепер старають розхламитись і дуже добре буду думати перж ніж шось купити.

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

ооо, ця гілка якраз для мене :girl_cool: то так би чоловік сказав :girl_spruce_up: в мене ті ж проблеми, що й у вас, але з шафою трошки простіше. ми недавно переїхали на нову квартиру і шафи поки то нема... тому як замовлятимемо, то дуууууже велику, бо лахів... ну словом, багато... :girl_crazy: але як бачу щось гарне на вітрині магазину - усьо, я улєтєла :girl_crazy: як є можливість, то воно на наступний день уже в мене вдомця:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  18. Mazerati

А в мене ще проблема в тому, що в шафі купа одягу, який ще жодного разу не був одягнений!!!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені зараз боротися з шопоголізмом - запросто. Як заходжу вмагазин, то малий починає або кричати дико (якщо в візочку) або все стягує, приміряє, взуває. То тоді щоб нас не вигнали, сама йду. Отак...
    Зато є форум, на якому можна щось гарненьке знайти. Так що наразі шопоголізм сюди перенісся. Я тут і мамі і свекрусі і коліжанці і малому купу всього купила. Не кидайте тапками:)
    А, ще в мене манія на дитячі іграшки і особливо книжечки. Добре, що малий любить їх читати, то хоч з користю:)

20. odree

odree Well-Known Member

я не знаю чи відношуся до шопоголіків, бо на закупи мене хватає ненадовго. зате люблю купувати вишукані речі (але хто того не любить :) )

• Подобається Подобається x 9