Шукала таку тему, ніби немає... Дівчата, в кого є кухона вага? Яка модель? На що треба звернути увагу при покупці? Вибір великий і ніби ціни не дуже дорогі, але хочеться купити якісну річ....
Відповідь: Кухонна вага В мене вага електронна на 7гк максимум. Купляла саму простішу, повністю задоволена. Користуюсь нею вже 2роки. Є ваги з посудиною для продуктів. Мені вона зовсім не була потрібна, так як вважаю, що краще важити в тій тарі, яку використовуєте в той час, коли треба важити. Вага має обнулення тари. Важить дуже точно +/- 2гр. дуже зручно в кулінарії, де інколи треба 7гр дріжджів,або 65гр цукру, або ще щось в тому роді .
Відповідь: Кухонна вага Я теж минулого тижня купила самі прості ваги Orion OS-0K22. Дешево і сердито. Хотіла інші і значно дорощі, але при покупці виявилася що вони дають сильну похибку і для них потрібно ідеально рівна поверхня.
Відповідь: Кухонна вага А мені сьогодні чоловік купив Clatronic KW 3412, німецьку (вже конче треба було) в себе на гуртівні, вже випробовувала, наразі все влаштовує, показує від 1 г, можна вибрати одиницю виміру : фунт, унція,кг, г;є функція додаткового зважування(тобто можна обнулити тару ), максимальне навантаження -5 кг, живлення - 3 батарейки типу "ААА".
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Маю на меті купити ваги кухонні, але їх асортимент дуже великий. Не хочу помилитись у виборі, тому питаю поради, які краще взяти. Може хто задоволений своїми, чи навпаки, розчарований.
Відповідь: Наші кухонні прибамбаси Маю ваги ашанівські, дуже дешеві і дуже ними задоволена. Купила ще мамі такі ж. Вже третій рік відслужили, користуюся часто.
Відповідь: Кухонна вага І в мене beuer, сама вага добра, але в мене з сонячною батареєю, я замовляла в неті і протупила щось, не звернула увагу, то чесно кажучи постійно тепер маюсь з тим.. Її або цілий час тримати в найсвітлішому місці, або перед використанням на деякий час виставляти, бо часом візьмеш вже важити, ставиш тару, сипеш , чи ллєш інгредієнт, а воно бац і вирубується. Нервує дуже, бо ж треба виміряти вагу інгредієнту без тари... Ну або ввечір то саме, вдень ще собі має заряд, а ввечір наприклад в кухні темно якийсь час, потім приходиш і щось треба зважити. Воно то включається одразу, але на півдороги вирубується нагло... Коротче та сонячна батарея-то г...о.
Відповідь: Кухонна вага В нас така. Vinzer 89188. Користуємось практично щодня. Без нарікань. Задоволені.
Відповідь: Кухонна вага Вже майже місяць користуємось вагою ZELMER ZKS 14100 Важить дуже добре, точно. Чоловік перевіряв вагу свого телефону на нашій вазі і на супер-пупер-мега точній вазі на роботі (і вартують вони теж супер-пупер грошей, близько 10 тис.), то вага була однакова всюди. Вже коли замовила, то трохи переживала чи стійкі будуть (власне через форму ваги), але в користуванні зручні. Поки