"Мамо, я виходжу заміж!"

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Ashlie, 20 Грудень 2010.

1. Ashlie

Ashlie Member

Вчора переглянула фільм "Вибач, хочу на тобі дружитися". Коли молодята повідомили своїх батьків про одруження, реакція у тих була неоднозначна.
    А як ви повідомили своїх батьків про весілля? Яка була їх реакція?

2. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: "Мамо, я виходжу заміж!"

Оооо....

Є про що згадати :)

Я просто прийшла додому з колечком на пальці, покрутилася біля мами, щоб вона помітила. Мама була в шоці, трохи сплакнула :) При сестрі я колечко не носила, вдягала тільки коли десь йшла (на пари переважно). Тато теж поплакав трохи :girl_haha:, але, зрештою, в тодішньому його стані було хіба плакати :)

Вже потім, коли наші батьки перезнайомилися на Різдво, ми вже про це говорили більш-менш вільно.

3. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

Мої вже були до цього готові, і не здивувалися подарованому колечку. Коханого заставила офіційно сказати батькам, що я дала згоду на одруження і попросити їх благословення! Промова була супер, в мамусі очі засльозилися, (мені також хотілося заплакати, але стрималася), татко поблагословив і всі држно випили шампанське!

4. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

просто ввечері сказали:). чоловіка батько і так про все здогадувався, а мої спитали : "що вже?" :) це при тому, що з перстнем я ходила вже півроку. мама ніяк до того не вірила, сказала, що їй треба, щоб в неї офіційно попросили моєї руки.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мої батьки вже давно мені натякали,що пора би вже й одружитися,а я завжди казала,що на все свій час. І коли ми вирішили з чоловіком одружуватися,батьків вдома не було.Мій чоловік якраз їхав до Голандії,а там мав в Німеччину виїзди і попав в Ганновер,де був на той час мій тато.Чоловік ще й ледь встиг до нього,бо в самого був концерт,пізно ввечір таки попадає до мого тата,вони п'ють пивко і між тим чоловік попросив в тата моєї руки. А тато сказав,що він навіть не очікував такої розмови і т.д. Звичайно все пройшло добре,але я зрозуміла,що якби батьки не хотіли вженити своїх дітей,як доходить до діла,то все одразу по-іншому думається.:) Мамі сказав тато,вона була ддуууже щаслива.Подзвоила мені і так тішилася.:) Одразу почала думати,що вона одягне на наше весілля :girl_haha:

6. allja

allja Well-Known Member

А в нас вже ніби всі були готові, і реакція у всіх була хороша,а от реакція моє бабусі насмішила нас:girl_haha:
    В мене батьки розведені,тому вийшло так, що спершу ми сказали татові і його дружині, вони були щасливі, татусьо навіть просльозився:girl_tender:, потім ми сказали мамі і її чоловікові, вони теж дуже раділи, мама зразу почала все планувати:girl_in_dreams:, а потім бабусі з дідусем, я кажу бабці : "Ми весілля будемо робити!", а вона мені: "Ти що залетіла??":girl_haha::girl_haha:, я кажу "Та ні, на наступний рік", і тоді вона вже зраділа!:connie_pull-pigtail А тоді сказали батькам нареченого, вони теж були раді, особливо мама, а то вона вже останні 2 роки майже щотижня питала нас коли ми весілля будемо робити!:)

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мене мама просто спитала, ще до офіційної пропозиції: " А він часом не хоче на тобі женитися?" Ну я й промовилася, що думаємо про таке:) Коли вже офіційно про це сказали, мама й тато втішилися дуже:girl_wink:А брат ще більше:)

8. Karrizo

Karrizo New Member

А мене тиждень розпирало від радості, крутила тим колечком біля мами, а вона ніяк не замічала, ну а потім замітила, от так і дізналися. Реакція була спокійною, ми з коханим вже багато років разом, тому всі знали що до того йде. Своїм батькам він сказав сам.

9. svistak

svistak Active Member

Нагадали ви мені про одну чудову пару.
    Про те як замовляли вони зйомку це окрема історія, як ми троє в таврії (наречена ззаду, наречений за кермом, я ) їздили на фотосесію, теж не буду...
    Най цікавіше було коли ми під'їхали до ресторану.
    Наречений каже, Роман можеш підійти сам до ресторану і запросити людей які чекають на вулиці всередину. Справа в тому що люди між собою незнайомі і не знають навіщо їх закликали. А тепер уявіть, підходить до людей чувак з фотоапаратом і каже ви такого таку знаєте? Ось вони просили заходити в кнайпу і садити за стіл, самі зара будуть... Народ вельми здивовано заходить сідає... тут заходять молодята. Добрий день тату, добрий день мамо - це моя дружина, а це мій чоловік! Родина(и) випала ;-) Оце було найбільш цікаве весілля ;-)

• Смішно Смішно x 1
  10. allja

allja Well-Known Member

11. marry carrie

marry carrie Member

найкраща реакція була у батьків мого чоловіка: ми ввечері прийшли, принесли вино, готуємо на стіл, а його мама з татом ходять попри нас і питаються про повід, ми не відповідаємо і просимо зачекати до вечері, коли ми вже всі посідали за стіл, то батьки сказали, що вони вже напевно здогадуються про що буде мова, а мій тоді ще чоловік довго не думає і заявляє, що ми подали заяву. Батьки явно цього не очікували, бо в них був такий вираз обличчя, що я вже не знала де подітися, виявилося, що вони думали, що ми будемо просити дозволу, щоб одружитися, а тут зразу таке))) Ситуація розрядилася, коли чоловікова сестричка молодша облила мене ненароком водою, всі розсміялися і ми змогли далі спілкуватися

12. Taska

Taska Well-Known Member

у нас все було чемно, як у справжній галицькій родині - мужа прийшов до моїх батьків і просив в них моєї руки:) потім було сватання зі сватами і т.п...

13. sergeevna

sergeevna New Member

14. Kviten

Kviten Member

Для Сергеевна:
    В мене була така ситуація :) Також боялася реакції батьків, а особливо мами :) Бо ж вона хтіла для доці принца! :) А тут простий собі, земний парубок :)
    Правда, я точно знала, що "на людях" вона не покаже своїх емоцій, але от що буде потім... страшно було навіть уявити.
    Але, на диво, на момент, коли наречений прийшов просити моєї руки в мами, вона чи вже змирилась-таки з моїм вибором (часу пройшло трохи), чи просто не хотіла псути собі і мені нерви, але все пройшло добре, і навіть потім не було шкандалів, коли ми залишились самі з мамою.
    Ідея таємно одружитись теж була, правда, на шлюб все-таки хотіли благословення, а от розписатись думали "ісподтішка". Два тижні мовчали як партизани, ніхто крім нас двох (мене і нареченого) нічого не знав. А потім я зізналася одній старшій і мудрій людині, що от таку каверзу плануємо, і вона мене переконала не чинити так. "Батьки чекають того дня ціле життя, і ні слова не сказати... це жорстоко. Скажіть батькам, поставте перед фактом, не захочуть прийти в ЗАГС - то вже їхня справа, але мусите їм сказати."
    Звичайно, в батьків був шок (і в моїх, і в його однаковий), до розписки лічені дні залишалися... вони спочатку навіть не повірили, думали, то жарт :) Але, звичайно, прийшли, навіть потім організували невеличкий сімейний обід, і все пройшло добре, ми не пожаліли, що призналися :)

15. Milady

Milady Well-Known Member

Хм,а мені весь кайф від повідомлення батькам,що ми збираємось поєднати наші долі,обламали:girl_devil:коли я приїхала додому,моя мама вже все знала,точніше вона знала про те,що Коханий збирається мені в цей день освідчитись,ще з самого ранку. Бо поки я була на роботі,то їй подзвонила мама мого нареченого,бо не могла вже це все в собі тримати:).Тож коли я приїхала,то вже всі знали і мами навіть вже обговорили можливі зали для святкування,музик і тамаду :girl_crazy:

16. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

в нас було трохи шиворіт-навиворіт. спочатку коханий сказав своєму татові, що одружується, так трохи між іншим - в гаражі, коли вовтузились біля машини. потім вони посиділи в машині, попили пива, все обсудили і пішли розказувати мамі.(знайомились ми ще через 2 тижні) а своїх батьків я просто поставила перед фактом - мама була проти, бо вона все ще сподівалась на моє примирення з першим чоловіком. ми подали заяву, і за тиждень до розписки чоловікова мама сказала: " ну, може якесь сватання зробим, бо ми ще майбутніх сватів навіть не бачили" слава Богу, до того часу моя мама вже трохи відіійшла, ми підготували добру гостину і все пройшло легко і приємно. Тепер вона не натішиться на свого зятя. :girl_smile:

17. Bride

Bride Well-Known Member

Батьки мого чоловіка дуже чекали нашого "повідомлення", проте вони і здогадувалися до чого все йде. Чого не можна сказати про моїх...
    Тому вийшло так, що мої батьки дізналися про наше весілля, вже коли пройшло тижня 2 з дати подачі заяви до РАГСУ. (ми спершу розписалися, а через 3 міс був шлюб).
    Я дзвонила мамі (бо живу дуже далеко від батьків), а мій майбутній чоловік моєму татові.
    В мене з мамою був приблизно такий діалог:girl_in_love::
    - Привіт доцю, що нового?
    - Нічого, я на роботі.
    - А що ще нового?
    - Ми їздили до К. Гарно провели вихідні.
    - А що ще нового?
    - Ми подали заяву до рагсу...
    -..А що ще нового?

зрозуміло що моя мама не чекала такої новини...
    Але за 15 хвилин предзвонив до мене мій тато, і я вже чула що всі його співробітники на фірмі вже голосно святкують :) Він аж розплакався... я теж дуже розчулилась... сказав що мій МЧ справжній мужчина, що він не очікував такого подарунку, що дуже радий...

отак мої батьки і дізналися...хоча з перстнем я ходила вже рік :)
    коротше як у всіх :):girl_haha:

і забула, наші батьки познайомились тільки на шлюбі. І вони в дуже хороших стосунках :)

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в той момент як я мала повідомити новину мені чомусь було дуже смішно. я не знала про що говорити, руку старанно приховувала))) А потім зразу випалила. Нормально сприйняли, привітали)))

19. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Батьки мого чоловіка знали все за місяці 2 до освідчення. Його мама навіть їздила з ним перстень вибирати :girl_claping:
    А от мої відреагували якось дивно. Оскільки на той час я не жила з ними більше 2 років, ще й до того вони розлучені і хороші стосунки в мене тільки з батьком, то спершу сказала йому. Кажу: "Юрко зробив мені пропозицію..." - "Яку??!!!" :girl_cool:
    А мамі розповіла по телефоні, а вона спитала, невже найближчим часом стане бабусею і що їй то зарано!!! Так образливо було.. :girl_cray:

20. allja

allja Well-Known Member

Знайома ситуація:girl_cool:Тільки в мене бабуся вирішила,що вона стане прабабусею...Дійсно дуже образливо:girl_cray: