нам ще багато з кімнат потрібні світильники, але вибрати так важко може мені здається, але у Львові досить одноманітний асортимент але крім того ми ще й не дуже знаєм чого хочемо) в кого що, де замовляли-купляли?! п.с. найважче чомусь вибрати у ванну, в основному оті всі закриті дають мало світла (вже переконались на власному досвіді) бачили в епіцентрі досить яскравий, але недолік - потребує специфічну лампочку у формі великого кільця, яку непросто знайти (в тому ж епіцентрі нема в продажі).. час від часу не легше))) )
Відповідь: Освітлення дому це точно. ми багато ламп вибрали з ось цього каталогу і замовляли через одного знайомого http://www.eglo.com/interior/ а ще в Польщі закупились, там одна лампа на 1000 грн була дешевша ніж в нас
Відповідь: Освітлення дому важко довіритися в такому питанні інтернету повністю (без варіанту щоб побачити десь у Львові), може хіба дуже надійний виробник ну і якщо потрібне яскраве освітлення, то звідки через нет знатимеш чи його достатньо саме в цій моделі ---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:57 ---------- які можете порадити?
Відповідь: Освітлення дому А де ціни взнати, бо колись в магазині дитячий бачила, то ціна зашкалювала(понад 500-600грн, за лампу із однією лампочкою)
Відповідь: Освітлення дому Киньте хтось норм. зсилку. Шукаю щось до ванної... і дитячої, бра в спальню. До студії вибрав/купив чоловік і щось вона мені не дуже.. вже б її поміняла))
Відповідь: Освітлення дому Для мене також зараз ця тема актуальна, поділіться варіантами для вітальні, коридора. В ванну ми вибрали ось такі лампи http://www.goodled.com.ua/products/dekorativnyj-svetodiodnyj-svetilnik-panel-600h600-48-vt нам наша дизайнер порадила. Хтось ставив щось подібне? Поділіться враженнями.
Відповідь: Освітлення дому Чи може хтось поділитись посиланням на інтернет-магазин по закупці лампочок до світильників, потрібні LED E14, і чи так хтось купував. Або порадьте, може є якась гуртівня у Львові, з гарними цінами. Дякую
Відповідь: Освітлення дому Дівчатка, хто користується виключно LED-лампами для освітлення квартири. Вони бувають тільки такого "холодного" денного світла? Вчора купили 3 шт.-то вкрутили в 1 світильник, цікаво, чи відчутно то зекономить ел.енергію, чи то треба у всій квартирі поміняти, щоб відчути різницю. Питаю, бо ціна 1 лампи - 123 грн., от і цікаво чи доцільно витрачатися? І ще ніяк не можу привикнути до того холодного денного світла.
Відповідь: Освітлення дому Вони бувають білого, жовтого і світложовтого і денного кольору світіння. В нас в квартирі усі такі лампочки. за електроенергію платимо не багато, у кімнаті світильник на 4 лампи, 2 згоріло, але по яскравості навіть не помітно.
Відповідь: Освітлення дому у нас ЛЕД-лампи за півроку перегоріло 8 штук!!!!, але оскільки на них гарантія ледь не 10 років, то ми поміняли. Але... сьогодні прилад ввечері наміряв у мережі 248 вольт і бац - знову одна перегоріла...і шо дєлать? Боюсь нас скоро пошлють.
Відповідь: Освітлення дому поставити на вході в квартиру обмежувач електрики(така штука яка буде тільки 220 давати додому)
Відповідь: Освітлення дому Вважаю своєю знахідкою цей магазин - http://nasvitlo.com, до того ж має реальну виставку. Дуже довго шукали освітлення в квартиру і зробила висновки, що часто в нас китайське продають в ціні однаковій з англійським або швецьким. Ообливо цим грішить Південний. Маєте можливість тут порівняти ціни. Гарна точка.
Відповідь: Освітлення дому Я боюся признаватися, скільки в моїй кімнаті вже часу люстри нема) Правда, була антикварна перед тим, то тепер, ясна річ, все "не то" Але, насправді, не можу підібрати, таке все страшнесеньке - або ціни зашкалюють.
Я рік жила у нашій кімнаті з лампочкою Ильича, тепер так в коридорі живу, теж скоро буде рік. Мені постійно не щастить , бо в коридор , потрібно два однакових споти, а мені постійно попадаються на залишку, лише один. А тих, що є два то трохи ціна кусається, от і виходить , що я у вічному пошуку люстри
От в нас така штука є. Ви би знали як то нервує! Напруга скаче постійно (то село) і постійно виключається і включається світло (особливо вдень). А конкретно по освітленню, то в нас крім основного освітлення є підсвітка по периметру в т.ч. в коридорі. Дуже люблю багато світла. Відносно недавно купили люстри у кімнату і кухню з такими маленькими лампочками (діодні здається), то в кухні поміняли вже майже всі. А в кімнаті тьфу-тьфу тримаються.
Та це зрозуміло, я то знаю. То швидше претензія до тих стрибків напруги, бо вони направду часто в нас. І насправді якби не той обмежувач, то техніка вже би давно згоріла. --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 --- Ми купляли (банально) на південному. Обходили всі магазинчики, знайшли де дешевше + нам ще зробили знижку. Тому вважаю, що вийшло нам недорого.