як знайти лікаря за кордоном

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем adelmik, 26 Лютий 2013.

1. adelmik

adelmik New Member

Дуже потрібна порада: як знайти хорошого лікаря і проконсультуватись за кордоном? Може хтось стикався з таким? В мого чоловіка серйозна урологічна проблема. Було проведено три операції на сечоводах і жодного результату, зараз мова вже йде про операцію на єдиній нирці, і то гарантій ніхто не дає......В нас кого не спитай, всі хочуть лікувати, а за результат не відповідають! Нашим лікарям я вже не вірю. Скільки можна різати молоду людину? Сил вже нема зовсім! А я незнаю що робити, з чого почати? ДОПОМОЖІТЬ!

2. Kom

Kom Member

Відповідь: як знайти лікаря за кордоном

Добрий день. А Ви зі Львова? Пробували звернутися у Львові до Загоруйка з медінституту, або до Івашко з Топольної?

3. adelmik

adelmik New Member

Не звертались. А вони можуть допомогти в такому питанні? І якщо та, то пришліть будьласка в пп їх контакти!

4. natanet

natanet New Member

знаю знайомого з пригоду Львова, то в нього в голові вода і нирки відказували, тут ціну загнули без гарантій, він поїхав до польщі, його направили в приватну лікарню якогось професора, воду викачали на 5+. приїхав і казав що лікування там і тут то земля і небо... і дешевше і з гарантією і по людьськи в лікарні лежиш... попередили про наслідки і можливі ускладнення, але все пройшло добре. ви пошукайте в інтернеті польські клініки, напішіть їм проблему і чи можуть вас прийняти!

5. adelmik

adelmik New Member

Я вже написала в декілька клінік, але покищо відповіді нема...А Ви не знаєто хто його направив і яким чином? Я кого не питаю з лікарів - ніхто не хоче нічого говорити про інші клініки. Кажуть, що там те саме і нічого нового вам не зроблять...

6. natanet

natanet New Member

давайте я в понеділок дізнаюся детальніше і вам напишу. мій чоловік їздить до польщі по замовленях і вони знайомі з іншими людьми, і то він розказував. В понеділок на кордоні розпитається детальні про то. а коротко те що я знаю то вони не писали - вони просто зразу поїхали і записались в самій клініці на прийом, але оскільки мала бути пересадка нирки то вони не давали гарантії що якщо він не витримає оперіції його доставлять додому...тому по страховці порекомендували приватний центр. возив його туди один чоловік з пригорода львова, пройшов обстеження і привіз його назад.якщо щось я хоч номер телефона візьмуйого а ви уже з ним детальніше порозмовляєте добре?

7. adelmik

adelmik New Member

Буду дуже вдячна за інформацію!

8. adelmik

adelmik New Member

Дякую всім, хто відгукнувся. Я вже отримала необхідні консультації!

9. Kom

Kom Member

Добре! Головне, щоб Вам опомогли!

10. Koos

Koos New Member

Допоможіть будь ласка...підкажіть...що робити??? у мого батька проблеми з нирками..вони майже не працюють..!! був у лікарні в хмельницькому...лікувався..нічого не допомогло...!!зробили операцію..гемодіаліз!! тепер йому 3 рази по 4 години на тиждень треба ходити в лікарню на цю процедуру! Пересадку нирок хотіли зробити , то сказали що в Україні заборонено щоб чужа людина була донаром...тільки родичі!!допоможіть будь ласка...дайте якусь корисну інформацію...!!Чи можна щось змінити,чи можна щоб у батька працювали почки..? може народними методами? чи є якісь донори? ЧИ ЦЕ ДІЙСНО КІНЕЦЬ.. ТАК БУДЕ ВСЕ ЖИТТЯ З БАТЬКОМ??будь ласка ,дайте корисну інформацію!!!Я вам буду дуже вдячний!!

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Тільки чому в цю тему написали? Батько ваш за кордоном?
    Мій татко вже більше десяти років ходить тричі на тиждень на гемодіаліз в медінститут. Скажу вам, що ніякі народні методи, ніякі настойки, натирання, болтушки, нічого не діє. В тата просто всохлись дві нирки і все. Наслідок лікування запалення легень. Так, справді, донором може бути тільки рідна людина, і не гарантія, що нирка приживеться.