Привіт дівчата! Розпродую деякі книги з власної бібліотеки. Немає місця де тримати, все перечитала,тому немає сенсу щоб книги лежалиі порохом припадали Література різнопланова, як бонус можу віддати збірки поезій українських авторів. -25 грн. -30 грн -35 грн. -35 грн. 520 ст. - 65 грн + безкоштовна брошура "Чудеса Ісуса"
Відповідь: Книги, різнопланова література, б\в. Дівчата привіт! Маю досить багато книг на продажу ,з вище наведених продаю всі,окрім Біблії. Точніше не зовсім продаю, а віддаю людині яка купить ці книги а гроші перекине на картку Уки можу скинути тут реквізити,можу в пп. Віддам всі свої книги людині,яка перерахує певну суму коштів(які не шкода) на рахунок Уки в підтримку української армії. Книги цікаві і вони дійсно вартують грошей, а тим більше,якщо ці гроші підуть на благе діло. Дзвоніть,приходьте і забирайте цілий ящик книг. П.С. Може хтось може продати мої книги на гаражному розпродажі,чи деінде,то буду тільки вдячна.З дозволу Уки розміщу реквізити в темі... ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- Реквізити для оплати за книги: Приватбанк 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич П.С.Ціна на книги необмежена