Конкурси на весіллі

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Almariel, 21 Липень 2010.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

розумію, що це справа тамадів, та можливо у когось були на весіллі, або хтось бачив конкурси, які вам дуже сподобались? поділіться досвідом.

2. Almariel

Відповідь: Конкурси на весіллі

ой! мабуть, ніхто ніколи не був на весіллі, яке йому сподобалося конкурсами)))))

мені сподобався конкурс, який був у моєї сестри на весіллі. цей конкурс був для дружка за туфельку. він повинен був дружку перенести з стільця на стілець 10-ма різнимим способами. було реально весело))))))

3. Molecule

Molecule New Member

знайшла декілька конкурсів в інтернеті

“Моє сонечко”. Молодий і молода змагаються у красномовстві – хто скаже коханій людині більше ніжних слів. Приз – маленька статуетка із закоханою парочкою, свинками, голубами чи щось подібне.

Конкурс “батьків”. Обидвоє молодих мають зав’язані разом ліву і праву руки. Завдання: вільними руками одягнути дитину-ляльку. Приз за це – пачка “памперсів”

“Моя пір”їночка”. Молодий викликає до себе хлопців, які найбільше його поважають, молода, відповідно дівчат. Вибрані пари повинні: хлопці узяти на руки дівчат, присідати і примовляти: “Ти ж моя пір”їночка, ти ж моя легесенька!” Хто більше разів присість – той більше поважає молодих і тому отримує зі столу молодих пляшку шампанського.

Капуста. Молоді обривають листки з капусти, доки ведучий не запитає: “Та ж ви такі дорослі, і досі вірите, що дітей знаходять в капусті?”

Для гостей. Гості за столиками за командою ведучого починають передавати один одногму ляльки хлопчика та дівчинки. Котра лялька швидше дійде до молодих, той в них перший і народиться.

4. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Змагаються столами (групами): Хто заспіває більше пісень на Ой.. або з іменем в середині.

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Запам"ятався мені конкурс з піснями, але він потребує підготовки. Гості діляться на дві команди (переважно по столах). Ведучий включає фонограму (початок) пісні і команди по черзі повинні заспівати цю пісню.
    Інший варіант: одна команда співає пісні з тваринами, інша - з рослинами.
    бачила схожий, там молоді мали пришити гудзик. Молодий тримав хустинку і гудзик, молода пришивала. Хоча з лялькою мабуть цікавіше.
    ще коли я у 99р. виходила заміж, мені музики пропонували конкурс з капустою. Ми у капусті мали знайти червону або синю нитку і т.д. Навіть тоді для мене це було "застарілим варіантом"
    Мені ще сподобався конкурс з галстуками. Вибираються учасники парами. Причому на весіллі, де я це бачила, то навіть взяли бабцю з дідом до того конкурсу. Дівчата мали зав"язати галстук на хлопцеві. Враховуючи, що 99% дівчат не вміють цього робити, то ті вузли завжди виглядали смішно.
    Конкурс "Обов"язки". Молоді сідають спиною один до одного і міняються одними мештами. Тобто молода тримає в руках один мешт свій, другий чоловіка. Молодий так само - один свій, другий жіночий.
    ведучий задає питання, наприклад банальне хто буде виносити сміття. Молоді мають підняти той мешт, хто, на їхню думку, має це робити. Тобто молода піднімає чоловічий мешт - отже, вона думає, що це має робити чоловік, чоловік піднімає обидва, значить він думає, що вони це будуть робити разом.
    Якщо готуватись зазделегідь, можна підготувати картинки з малюнками мештів на паличці.

Останнє редагування: 23 Липень 2010
  6. Milka

Milka Moderator

ГОНКИ (перевірка чи справді пра
    Викликаються два водії. До двох дитячих машинок прив'язуються довгі нитки, а на кінці прив'язуються олівці. По команді ведучого гравці починають їх змотувати. Виграє найшвидший водій, чия машинка швидше прийде до фінішу. Приз - іграшкове кермо.

КУДИ ВКЛАСТИ ГРОШІ?
    Ведучий викликає дві пари (у кожній — чоловік і жінка) і розповідає їм правила гри: «Зараз ви спробуєте щонайшвидше відкрити цілу мережу банків, вкладаючи в кожен тільки одну купюру. Одержіть початкові внески!» (Видає парам гроші-фантики). «Банками для ваших внесків можуть слугувати кишені, лацкани та інші затишні місця. Постарайтеся щонайшвидше оформити свої внески, відкрити якомога більше банків. Приготувалися, почали» Ведучий допомагає парам виконувати завдання, по закінченню однієї хвилини ведучий підбиває підсумки. Ведучий: «Скільки купюр залишилося у вас? А у вас?

Прекрасно! Усі гроші вкладено в справу! Чоловіки! Зараз я попрошу жінок помінятися місцями і щонайшвидше зняти з рахунків усю суму. Відчиняйте банки, знімайте гроші! Увага, почали!» (Звучить музика, жінки відшукують гроші у чужих партнерів.)
    Приз...купюра від 1 гривні.

Дуже цікавий ВЕСІЛЬНИЙ АУКЦІОН
    Попередньо готують лоти:xaxa:гарно їх упаковують, ось наприклад деякі(хто більше запропонує той отримує лот, а гроші з аукціону віддають молодим)
    1)універсальний костюм - фартух
    2)універсальний засіб для очищення - туалетний папір
    3)американські джинси - повзуни
    4)засіб для зняття макіяжу - наждачний папір
    ............
    Що думають молоді?
    Ще бачила одного разу як молодій парі попередньо дали написати кожному окремо по три різні лінійки з різних пісень, а потім тамада виголошувала..."Дорогі гості, ось що думав молодий при першій зустрічі з нареченою)(і зачитувала першу лінійку що написав молодий), а ось що думала наречена(першу лінійку що написала наречена). Потім, "Ось що думав наречений під час першого поцілунку(2-га лінійка)... і наречена, і нарешті "Що думає наречений зараз на весіллі(3-тя лінійка).... і наречена(3-тя лінійка)

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

На моєму весіллі було щось подібне - дружка ходила з рожевим позвунком між гості за столами і збирала гроші, а дружба з голубим повзунком. Вкінці рахували гроші, за кого більше дали той першим і народиться. У нас дівчинка має бути:girl_curtsey:
    Ще був конкурс з шариками - пари танцювали тримаючи між собою (не руками!) шарік. Котра пара найсправніше танцювала щей не впустила шарік ставала переможцем і отримували в подарок надувну мобілку:) Ще на якомусь весіллі бачила конкурс - стають хлопці перед дівчатами і кожен хлопець каже, що йому подорбається в дівчині (губи, руки, очі...) і бажано, щоб хлопці не повторялися. В кінці ведучий каже, щоб хлопці поцілували ті місця які їм сподобалися:girl_crazy:

8. Almariel

оцей мені дуже сподобався - для молоді класно.

про галстуки теж))) але навіщо соромити дівчат, що вони не вміють їх завязувати)

гарний крнкурс, але не всі гості то зуміють. (боюся, що мало хто з наших гостей знає багато пісень)

9. Bride

Bride Well-Known Member

Дякую за ідеї! Дуже веселі вийдуть конкурси))) але аудиторію варто перед тим розігріти добряче. Нє?

10. allusya

allusya Well-Known Member

Вчора були на весіллі, був схожий конкурс, тільки треба було просто знайти усі купюри, які були заховані "в чоловіках". Дуже було весело:girl_haha:

11. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

я знаю такий конкурс-на картках пишеться ріхзні домашні заняття напр. мити посуд будуя чи ходити по барах буду я.Ставться на стіл написами вниз і молоді по черзі читають які обов"язки будуть виконувати

12. Vendy

Vendy Active Member

на весіллі моєї сестри був такий конкурс: грає музика, гості ідуть колом і передають бутилку, на кому музика зупиняється, той іде в середину кола, і виягає з великої сумки з закритими очима що попаде, і одівається в це, музиканти запевняли, що все попране можна на себе натягати . ( в результаті я була в якомусь смішному капелюсі, мій тато в жіночій нічній сорочці, двоюрідна сестра в купальнику,:xaxa: , ще хтось з гостей нарасолю поломану над собою носив всіх не згадаю, коло було велике, а насміялься ми самі з себе, що аж животи боліли, а в кінці була загальна фотографія)

13. Almariel

ще допоможіть порадою: які подарунки дарувати гостям, хто виграє у якомусь там конкурсі. Бо тамада сказав, щоб я сама купувала.

14. romawka

romawka Member

Можна замовити декілька чашечок з Вашими фотками на память для найблищих людей, які виграють, також мягкі іграшки-магнітики.

15. Almariel

дякую. але я так не люблю своїх фоток, тому комусь дарувати не хочу. я думала, може на чашках зробити фото міста, де буде весілля? а ще можна таких магнітиків зробити.
    може хтось підкаже ще якісь прикольні подарунки, типу "наждачний папір - засіб для зняття макіяжу" (див. вище)

16. XelaVoreys

XelaVoreys New Member

Подарунком може бути Право приходити до наречених додому в будь-який час, та хоч вночі !!!
    Загалом, можна ще дарувати шампанське (прикрашене, наприклад "одягнене" в маленьку сукню як наречена).
    У нас як таких подарунків не було - переможцю надавали слово (говорити тост).

17. Aprelia

Aprelia New Member

шукала для свого весілля, так як ми без тамади (на 15 чоловік друзів забавимось самі)..

перший конкурс призначений для того щоб витягти гостей з-за столу. попередньо готуєте 7-8 мелодій (гопак, циганочка,ламбада, танго и т.д.) на 1-2 хвилини. включаєте (діджей включає) гостям мелодію, - вони вгадують її. хто перший - бере собі пару і витанцьовує мелодію до кінця.

наприкінці, сертакі, наприклад - танцюють вже всі)

другий конкурс: учасники надягають товсті рукавиці, і на партнерші мають застібнути гудзики припасеної сорочки. хто перший - отримує приз.

я б дарувала практичні речі, н-д відкривачки, ДВД диски для запису, мило-щітку і т.п. :)

18. Almariel

так, в нас вже все минуло. конкурси були всі від тамади і були не погані:
    1. танець на газеті - всі знають
    2. моя пір’їночка (вище говорилось)
    3. бомбардувальник: хлопці сидять на стільцях, на колінах лежить напівздута надувна кулька, дівчата повинні з розгону сісти хлопцям на руки, щоб кілька лопнула
    4. вагітний чоловік: товстим чоловікам привязується до поясу спереду велика надута кулька, на підлозі розсипаються сірники - задача їх позбирати
    5. банк - про нього теж говорили

подарунки я купувала до кожного конкурсу окремо - намагалась, щоб підходили по смислу: копілки, літачки, постушку, шампанське,..

19. allja

allja Well-Known Member

20. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

можна пляшку шампанського з наклейкою з вашим фото і датою..+ можна напис: "дарунок від молодят"..чи щось таке