SOS!Хто лікував дітям зуби під загальним наркозом у Львові? Поділіться результатами та клініками ,де це робили? Бо є великі проблеми з зубками в похресника 7 років,а він страшно боїться лікарів
Мою племінницю(4роки) лікували. В Заблоцького.Все дуже добре пройшло і ,наразі, також добре. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Клініка ММ похреснику 6 років цього тижня лікували, були проблеми з 12 зубами, 4 зуба вирвали, решту лікували Все пройшло дуже добре, о 9 ранку почали, в 11:30 покликали до нього маму, малий спав, додому принесли соннього, а в 6 вечора вже по хаті ганяв, казав нічого не памятає і нічого не болить. Лікувала Катерина Синько
Моїй 4 річній дочці треба було запломбувати 2 зуба, перший зробили в цій клініці, а наступного разу дочка не хотіла давати лікувати, трохи нила, то вони не придумали нічого кращого, як активно мене переконувати лікувати під загальним наркозом, бо нібито там насправді не 2 зуби проблемні, а майже всі))) ми пішли в іншу клініку - там нічого такого не побачили, спокійно допомбували зуби і все. Тому саме цю клініку тепер не можу рекомендувати... Таке враження що вони навмисно шукають собі роботу. Я веду до того, що можна спробувати знайти справді хорошого лікаря, який неспішно полікує дитині зуби без наркозу, тим більше 7 років то не три...
Знаю, що в медуніверситеті у черепно-лицьовій хірургії роблять під загальним наркозом. Також ніби у Пароденті
то не тільки в цій клініці. В мене така ж ситуація була в Заблоцьких. Спочатку сказали, що 2 зубчики, а потім, коли малий не хотів лікувати - запропонували (дуже наполегливо ) наркоз. При цьому попередили, що, зазвичай, при загальному наркозі знаходять набагато більше зубчиків, що потребують лікування... Совпадєніє ?
--- дописи об"єднано, 25 Лютий 2018 --- Ми в 3 роки зробили помилку , пішли лікувати в медінститут,там дитину так налякали що сідає в крісло і його трясе,дуже боїться,а лікувати йому треба багато зубів .