Відповідь: Схеми для вишивання Дівчата ось гляньте, що для вас знайшла графіка РМ Фотография оформленной вышивки: Інформація з сайту: Размер: 26 x 13 см Дизайнер: Ильина А. Техника исполнения: Счетный крест Уровень сложности: Сложный набор Тип схемы: Ч/б Тип канвы: К04 Aida №14 "Гамма" Цвет канвы: белый Размер канвы: 20 x 25 см Дополнительные элементы: Нет Заполнение: Частичное Количество крестиков: 4330 Количество цветов: 10 Размер вышивки: 62 х 131кр. Вес набора: 0.067 кг Объем набора: 0.238 л
Відповідь: Місто в панорамах та фрагментах Хомочко, перезалийте, будь ласка, ще кудись останню схемку!!!бо я вже кілька тижнів нічого не можу скачати з дамп.ру. Каже, що цей сайт - "вредоносный", тому доступ до нього заблокований... цікаво, то тільки в мене таке? а як же схемки? хто їх хом'ячити буде???
Відповідь: Місто в панорамах та фрагментах Іскра, спробуйте тут РМ, а тут Графіка. Трохи мороки, зате кілька серверів (внизу сторінки), надіюсь на якомусь вдасться скачати
Відповідь: Місто в панорамах та фрагментах Можливо, хтось може залити цю схемку на інший файлообмінник, Нажаль, теж не можу скачати з дампу
Відповідь: Місто в панорамах та фрагментах ЛюдмилаП, спробуйте РМ і графіка, графіка мені щось дуууже довго скачувалась. Щодо дампу, то там паралельно відкривається вікно про віруси, я його закриваю і спокійно качаю що мені треба