Лікування зубів у дітей під наркозом

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем AnnaStadovich, 24 Лютий 2018.

1. AnnaStadovich

AnnaStadovich New Member

SOS!Хто лікував дітям зуби під загальним наркозом у Львові?
    Поділіться результатами та клініками ,де це робили?
    Бо є великі проблеми з зубками в похресника 7 років,а він страшно боїться лікарів

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мою племінницю(4роки) лікували. В Заблоцького.Все дуже добре пройшло і ,наразі, також добре.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

3. ivgabo

ivgabo New Member

Клініка ММ похреснику 6 років цього тижня лікували, були проблеми з 12 зубами, 4 зуба вирвали, решту лікували Все пройшло дуже добре, о 9 ранку почали, в 11:30 покликали до нього маму, малий спав, додому принесли соннього, а в 6 вечора вже по хаті ганяв, казав нічого не памятає і нічого не болить. Лікувала Катерина Синько

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Моїй 4 річній дочці треба було запломбувати 2 зуба, перший зробили в цій клініці, а наступного разу дочка не хотіла давати лікувати, трохи нила, то вони не придумали нічого кращого, як активно мене переконувати лікувати під загальним наркозом, бо нібито там насправді не 2 зуби проблемні, а майже всі))) ми пішли в іншу клініку - там нічого такого не побачили, спокійно допомбували зуби і все. Тому саме цю клініку тепер не можу рекомендувати... Таке враження що вони навмисно шукають собі роботу.
    Я веду до того, що можна спробувати знайти справді хорошого лікаря, який неспішно полікує дитині зуби без наркозу, тим більше 7 років то не три...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. StasjaZ

StasjaZ Member

Знаю, що в медуніверситеті у черепно-лицьовій хірургії роблять під загальним наркозом. Також ніби у Пароденті

6. ivgabo

ivgabo New Member

Для лікування 2 зубчиків можна найти підхід до дитини

7. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. AnnaStadovich

AnnaStadovich New Member

--- дописи об"єднано, 25 Лютий 2018 ---
    Ми в 3 роки зробили помилку , пішли лікувати в медінститут,там дитину так налякали що сідає в крісло і його трясе,дуже боїться,а лікувати йому треба багато зубів .