Легендарна річ, яку "повинна мати кожна жінка". Я поділюся з вами найкращими сукнями, що знайшла за кілька років. Ось кілька бездоганно скроєних (як на мене) : Носити маленьку чорну сукню може навчити ікона елегантності Одрі Хепберн: Анджеліна Джолі розкішна у кожній чорній сукні:
Відповідь: Маленька чорна сукня Чорний колір красиво підкреслює світле волосся Кейт Бланшет і її сяючу шкіру: Дженніфер Коннеллі і Юлія Снігірь - приголомшливі в чорному: Останнє моє відкриття - нова колекція Вікторії Бекхем і сукні, які вона сама одягає останнім часом: І ложечка дьогтю - моя маленька чорна сукня Не ідеально на мене скроєна, як і видно з фото, але я її ще надіюся переробити: Усім, хто витримав таку кількість фотографій - спасибі! А ви носите LBD? З чим і до чого?
Відповідь: Маленька чорна сукня я витримала. як на мене 50 % цих суконь не відповідають МАЛЕНЬКІЙ ЧОРНІЙ СУКНІ в моєму розумінні. фото пошукаю.
Відповідь: Маленька чорна сукня А я найбільше люблю оцю. Вона дуже ефектно виглядає навіть на малих грудях ношу її з білою сорочкою - на пари, і без сорочки - в більш інтимній обстановці [/URL]
Відповідь: Маленька чорна сукня А тут джерело різних розумінь тільки в слові "маленька": хтось вважає це відповідником скромності сукні, хтось - малої довжини, хтось - відсутності мережива, малої кількості дрібних деталей і простого крою. Коко Шанель створила маленьку чорну сукню як символ демократії - їй вдалося, бо кожен розуміє по-своєму =)
Відповідь: Маленька чорна сукня І я маю свою маленьку чорну!!! Ношу з червоними коралями дрібними й браслетом з набору. Обожнюю її!
Відповідь: Маленька чорна сукня І я маю, і не одну Саме LBD я купила за половину своєї першої зарплати. Платтячко фірми Zara. І маю ще пару-випусна сукня з школи і ще одна з блискіточками.
Відповідь: Маленька чорна сукня І я маю декілька чорних платтячок. Маю два романтичних і одне класичне. Обожнюю їх, але намовляю чоловіка на ще одне, яке я нещодавно собі примітила.
Відповідь: Маленька чорна сукня Коли ми зустрічалися з чоловіком я на кожну річницю шила нову чорну сукню, після весілля ця традиція зникла.Маю кілька чорних суконь, які мені дуже пасують, так як маю світлу шкіру і волосся, як повернуся до колишніх форм обовязково куплю щось новеньке.
Відповідь: Маленька чорна сукня романтична тема я досі мрію про свою сукню, ще не знайшла саме тої... хочеться строгої і елегантної з дорогої тканини.... може щось таке
Відповідь: Маленька чорна сукня аналогічно Маю одну чорну, яка мені страшенно подобається, але вона не відноситься до " маленької чорної"
Відповідь: Маленька чорна сукня маю дві... одна майже те, але знаєте як то буває і то і не зовсім.... словом.. на разі ще не можу сказати, що не шукаю чогось такого чорного і маленького і для мене коханої дуже мені подобається чорна сукня одрі, вона недавно виставляла фото
Відповідь: Маленька чорна сукня У мене така була, поки я не поправилась. Дуже довший час висіла у мене в шафі а потім я її комусь подарувала, і то вони не дуже оцінили того подарунку. А сукня і справді гарна і дуже гарно лежала по-фіґурі. Тепер такої не маю. Чекаю що схудну, тоді знову куплю.
Відповідь: Маленька чорна сукня Тільки не тра мене банити за то шо я напишу дальше!!! Сукні надзвичайно гарні і у гардеробі кожної жінки має бути щось ось таке. Насмілюся нагадати, що я можу пошити для вас ці і не тільки ці сукні (маю купу ідей, втілю в реальність усі сукенні хфвантазії )
Відповідь: Маленька чорна сукня в черзі перша я! п.с: дякую що нагадали. варто про таку сукенку подбати на зиму, бо ідеально вписується в гардероб
Відповідь: Маленька чорна сукня у мене один раз в житті була маленька чорна сукня, вірніше "велика" під час вагітності, класненька така коротенька. А взагалі сукні не ношу - штани, спіднички, кофти, але дуже захоплююся, коли жінка чи дівчина у гарній сукні, особливо, маленькій чорні.
Відповідь: Маленька чорна сукня Така в мене,правда незовсім чорна і незовсім маленька цікаво подивитись на Ваші)
Відповідь: Маленька чорна сукня Лія, які Ви тут гарні!.. І животик, і сукня, і квіти на ній - бомба дуже мила фотка!