коли на читання бракує терпіння

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем pyzurj, 7 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. pyzurj

pyzurj New Member

будь-яке весілля *жи би було* я не хочу, а те, що є сплановане в уяві - не співпадає з можливостями...
    як на мене, то тоді краще розписатись і махнути в ханімун. та моя *дорога родина* такого не сприймає. Недавно прозвучала заявочка *Як?! В тебе не буде весілля??? Та ти що, хоч для родини МУСИШ зробити. МУСИШ відчути себе в цей день принцесою*.
    мене ті слова просто вбили. нікому я нічого не мушу, це справа особисто моя і моєї половинки. і ще, чому тільки *принцесою в цей день*? а у всі інші тоді ким? рабинею?...
    Хотілось би почути Ваші думки з цього приводу.

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: коли на весілля твоєї мрії бракує коштів...

Я теж казала мамі, що весілля не хочу. Реакція була подібна до Вашої. Я послухала маму, бо багато чим їй завдячую і відмовити не могла. Що все було ідеально сказати не можу, бо організовували багато чого самі, так як мама приїхала два тижні перед весіллям. На сьогодні я не шкодую і завдячую мамі, що вона наполягла. Думку свою не навязую, просто ділюся.
    Все-таки це особливий день для кожного.

3. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А ми з чоловіком хотіли весілля. Правда ми не робили з цього помпезності. Ми не хотіли салютів, не брали лімузин чи самий крутий ресторан...ми просто хотіли,щоб в цей день нас оточували найближчі нам люди)) А для когось весілля, це просто: він, вона і свідки...або навпаки "щоб потім всі говорили, як в нас було все круто.."
    Основне обирати нареченим, яким має бути саме цей...їхній день...а "дорога родина" завжди знайде до чого доколупатися))

4. pyzurj

pyzurj New Member

цілком і повністю погоджуюсь, що це особливий день для кожного. саме тому не потрібно його робити таким, як хтось хоче бачити його.
    ІМХО.
    річ в тім, що моя мама якраз то на моїй стороні, йшла мова про *дорогу родину*...

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

в яблучко. їм так недобре, і так зле.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

6. LuBimaya

LuBimaya New Member

ми з чоловіком не мали весілля взагалі... для моїх батьків це було не принципово, бо то мій другий шлюб,, а свекруха моя і його родина довго то не могли пережити... але зараз (вже 4 роки майже пройшло) говорять, що ми молодці, що нікого не послухали й по-своєму зробили
    І взагалі, весілля - це ОСОБИСТА справа молодят! і тільки їх! тим більше, якщо не вистачає грошей на те, що хочеш... а а би як в такому разі робити не треба, бо буде одне розчарування... якщо РОДИНА таак хоче забави, най собі самі влаштовують, чи дадуть грощі на те, що хочете ви...

7. pyzurj

pyzurj New Member

воно перегукується )

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

От це саме основне!! Робіть так як ви це хочете..
    Коли було моє весілля, то моя мама хотіла накликати мало не всю родину, мені було сказано типу :"а як так не покликати Марусю, то ж твоя сестра !". То нічого, що я ту Марусю 1 раз бачила)). Але зробили всеодно по моєму))
    В мене все пройшло на ура, правда одна цьоця сказала потім: "Все було файно, але тамада мені зовсім не сподобався". А не сподобався тому, що не дав її захмелівшому чоловікові патякати лишнє))

9. pyzurj

pyzurj New Member

і добре, що маєте власну голову на плечах, і нікого не слухали... а може це тому, що знали, що то таке ? (так як то був другий шлюб), і другий раз просто хотілось якось по-іншому ?

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

ну вже з тими цьоцями... іноді в мене складається враження, що їм треба більше знати, ніж мамі рідній, і що вони вирішують більше, ніж вона...! а ти те, а ти се... щоб був такий і золотий (а самі ж на себе збоку не дивляться, а наслухавшись від своєї бабці про те, коли вони молодими були, і як в них то все відбувалось...просто дивом дивуюсь...) люди чуже бачать, а свого ні-ні...

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І ми так!! І головне я дуже тішусь, що було саме так. І весілля було нічим не гірше. Всі бавились, весело було і однозначно буде, що згадати. А після нашого весілля були ще на двох помпезних, дорогих зі всіма можливими викретасами, а було нудно-жах!!! Наречені десь блудили, бабці співали, музиканти грали для 2-3 пар.
    Нехай ми зекономила на ресторані, лімузині, але вклали гроші в спогади, в фото і відео. Чим дуже тішуся. Особисто для мене весіллям моєї мрії було весілля, де всім весело, весілля де панувало кохання на першому місці. І я дуже тішусь, що в мене було саме так. А кошти в моїй мрії були точно не на першомі місці.

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Пузирь, а якщо ближче до створеної теми, яке у вас "весілля мрії" повинне бути?:) Як ви собі уявляєте його? Бо ж як варіант можна почекати, зібрати фінанси і таки влаштувати собі свято?
    Якщо я правильно зрозуміла, то ви хочете, щоб було або "весілля мрії", або ж, якщо нема змоги на таке, тоді узагалі ніякого?

Статус теми:
Закрита.