Дівоньки, поясніть мені по-людськи, як я маю зробити мед.книжку на роботу. Влаштовуюся на роботу консультантом і там сказали пройти медогляд. Розкажіть взагалі як то зробити, саму процедуру. Чи треба шось платити?
Я останні рази робила медичну на Чорновола. Пішла в реєстратуру, сказали піти до каси оплатити, потім пройшла декількох лікарів і все. Реально лікарів можна і за день пройти, на результати аналізів треба трішки почекати. Ще там люблять поганяти людей з тими довідками. В мене постійно виникали проблеми у венеролога, то мені казали їхати до себе на район в поліклініку, і ставати на облік до свого лікаря г. Постійно з тим є тяганина, і багато часу забирає Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
Точно вже не скажу. Я платила 130 без флюорографії Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk
Я проходила медогляд в поліклініці на Червоної Калини. В реєстратурі запитала, який лікар займається медоглядами педпрацівників. В того лікаря сказали, яких лікарів мені треба пройти, дали направлення на аналізи. От і все. Аналізи здала за один день, з лікарями важче, бо хоч треба всього до 4 , але до деяких треба іти вже з результатами певних аналізів. Тому трохи часу на то іде. PS: в реєстратурі обов"язково уточнюйте, яка у вас професія, бо різними медоглядами можуть займатись різні лікарі. Щоб дурно в чергах не стояти
Люди, допоможіть: як пройти санітарну книжку, якщо в мене повне тижневе завантаження і жодного вихідного? Є якісь законні шляхи?
Вам книжку для цієї ж роботи потрібно? Якщо офіційно оформлені, мають виділити вихідний для проходження медогляду плюс оплатити